Gość: 50 cent IP: *.cable.wanadoo.nl 01.09.03, 23:06 amsterdam jak zwykle pierwszy.pzdr do różanki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JX North Carolina IP: 195.117.142.* 02.09.03, 09:31 Zawsze chce mi się śmiać z tekstu pisanego przy różnych zawodnikach: Ukończył North Carolina (tą samą którą ukończył Michael Jordan). No jak ukończył NC to na pewno gra tak jak Jordan. Co za bzdury. Z tej uczelni jak z każdej innej wychodziły też łajzy (nie mówię tutaj o Phelpsie), więc po co takie durne dopiski. Chyba, że autor chce się pochwalić, że wie jaką uczelnię skończył Jordan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: North Carolina IP: *.allianz.pl 02.09.03, 16:33 nie każdy wie z tych tzw wielbicieli kto to jest jordan, nie mówiąc o tym jaką uczelnie skończył. i wiem co mówię, czy raczej piszę, bo mam z nimi od czasu do czasu kontakt. dla nich koszykówka zaczęła się w czasach cartera, cobiego i innych tego typu graczy. wystarczy też poszukać plepiscytów organizowanych przez tzw. fanów nba na stronach internetowych, czy czatach. przypominania nigdy dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Phelps przyleciał do Wrocławia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 19:56 Derrick Wrocław Cie kocha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timmy Re: Derrick Wrocław Cie kocha !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 19:57 teraz bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nenad Re: Derrick Wrocław Cie kocha !!! IP: *.kom / 10.104.36.* 02.09.03, 20:42 Kurwa. co jest?Czy Was juz doszczetnie pogielo?Derrick Wroclaw Cie kocha?Co to mam byc?Koles nie zagral jeszcze jednego meczu a robicie z niego Boga.Powoli spokojnie.Zeby to nie byl kolejny niewypal pana Schetyny(patrz Fietisov, Enikis i paru innych pajacy).Moze i go Wroclaw pokocha.Poczkajmy do czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś