Dodaj do ulubionych

KUPNO BILETÓW NA PIĄTY MECZ PLAY OFF PLK

IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.05.02, 14:55
Trzeci rok z rzędu kupuję bilety na 5 mecz finałow play off. Co roku stoję od
samego rana niemiłosiernie zły w potężnej kolejce i patrzę jak banda dresiarzy
z aprobatą ochroniarzy Impela wtłacza swoich półgłowkowatych kolegów do
kolejki. Jednak zawsze udawało mi się kupić upragnione bilety. W tym roku
niestety nie dokonałem tej sztuki. Wiem, że w LEPPER COUNTRY cwaniactwo jest
cnotą, ale zawsze myślałem, że Śląsk to klub organizacyjnie cywilizowany i jego
pracownicy mają choć trochę wyobraźni i doświadczenia. Wystarczyłoby, aby
panowie z Impela ustawili kilkanaście płotków w newralgicznym punkcie kolejki i
cwaniactwo nie miałoby szans, a tak uczciwy człowiek będzie się musiał poniżać
kontaktem z konikiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: eric Re: KUPNO BILETÓW NA PIĄTY MECZ PLAY OFF PLK IP: 195.216.121.* 21.05.02, 14:59
      napisz skargę do pana schetyny, może cię wpuści na ławkę rezerwowych.
      • Gość: szymanez Re: KUPNO BILETÓW NA PIĄTY MECZ PLAY OFF PLK IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.05.02, 15:23
        ja akurat bilet mam(kumpel mi odstąpił jeden kosztem innego kolegi), ale dla
        znajmych już nie kupiłem, a o szum medialany wokół tej sprawy się nie bój.
        Napewno będzie.
        • Gość: predo Re: KUPNO BILETÓW NA PIĄTY MECZ PLAY OFF PLK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 16:08
          no to prawda ze sie dzialo od cholery...mi kupowal kolega, doszedlem do niego
          o 9 a wtedy kolejka byla juz hoho...on stal od 5,30! dzieki temu juz 15 po 10
          mialem bilety ale faktycznie doszlo do niemilych incydentow z ochroniazami
          ktorzy sie wepchali i kupowali bilety, zapewne dla znajomych albo z prowizja
          dla kogos obcego...nie wiecie czy starczylo biletow dla tej kolejki calej?
          kiedy zabraklo?
          • Gość: szymanez Re: KUPNO BILETÓW NA PIĄTY MECZ PLAY OFF PLK IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.05.02, 11:15
            na balkony oraz na J i K nie było już o 11.30.
            • Gość: cacy Re: KUPNO BILETÓW NA PIĄTY MECZ PLAY OFF PLK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 18:56
              a mnie najbardziej irytuje to ze nie ma problemu z dostaniem biletu przez caly
              sezon a jak sie szykuje feta to od razu we wroclawiu przybywa z dnia na dzien
              10 tysiecy "prawdziwych kibicow koszykowki". I potem ogladajac transmisje w TV
              mozna obejrzec na trybunach ziewających panów w garniturach czekających jedynie
              az ten mecz sie skonczy i będa mogli pospiewac sobie "we are the champions". 0d
              5-6 sezonow jestem na 80% spotkań w Hali Ludowej i Orbicie. Jak juz pisałem -
              problemu z biletami nie było nawet na Maccabi w Eurolidze czy pierwsze mecze
              finału. Rok temu wkręciłem się do Hali w tym roku nie dałem rady. I pewnie jest
              wielu takich kibiców , których miejsce zajmują nieco inni kibice - niedzielni.
              A co do ochroniarzy - to stały proceder trwający od dawna. Sam byłem świadkiem
              gdy jeszcze sprzedawano bilety w nieistniejącym już sklepie Adidasa w Rynku jak
              pan który na codzień pracował tam jako sprzedawca wyjmował z kasy pliki biletów
              i juz w sklepie proponował je stojącym dalej w kolejce po cenie oczywiscie
              znacznie zawyżonej. Nic nie ryzykował- zawsze mógł je przecież zwrócic. Interes
              idealny.

Receptą na taką sytuację może być tylko wybudowanie większej hali sportowej we
              wrocławiu. Jakby była w naszym mieście arena na 15 tys osób to myśle że o wiele
              mniej osób odeszłoby spod kas z pustymi rękami. Tylko czy opłaca się budować za
              ciężkie pieniądze obiekt do którego "niedzielni kibice" przyjdą jedynie raz w
              roku? Bo przecież dla tych prawdziwych 6 tysięcy miejsc w Hali Ludowej
              absolutnie na codzień wystarczy...
              • Gość: eric Re: KUPNO BILETÓW NA PIĄTY MECZ PLAY OFF PLK IP: 195.216.121.* 23.05.02, 09:11
                a czemu to niedzielni kibice są niby gorsi?? mnie koszykówka średnio interesuje
                ale akurat na finałowy mecz chętnie bym poszedł (nie pójde bo ...) i sugerujesz
                może że nie powinni mnie wpóścić bo nie byłem nawet na 2 meczach ligowych??
                (byłem na 1, nudnym jak cholera). daj spokój kolego!!! takie życie, przemawia
                przez ciebie żal. a jak jesteś takim wiernym fanem jak mówisz to na pewno byś
                sobie poradził. trzeba było wcześniej wstać, może poszukać jakiś znajomości a
                jak nie to na pewno przed halą będą chętni do sprzedania bitelu więc jakoś dasz
                radę!!!
              • Gość: Predo do cacy!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 10:57
                wlasnie tez niebardzo potrafie zrozumiec o co ci chodzi...to tak jakby na
                mecze trzeba bylo chodzic na wszystkie wczesniejsze zeby moc pojsc na
                final...taka nobilitacja za zaslugi, jakos to jest dla mnie nielogiczne, jesli
                masz zal ze niedostales biletu to pytam jak sie starales zeby ten bilet
                dostac? na pewno wiedziales jaka bedzie sytuacja bo tak jest zawsze z
                ciekawszymi biletami...nie mowie wcale ze slask sie zachowal wporzadku tak
                organizujac sprzedaz biletow ale mozna bylo wykazac sie odrobina sprytu i
                dobrej woli zeby bilet dostac. Niedzielni kibice, phi! ja moge o sobie
                powiedziec ze jestem kibicem, zawsze slucham transmisji, jak mam pieniadze i
                czas to chodze na mecze a nazywanie mnie "niedzielnym kibicem" lekko mnie
                obraza, mysle ze podobnie mysli wiekszosc ludzi, ktorzy ida tylko na final...A
                co do meczu z Maccabi to wcale nie bylo tak latwo dostac bilety, bo jak kazdy
                wie sa bilety i bilety...mnie na przyklad nie urzadza spedzenie meczu na
                stojaco w tloku pod balkonami albo na samej gorze sektora B czy A...to juz
                lepiej ogladac w TV...dobre bilety zawsze schodza jak cieple buleczki a w
                takim wypadku trzeba umiec je dostac i tyle.
    • docg Re: KUPNO BILETÓW NA PIĄTY MECZ PLAY OFF PLK 23.05.02, 11:16
      ja byłem na Przyjaźni we wtorek przed 18.00 i bilety były bez żadnej kolejki.
      Tyle, że po 100 zł. Jak dla mnie trochę za drogo, więc wymiękłem, ale
      zastrzeżenia trzeba mieć raczej do cen biletów, a nie ich dostępności. Chociaż
      z drugiej strony jeśli są goście, których stać na bilety po 100 zł, to czemu
      klub miałby je sprzedawać taniej? biznes is biznes, no mercy :))) (to
      oczywiście credo pana S., nie moje :)
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka