Dodaj do ulubionych

nie istnieje ?

IP: 195.117.126.* 27.06.01, 17:07
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC istnieje, istnieje IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 28.06.01, 07:48
      Istnieje i to na bardzo wysokim poziomie w wielu dyscyplinach. U nas sportowcy
      trenują a nie siedzą przed komputerami.

Pozdrawiam wszystkich sportowców i kibiców!
      • Gość: hrabia Re: istnieje, istnieje IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 11:54
        Istniał, a najlepsi uprawiali maraton Odra- Bałtyk ( ok. 3 km)
        • Gość: KIBIC Re: istnieje, istnieje IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 29.06.01, 07:42
          hrabio nie jesteś wrocławianinem więc zajmij się swoim podwórkiem i nie
          wypowiadaj się o sprwach które cię nie dotyczą i masz o nich mgliste pojęcie.
          • Gość: hrabia Re: istnieje, istnieje IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.06.01, 20:34
            Nic z tego Kibic. Sprawdź mojego nicka. Jest podwójny. Spróbuj to zrobić. To
            wyższa szkoła jazdy. O sporcie we Wrocławiu wiem o wiele więcej, niż Twe obecne
            wiadomości. Czy pamiętasz czasy Śląska sprzed 3 dekad ? Pamiętasz Mistrzostwa
            Europy w Hali? Chyba nie. Możesz skonsultować z Tatą. Jeśli będziesz
            kiedykowiek miał okazję zamieszkać w okolicach Stadionu Olimpijskiego, zrób to.
            Wówczas zrozumiesz, co znaczy sport. Jeden warunek - litr metanolu w żyłach i
            kilogram żużla w gardle.
            • Gość: wikul Re: istnieje, istnieje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 01:50
              Istnieje ale to nie to co kiedyś.Kto pamięta konkurs skoków narciarskich we
              Wrocławiu (!) i zawody w jeździe figurowej na lodzie na Pergoli.Gdzie się
              rodziła drużyna żużlowa (najpierw Spójnia później Sparta obecnie Atlas).Był
              okres kiedy Wrocław posiadał dwie pierwszoligowe drużyny żużlowe.Kto pamięta
              kiedy Wrocław był stolicą polskiego pływania,piłki ręcznej (kiedyś jeszcze 11-
              osobowej), siatkówki i w ogóle gier zespołowych,boksu,dżudo itd.
              Całe szczęście że została jeszcze koszykówka i kilka mniej popularnych
              dyscyplin.Liczę że odrodzi się w końcu siatkówka.
            • Gość: KIBIC Re: istnieje, istnieje IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 02.07.01, 08:09
              Gratuluję Ci hrabio Twoich umiejętności informatycznych. O sporcie może coś
              wiesz ale po Twoich wypowiedziach na forum tego nie widać. Komentarze masz
              krótkie i mówią przeważnie o tym że trzeba cały sport we Wrocławiu zlikwidować.
              Twoje złośliwe uwagi nie świadczą dobrze o Tobie. Klawiatura przyjmie wszystko
              szczególnie gdy można się ukrywać pod podwójnym nickiem.
              • Gość: hrabia Re: istnieje, istnieje IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.07.01, 17:22
                Widzę, że Kibicu pola karnego nie chcesz oddać. Zaślepienie sportem, przez małe
                s, nie daje Ci możliwości szerszego horyzontu w obszarze ćwiczeń cielesnych.
                Kiedyś, jeszcze niedawno, zajmowałem się dziennikarką sportową. Jeśli się
                spotkamy pokażę Ci odpowiednie papiery dziennikarskie. Przed tym działałem w
                sporcie zawodowym. Tak więc, śmiem twierdzić, że jestem nieco bardziej
                rozeznany w temacie. Bycie krzykliwym kibicem na tańszych miejscach, mnie już
                nie bawi. Ciebie za to, tak.
                • Gość: KIBIC Re: istnieje, istnieje IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 03.07.01, 08:06
                  Hrabio cieszę się że masz tak bogate doświadczenia dziennikarskie. Ja tylko
                  ograniczam się do wypowiedzi "na tańszych miejscach" bo one od tego są. Z
                  chęcią też poznałbym Twoje zdanie na tematy sportowe poruszane na tym forum.
                  Niech to co wpisujesz wnosi coś do dyskusji. Ja jak czytam inne wątki i nie mam
                  swojego zdania to sie nie wtrącam z uszczypliwymi uwagami. Wiem że tematy które
                  poruszam mogą Cię nie interesować i nudzić ale po co od razu wpisywać złośliwe
                  teksty?
                  Może nie mam poczucia chumoru i jestem przewrażliwony ale jak piszę o stadionie
                  który odwiedzam od dziecinstwa a Ty chcesz go zlikwidować bez podawania
                  konkretnych przyczyn to ja naprawdę mogę czuć się obrażony. Nie wiem może nie
                  rozumiem Twich żartów.
                  Pozdrwiam.
                  • Gość: hrabia Re: istnieje, istnieje IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.07.01, 20:39
                    Kibicu, ja Cię też pozdrawiam i namawiam do czytania międzi wierszami.
                    • Gość: Ces Re: istnieje, istnieje IP: *.stok.bial.pl 07.07.01, 18:27
                      A świstak siedzi i zawija.
                      Pozdr.
                      Ces

P.S. Cieszcie sie z tego co macie ! Skumbrie ! :)
                      • Gość: hrabia Re: istnieje, istnieje IP: 213.77.64.* 07.07.01, 21:02
                        Ot znaczi siem naszy z Białegostoka odezwali sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka