darima_ka 08.11.09, 20:48 Jest od wczoraj .Mam nadzieję Amelko na dobrą współpracę ,życzę żebyś "nożyczek" nie musiała często używać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelkalexi Darimko...nic o... 08.11.09, 20:56 nożyczkach ja sobie to wczoraj oglądałam...z każdej strony...a że zmęczona byłam, to gdzieś tylko zrobiło "klik" na szczęście, nic wcześniej nie zaznaczyłam...bo pewnie bym całe forum...wywaliła od dzisiaj nożyczki i skalpelki głęboko schowane Odpowiedz Link
zak-1 Re: Darimko...nic o... 08.11.09, 20:58 Gratulacje !!!!!. Awans - wiadomo piekna rzecz ..przynajmniej na forum Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darimko...nic o... 08.11.09, 21:00 Nożyczki trzymaj w pogotowiu , jakby co... a Forum całego nie zlikwidujesz , do tego uprawnienia mam tylko ja nooo, chyba żeby Gazeta coś pochrzaniła, bo już się chyba coś takiego kiedyś przytrafiło Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darimko...nic o... 08.11.09, 21:22 Zaznaczasz kwadracik przy poście i klikasz przycisku Usuń i mamy go z głowy, a jak zaznaczysz operacja na całej gałęzi, to poleci wszystko co pod tym zaznaczonym postem. weź Amelka i wytnij coś Tadziowi, zobaczymy czy będzie się rzucał? hahaha Odpowiedz Link
darima_ka Amelka ... 08.11.09, 21:25 Wytnij tak na próbę, ale moim zdaniem, najlepiej próbować na Tadziu, hahaha Odpowiedz Link
ryszq Re: Amelka ... 09.11.09, 08:36 Cześć Amelka. Mam pytanie w związku z tym: - Amelka wyrzuca całe "drzewko" ale zrobiła to omyłkowo: Czy Ty darimako możesz przywrócić utracone teksty? Czy to staje się już stratą nie do odzyskania? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ryszard, Ty też możesz 09.11.09, 10:45 ryszq napisał: > ...Amelka wyrzuca całe "drzewko" ale > zrobiła to omyłkowo: Czy Ty darimako możesz przywrócić utracone teksty? -------- Oczywiście to jest odwracalne. Zaznacza się kwadraciki przy tych wyciętych i klika Publikuj i znowu są. Odpowiedz Link
amelkalexi Darimko!!! 09.11.09, 09:35 Ty mnie nie...podpuszczaj ja jestem grzeczna...poza tym...trzeba się bardzo postarać, żeby mnie...wcurwić... a wtedy...to hoho... w razie czego nożyczki naostrzone Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Darima, nie przeginaj! 09.11.09, 10:42 darima_ka napisała: > Wytnij tak na próbę, ale moim zdaniem, najlepiej próbować na Tadziu, hahaha ------- Może sama spróbujesz? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima, nie przeginaj! 09.11.09, 17:33 Ja Tadziu już to trenowałam , nie raz Tobie wycinałam wątki - pamiętasz jak się miotałeś? Ale Amelka jeszcze nie miała okazji, to dlaczego ma nie potrenować? Odpowiedz Link
rena-ta49 Darima napuszcza Cię na Tadzia 09.11.09, 14:35 Hahaha , pewnie sama sie boi? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie boi się 09.11.09, 15:05 rena-ta49 napisała: > Hahaha , pewnie sama sie boi? ------ Spoufaliła się do tego stopnia, że nawet straszy mnie takim argumentem!? Odpowiedz Link
darima_ka Bo wiesz ... 09.11.09, 17:31 Czasem wystarczy postraszyć , i skutek odpowiedni sie osiąga , bez stosowania , i na to liczę Odpowiedz Link