Gość: Sim IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 21:24 Co tu komentowac? Slow brak :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plat Re: Śląsk przegrał z Prokomem IP: 62.93.97.* 08.12.02, 21:38 No Panie Maciorowski - to mnie Pan zaskoczył. Czytając pierwsze zdania tekstu pomyślałem, że to kolejny artykuł o tym jak we wrocławskim sporcie jest źle. Ma Pan absolutną rację. Albo kibice będą z drużyną albo to wszystko nie ma sensu. Dziwne jest jednak to, że tak łatwo fani odwracają się od klubu. Wystarczyły dwie porażki (Pruszków i CSKA). Za mecz z Prokomem zawodnikom należą się wielkie brawa!!! Tym bardziej, że atmosfera wokół zespołu jest fatalna i z pewnością ma wpływ na ich psychikę. Jakoś wszyscy zapomnieli, że gramy bez mózgu tej drużyny - Miglinieksa. Jestem pewien że z Rayem ten mecz wyglądałby zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Śląsk przegrał z Prokomem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 22:09 Katastrofa się powtarza! Plaga ostatniej kwarty wciąż trwa.Śląsk nie zdobędzie mistrzostwa jeżeli będzie rujnował przewagę zdobytą w poprzednich odsłonach.Pruszków,Moskwa,Wrocław -wszędzie źle,ale nie można wszystkiego zwalać na brak Raya w zespole tylko należy zwalić na trenera,wybory prezesa(nieprzedłużenie kontraktu z Lugo) i motywację zawodników.To co pokazali w Moskwie było straszne.Wrocławianie przyjechali nastawieni na porażkę,a rosjanie z taką grą,którą pokazali daliby się obgrać Stali Ostrów czy Old Spice.We Wrocławiu należy odbudować psychikę graczy i apeluję do prezesa,że musi On zbudować nowy zespół jaki obserwowaliśmy w rozgrywkach Suproleague. Życzę powodzenia drużynie,prezesowi,trenerowi i sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Śląsk przegrał z Prokomem IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 22:55 Przeglądając składy obu drużyn , widać przyczyny słabości polskiej koszykówki. Na parkiecie wystąpiło 19 zawodników z tego tylko 6 Polaków . Z tej szóstki czterech grało tzw. ogony. Wielkie pieniądze idą na utrzymanie drugiego rzutu "gwiazdorów " z zagranicy i do kieszeni tzw. działaczy , a szkolenie młodzieży stoi w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stah Re: Śląsk przegrał z Prokomem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.12.02, 07:43 Szkoda fatygi. I tak nikt tego nie słucha. I tak to nic nie da. Prezes ( bo przecież trener to marionetka w rękach duetu Schedyna-Kuchar) i tak zdanie kibiców ma w dupie. Kibice mając dobro klubu na sercu walczyli o zawodników (Lugo, Marculionis)z którymi nie toczył by się w dół, na dno. Ostatni raz wypowiadam się, szkoda czasu i nerwów. Ktoś powiedział, że kibice teraz powinni dopingować zespół gdy przeżywa kryzys. Powiem tak, ale nie zespół którego szef lekceważy tych dla których ponoć grają -kibiców. Teraz niech się nie dziwi, że "olani" kibice się odwracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobb Re: Śląsk przegrał z Prokomem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 09:52 Panie Jaworski, może byliśmy na innych meczach, a może Pan nie był spostrzegawczy lub ja miałem halucynacje. Co prawda znaczących demonstracji kibiców nie było. Przyczyny tego faktu są dwie: 1.kibice pozostali ze swoją drużyną (z zawodnikami)i dopingowali ich mimo fatalnej gry Gregowa (mistrzowstwo świata w nieudolności i braku skuteczności),Holcomba (kto pozwala rzucać z każdej pozycji zawodnikowi o tak kompromitującej skuteczności) i Jonesa. Postawa pozostałych zawodników pozwala wierzyć, że niedługo bedzie lepiej 2.skandaliczne zachowanie Impelu (ochraniarzy, którzy dostali zadanie konfiskowania antyprezesowskich haseł.Wywiązali się z niego b. dobrze odbierając transparenty przed wejściem i zrywając wywieszone. ODBIERANIE KIBICOM MOŻLIWOŚCI (kulturalnego) WYPOWIADANIA SIĘ JEST SKANDALEM. Chyba, że hasło "ZA SCHETYNY GRZEGORZA PÓJDZIE TYTUŁ DO MORZA" jest nieetyczne, wulgarne, rasistowskie. Jeżeli nie to dlaczego po minucie od wywieszenia zostało zdarte i skonfiskowane przez ochraniarzy. Ponadto po raz pierwszy od kiedy chodzę na mecze a Pan Schetyna jest prezesem, przedstawiając zespoły spiker nie wymienił Go z imienia i nazwiska. Zapomniał tym razem, czy dostał takie polecenie z obawy o reakcję kibiców. Optuję za drugim wariantem. Na koniec - kibice są z drużyną, Prezes chyba nie, bo nie było Go na meczu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaG Schet Imperator ze wsparciem BlackPower IP: *.lsb.com.pl / 192.168.132.* 09.12.02, 10:08 Na temat Schetyny po prostu nie chce mi sie juz pisac - kazdy wie co sie dzieje i widzi, ajk on doprowadza klub do ruiny. Szkoda mi tylko Jacka Winnickiego, ktory jest raczej tylko pokazowka prezesika, a moglby pokazac klase.... Jedno mnie niepokoi - sciaganie ciemnoskorych miernot z USA. Jones to totalna pomylka, ale sie go nie zwolni, bo kasy szkoda.A jak nie ma okazji do wsadu, to z punktow nici - on nie zna pojeca poldystans. Z kolei Holcomb rzuca sporo punktow, ale styl, ilosc strat, zenujaca najczesciej obrona..... Dlaczego nie moglismy na poczatku sezonu sciagnac Jamisona, Hawkinsa, Wrighta.... Tylko jakies odrzuty w srodku sezonu??? W maczu z Prokomem (pozdrawiam kibicow z Sopotu) Slask dostawal wciry, gdy na porkiecie byl czarny duet. Gdy gral tylko Holcomb - gralismy na styku. Ale cala biala piatka budowala przewage!!!! Wiec skad takie zmiany, jakie uskuteczniel "Slimak"??? No, chyba ze Schetyna kazal wpuszczac Black Power, zeby jednak narzucali jakis punktow przy dowolnej (czyli najczesciej zenujacej) skutecznosci....... Jestem calym sercem z zespolem, ale nie wiem, jak dlugo to bedzie druzyna, z ktora bede sie utozsamial..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg To w końcu komu przeszkadzał Urlep? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 11:11 Po udanej końcówce sezonu byłem pewien, że go Schet zostawi. Widocznie jednak uznał, że sam zna się lepiej na koszykówce, ale w takim razie dlaczego osobiście nie objął posady trenera? No chyba nie ze wzgledu na błyskotliwą karierę polityczną? Co on? Prezydentem chce zostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Kowal Re: Śląsk przegrał z Prokomem IP: proxy / *.zewsa.wroc.pl 09.12.02, 15:45 KIBICÓW nie stać na kupowanie drogich biletów. Drogie bilety kupują widzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygan Re: Śląsk przegrał z Prokomem IP: *.boleslawiecka.k.pl 09.12.02, 17:51 zgadzam sie w zupelnosci z autorem artykulu.ale co z tego ze darlem sie przez caly mecz jak glupi, skoro bylem jednym z 4 gosci w sektorze ktorzy kibicowali.reszta siedziala i tyle.prawda jest taka ze za ta cene na wjazd na mecz moga sobie pozwolic ludzie ktorzy nie maja pojecia o koszykowce i nie maja slaska w sercu.dla nich po prostu "wypada bywac" na slasku.FOREVER SLASK!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robson5 to nie slask!! to upolityczniona spółka!!! 10.12.02, 08:21 to nie ma nic wspólnego ze sportem. Decyzcje pana Schetyny, pomijając że nie powinnien ich podejmować ponieważ nie jest on odpowiedzialny za sferą sportową, są karygodne i nie są podejmowane dla dobra zespołu tylko dla dobra budżetu. Kibice na pewno dłużej tego nie będą tolerować a przecież bez nich śląsk jest niczym!!! Odpowiedz Link Zgłoś