lotam 29.02.12, 07:49 Niech stanie się riff... I stał się riff w361.wrzuta.pl/audio/aeFN8tS0MRZ/wll_guitar "Niech się stanie" dodał Mr. Jones I dołożył swoje... w361.wrzuta.pl/audio/98APmzy8fCz/wll_bass Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: I rzekł Jimmy Page:) 29.02.12, 17:21 Hmm ... O ile mi wiadomo - riff to kilka akordów, a tu mamy jeden, czyli - E-Dur. Pojedyncze dźwięki to rozłożony akord E-Dur: w prymie A , potem H i D. Ogólnie rzecz ujmując: uboższa wersja Voo Doo Chile Jimiego ... ; ) Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link
lotam Re: I rzekł Jimmy Page:) 29.02.12, 18:08 Wiesz co, Jasiu? Powiedziałem Ci już kiedyś, żebyś cmoknął mnie w ...?? Jeśli nie, to niniejszym to czynię Krzysiek Sz. P.S. Sprawdź czystość kalesonów. Palcówki trzeba robić z wyczuciem. I chusteczkę na wszelki wypadek trzeba mieć pod ręką. Odpowiedz Link
lotam Re: I rzekł Jimmy Page:) 29.02.12, 18:30 Bardziej merytorycznie powiem Ci, że brak Ci wiadomości i osłuchania w muzyce tamtych niezapomnianych czasów. Ju(...)tuby serwowane przez Wodza to stanowczo za mało Posłuchaj se rzępolenia Hienia , na przykład z The Voodoo Sessions., a potem się wymądrzaj. Odpowiedz Link
johnny-kalesony Re: I rzekł Jimmy Page:) 29.02.12, 23:25 Jeżeli chcesz być bardziej merytoryczny, to nie pozostaje ci nic innego, jak przedstawić analizę kompozycji wraz z zapisem nutowym. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link
lotam Re: I rzekł Jimmy Page:) 01.03.12, 06:11 Kuz wiem, w co możesz mnie cmoknąć W pompkie - tak się kiedyś mawiało... Ten gitarzysta, co Jasiu?? Odpowiedz Link