Gość: Karina IP: *.rasserver.net 23.12.03, 07:46 W trakcie tego dzisiejszego trzesienia ziemi w Kaliforni oczekiwałam na samolot w Los Anegeles w budynkach lotniska. To trzesienie ziemi na lotnisku w LA nie było odczuwalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Trzęsienie ziemi w Kaliforni IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 23.12.03, 07:53 Gość portalu: Karina napisał(a): > W trakcie tego dzisiejszego trzesienia ziemi w Kaliforni > oczekiwałam na samolot w Los Anegeles w budynkach lotniska. > > To trzesienie ziemi na lotnisku w LA nie było odczuwalne. > Za to w Monterey ulice "tanczyly" tango. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS Z MACIERZY Re: Trzęsienie ziemi w Kaliforni IP: *.acn.waw.pl 23.12.03, 09:12 NO I JAK? COŚ SIĘ ZBURZYŁO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia P. Re: Trzęsienie ziemi w Kaliforni IP: *.mb-cres.charterpipeline.net 23.12.03, 08:11 Dla tych, ktorzy twierdza, ze" nic nie odczuwali",w LA lub San Francisco- cieszcie sie, ze Was nie dosieglo w betonowej dzungli. Mieszkam 15 kilometrow od epicentrum ( Cambria)i powiem tylko tyle-moj ocementowany podjazd do garazu rozpekl sie na pol. Cieszmy sie, ze 6.5 w skali Ryhtera nie tapnelo w metropolii,bo artukul, ktory komentujemy nie bylby tak krociotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . sily natury chca nas wykonczyc... nerwowo IP: *.dsl.anhm01.pacbell.net 23.12.03, 08:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geolog Re: sily natury chca nas wykonczyc... nerwowo IP: *.telia.com 23.12.03, 09:35 Przyjdzie wiecej. Trzesienia te beda szczypaly skorupe ziemska az naprezenia spowodowane rychanmi tektonicznymi skorupy ziemskiej beda nizsze niz wytrzymalosc skal . Nkt nie wie dokladnie gdzie granica lezy lecz nie jest to jedyny skok lecz zawsze jest wiecej i pozniej kilka lat spokoju az naprezenie znow wzrosnie. Ale moze odpalic pozadnie wtedy LA bedziemy zamiatac szczotka ryzowa formatu "super big". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Trzęsienie ziemi w Kaliforni IP: *.swipnet.se 23.12.03, 11:38 Och jak dobrze- nie trzeba AL-CAIDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenerolog Ty CHU.U ZAŁOSNY ZASYFIONY!!! IP: 152.75.142.* 23.12.03, 18:12 Ty CHU.U ZAŁOSNY ZASYFIONY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Securitate A ja myslalem ze to sprawka Bin Ladena... IP: 199.243.74.* 23.12.03, 15:27 A ja myslalem ze to sprawka Bin Ladena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Trzęsienie ziemi w Kaliforni IP: *.lib.calpoly.edu 23.12.03, 18:52 Uniwersytecka Biblioteka (Cal Poly), w San Luis Obispo: wylecialo jedno okno. Na piatym i czwartym pietrze (budynek jest 5-cio pietrowy) pospadalo z polek wiele ksiazek... Odpowiedz Link Zgłoś