Gość: Jonek IP: *.e-wro.net.pl 07.02.08, 21:21 Konkurs wsadów i Doda? Brzmi ciekawie, chyba sie wybiorę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nba Doda zaśpiewa dla gwiazd koszykówki IP: *.magma-net.pl 07.02.08, 21:23 Patrycja Markowska, Halina Mlynkova, Anna Wyszkolni, a także Szymon Wydra, Artur Gadowski czy zespoły Papa Dance oraz Queens........mmmmm co to za gwiazdy ?rozumiem ze organizatorzy mga oszczedzac na honorariach ale AZ TAK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Co to jest ????? IP: *.c149.petrotel.pl 07.02.08, 21:50 To ma być gwiazda na koszykarskie święto?? Koszykówka kojarzy mi się z zupełnie inną muzyką. Zeszłoroczny występ artystyczny był parodią, w tym roku będzie chyba podobnie. Kto za to w ogóle odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duży mam nadzieję, że ją wygwiżdzą i nie wróci,dzizas.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocca Nie macie jej jeszcze dość we Wrocławiu? IP: 195.94.212.* 08.02.08, 08:30 Nie macie jej jeszcze dość we Wrocławiu, po tym blamażu z opóźnieniem Nowego Roku i wejścia prezydenta? W Poznaniu nie miałaby czego szukać po pokazie takiego braku profesjonalizmu. Ona i tak nie jest mile widziana i zapraszana do Poznania, bo co to za gwiazdka? Nawiasem mówiąc dobrego skandalu nie potrafi zrobić, od prawdziwych skandalistek dzielą ją lata świetlne. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens muza 08.02.08, 08:24 Mnie z koszykówką kojarzy się inna muzyka, powiedzmy lekki hip-hop albo brzmienie typu Linking Park. Ale Queens czy Doda? To pomyłka. Jeśli organizatorzy sądzą że kibicom-facetom wystarczy para dużych cycków aby zaspokoić ich gusta muzyczne to są w błędzie. To powinna być muza zagrzewająca do boju, co kręci i nakręca a nie smętne wynurzenia półnagiej Barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pill Doda zaśpiewa dla gwiazd koszykówki IP: *.as.kn.pl 08.02.08, 00:42 zeby tylko doda nie skrocila meczu, tak jak skrocila nam 2008 rok o kilkanascie sekund. kto wie, moze zacznie spiewac juz podczas trzeciej kwarty <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocca Re: Doda zaśpiewa dla gwiazd koszykówki IP: 195.94.212.* 08.02.08, 08:31 A czy ktoś w ogóle wie cóż ona śpiewa? Osobiście żadnego utworu nie kojarzę, poza najbardziej obciachową produkcją pt. "Dżaga" gdzie był Bogu ducha winien Radek Majdan i bita śmietana... Totalna wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody z NY Doda zaśpiewa dla gwiazd koszykówki IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.02.08, 03:16 NO I CIEKAW JESTEM ILE SOBIE ZASPIEWA ZA TA SZMIRE KTORA WYKONUJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysolek Doda zaśpiewa dla gwiazd koszykówki IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.02.08, 03:21 znowu cos wykombinuje zeby byc tylko na lamach gazet a spiewnie idzie na drugi plan,to nie artystka tylko SZMIRNISTKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkk Doda zaśpiewa dla gwiazd koszykówki IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.02.08, 03:23 KU.. JEJ NIE POWINNO WYPUSZCZAC NA ESTRADE BO KTO JEJ SLUCHA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś ona jest jak fałszywa moneta...zawsze k.. wraca.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 09:38 kto ją kuźwa zaprosił :/ mam nadzieję, że kibice jej zasugerują, że nie ma po co wracać albo się zj... z huśtawki tym razem na parkiet.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi aaaaaaaaaaaaaaaaa IP: 195.68.232.* 08.02.08, 11:05 tylko nie ona!!!! <beczy> w tym roku znowu będzie obciachowa muzyka, tyle że bardziej znane nazwisko... ZAŁAMKA byleby bilety nie były droższe niż w tamtym roku :D najwyżej wyjdę przed końcem ;p nikt mnie nie zmusi żeby jej słuchać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
przegrzmot Wsad elektrody w odwlok dody... 08.02.08, 12:44 Dzieki Bogu,ze zaspiewa po meczu,bo przed...bylby to "wsad meski luzem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huboo Doda zaśpiewa dla gwiazd koszykówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 17:29 no w końcu pojawi się we WRO! juz nie moge się doczekać ależ ona jest piękna i świetny ma głos!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEE SUPERRR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocca Re: Doda zaśpiewa dla gwiazd koszykówki IP: *.icpnet.pl 08.02.08, 17:48 Trudno o bardziej zjadliwy komentarz!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ve A dlaczego po meczu? IP: *.chello.pl 10.02.08, 01:57 A dlaczego po meczu? Czy ktokolwiek obejrzy mecz, tylko dlatego, że po nim zaśpiewa Doda? Jeśli już zapraszać panią Dodę, to przed lub w trakcie ! Odpowiedz Link Zgłoś