Dodaj do ulubionych

Tomczyk w Turowie

04.10.04, 10:24
Życzę Dominikowi Tomczykowi sukcesów, z wdzięcznością za to wszystko co
zrobił wrocławskiego kosza i jego wiernych kibiców. Miejmy nadzieję, że choć
zdradzony przez cynicznego i niewdzięcznego Grzegorza S., Tomczyk zostanie na
Dolnym Śląsku, tak że kilka razy w roku będziemy go podziwiać w naszym
mieście. I choć w innych barwach, wierzę, że będzie tu serdecznie witany.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek BARDZO DOBRZE DOMINO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 12:49
      Nie chcieli Cię w Śląsku, to pokaż na co Cię stać w Turowie. CHętnie przyjdę
      na mecz do hali, kiedy Tomczyk przyjedzie ze Zgorzelcem i wpi... Śląskowi 30
      bodów. Jeszcze będzie Śląsk żałował, że go odpuścił
      • Gość: FAN ŚLĄSKA Re: BARDZO DOBRZE DOMINO IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.10.04, 20:53
        SŁUCHAJ ZENUŚ - JA TAKŻE BARDZO LUBIĘ DOMINA. ALE CHYBA SIĘ ZAGALOPOWAŁEŚ, A
        JUŻ NAPEWNO NIE MOŻESZ SIĘ SZCZYCIĆ MIANEM KIBICA ŚLĄSKA.NORMALNY KIBIC ŚLĄSKA
        NIE CZEKA NA PORAŻKĄ SWOJEJ DRUŻYNY.ALE TY JESTEŚ PODOBNY DO TYCH Z SOPOTU-
        GWIŻDZĄ NA SWOICH FANÓW JAK PRZEGRYWAJĄ,UWIELBIAJĄ ICH JAK WYGRYWAJĄ I W
        EFEKCIE NA "WIELKĄ FETĘ W TRÓJMIEŚCIE" PRZYCHODZI DWA TYSIĄCE LUDZI. ZANIM COŚ
        NAPISZESZ W NECIE - TO POMYŚL ZENUŚ BO MI TAK JAKOŚ NIEDOBRZE JAK CZYTAM TWOJE
        WYPOCINY.CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: zawsze-wierny Re: BARDZO DOBRZE DOMINO IP: 5.5R* / *.lrz-muenchen.de 08.10.04, 14:52
          Zbadzam sie zo toba. Moge tylko dodac, ze jesli chodzi o slask, to
          "Czy wygrywasz, czy nie,
          Ja i tak kocham Cie!
          W sercu moim wciaz Slask
          Najwspanialszym klubem jest!"
    • Gość: zdziwiony Re: Tomczyk w Turowie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 10:41
      To w Turowie będą lepsze warunki do leczenia kolan ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka