Dodaj do ulubionych

Przed czwartym meczem Prokomu z Ideą Śląskiem

IP: *.echostar.pl 14.05.04, 20:55
jak slucham "odkrywczych" wypowiedzi kaca to jestem coraz blizej opinii że
jednak w tej chwili nie panuje nad zespołem albo po prostu nie ma już kim
grać i nie za bardzo wie co robić. to wyglada wyjątkowo nieciekawie. obym sie
mylił. CPWCŚ
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Re: Przed czwartym meczem Prokomu z Ideą Śląskiem IP: *.kuzniki.net 14.05.04, 22:31
      Panie i Panowie - spokojnie!!! Jeszcze tak naprawdę Kazurin nas nigdy nie
      zawiódł. Wierzmy w jego umiejętności trenerskie, nos, a wreszcie "fart" jaki mu
      towarzyszy. Przekonał nas do siebie wielokrotnie. A poza tym już
      zapomnieliście - Kijewski potrafi trenować tylko te drużyny, które mogłyby grać
      i bez trenera. Taką drużyną Prokom nie
      jest.

• Gość: raar Re: Przed czwartym meczem Prokomu z Ideą Śląskiem IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 10:39
        Niestety taką drużyną Prokom jest. Ma dziesiątkę pełnowartościowych zawodników
        a nie dwóch b. dobrych (Greer,Wójcik)czterech przeciętnych (Zieliński, Kościuk,
        Tein, Ignerski) a reszta do wora i na wodę.Nie liczę Tomczyka bo pewnie z nim
        gra wyglądała by inaczej ( pewne 10 pkt nawet przy słabszej
        dyspozycji).Zastanawiam się tylko kto i po co ściągał takie drewna jak Randle (
        zajmując miejsce "amerykańskie")czy Hyży.
    • Gość: Sergiusz Re: Przed czwartym meczem Prokomu z Ideą Śląskiem IP: *.os.kn.pl 14.05.04, 22:57
      Panowie, powtórzyć obronę z meczu z Efezem we Wrocławiu a powinno być dobrze.
      Przecież nie z takimi zespołami już wygrywaliście!
      • Gość: Sopot! Re: Przed czwartym meczem Prokomu z Ideą Śląskiem IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 10:06
        Jak tytul brzmi, Przed czwartym meczem Prokomu z Ideą Slaskiem! Ja tu widze
        tylko wypowiedzi i uzalanie sie nad Slaskiem , co trzeba zrobic , co poprawic,
        ale nic na temat rozwazan obu zespolow! Tylko Slask, Slask i Slask! Pelny
        obiektywizm! Żenada na pozimie... ! W środe koniec!!! 4:1!!!
        • Gość: joe Re: Przed czwartym meczem Prokomu z Ideą Śląskiem IP: *.revers.nsm.pl 15.05.04, 12:34
          bo to jest artykuł z wrocławskiego dodatku do Gazety Wyborczej.a w Gazecie
          Morskiej nie jest tylko Prokom i Prokom??
    • Gość: kolo sopot jest lepszy i tyle. IP: *.fort.pl 15.05.04, 10:28
      Kibicuje Slaskowi, ale Prokom jest ewidentnie, przynajmniej na razie, lepszy i
      uzalanie sie nad zespolem z Wroclawia jest troche smieszne i przede wszystkim
      nieobiektywne. Pozdrawiam z Wloclawka.
    • Gość: K PROKOM IP: 82.160.43.* 15.05.04, 15:15
      to: dziw.ka KU.RWA ME.NDA SZM.ATA
      • Gość: Sopot! Re:Do "K" IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 15:30
        Sam jestes dziw.ka KU.RWA ME.NDA SZM.ATA HAHAHAHAHAHAHAHAHA
    • Gość: artur Re: Przed czwartym meczem Prokomu z Ideą Śląskiem IP: 213.16.136.* 16.05.04, 10:23
      siedze w tej chwili w grecji i jest mi bardzo smutno ze moj ukochany zespol
      dostaje w lanie ale wierze ze sie podniesie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka