Dodaj do ulubionych

Dostaliście w dupę

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 00:54
właśnie wróciłem z meczu Lec - Śląsk. Byliście żałośni, dostaliście w dupę w
najmniejszych z możliwych rozmiarów. Właściwie, to kto gra w I, a kto w II
lidze?
Nie martwcie się, zamiana miejsc to tylko kwestia tego sezonu !
Obserwuj wątek
    • Gość: Kriss Re: Dostaliście w dupę IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 05:40
      Gość portalu: Olo napisał(a):

> właśnie wróciłem z meczu Lec - Śląsk. Byliście żałośni, dostaliście w dupę w
      > najmniejszych z możliwych rozmiarów. Właściwie, to kto gra w I, a kto w II
      > lidze?
      > Nie martwcie się, zamiana miejsc to tylko kwestia tego sezonu !

A co to jest za klub ten Lec ? W której lidze gra ? Podwórkowej ? Co to jest za
      klub ten Lec, bo o takim jeszcze nie słyszałem. Naucz się pisać koleś, to
      pogadamy!

• klinta Re: Dostaliście w dupę 24.08.01, 08:16
        nie ma sie co pieklic Kriss... olo moze w malo wyszukany sposob ale napisal
        prawde... chyle czola przed "lec" (tylko za ten mecz...) mysle,ze tez pwoinienes
        szowinizm ma swoje granice
        • roberto65 Re: Dostaliście w dupę 25.08.01, 02:25
          4:3 i 0:1, czyli w dwómeczu 4:4, ale jak wiadomo decydowały bramki zdobyte na
          wyjeżdzie...
          I gdzie tu była wyrażna przewaga Lecha?
          • Gość: maciej Re: różnica była w grze IP: *.radio-merkury.poznan.pl 25.08.01, 10:37
            Jak wyzej wyraźna róznica była w grze. Mimo całej miłości do Lecha naprawdę nie
            uważam ze ma skład, porównywalny z pierwszoligowym ale...przynajmniej w
            Poznaniu Śląsk właściwie nie istniał, a jakoś nie chce mi się wierzyć by Wasi
            zawodnicy odpuścili mecz o 190 tys. złotych w tragicznej sytuacji finansowej
            Ślaska.
            Poza tym z tego co słyszałem(sam nie widziałem) czwarta bramka dla Was we
            Wrocku czyli karny był kompletnie z powietrza...
            Pozdrawiam i zyczę pozostania w I lidze, niechciałbym żeby Lech musiał grać w I-
            ej(wierzę w awans) z klubami pokroju Amica czy Groclin (kaprysy lokalnych
            bonzów bez kibiców czyli sztuka dla sztuki).
            • roberto65 Re: różnica była w grze 25.08.01, 22:40
              Gość portalu: maciej napisał(a):

> Jak wyzej wyraźna róznica była w grze. Mimo całej miłości do Lecha naprawdę nie
              >
              > uważam ze ma skład, porównywalny z pierwszoligowym ale...przynajmniej w
              > Poznaniu Śląsk właściwie nie istniał, a jakoś nie chce mi się wierzyć by Wasi
              > zawodnicy odpuścili mecz o 190 tys. złotych w tragicznej sytuacji finansowej
              > Ślaska.
              > Poza tym z tego co słyszałem(sam nie widziałem) czwarta bramka dla Was we
              > Wrocku czyli karny był kompletnie z powietrza...
              > Pozdrawiam i zyczę pozostania w I lidze, niechciałbym żeby Lech musiał grać w I
              > -
              > ej(wierzę w awans) z klubami pokroju Amica czy Groclin (kaprysy lokalnych
              > bonzów bez kibiców czyli sztuka dla sztuki).

A ja życzę Lechowi awansu do 1 ligi. Zawsze lepiej ogląda się mecze ŚLĄSK - LECH
              niż np ŚLĄSK - GROCLIN czy ŚLĄSK - AMICA...

Pozdro !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka