rena-ta49 03.12.10, 14:25 Drogą szybkiego ruchu Katowice - Kraków jedzie biskup. Nagle zobaczył prostytutkę stojącą na poboczu i krzyczy: - Dziecko, jesteś na złej drodze! - A co, tiry już tędy nie jeżdżą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Piąteczkowy humor 03.12.10, 14:25 Przechwałki dwu lekko podpitych facetów: - Ostatnio pomyliłem żonę z rabusiem. Musiałbyś widzieć, jak wrzeszczała, jak się opierała, kiedy ją przez okno wyrzucałem! - To jeszcze nic! Ja kiedyś pomyliłem rabusia z żoną! Dopiero byś widział, jak on krzyczał i jak się opierał! Odpowiedz Link
rena-ta49 Dom wariatów 03.12.10, 14:26 Dom wariatów, lekarz siedzi na dyżurce, wokół szaleńcy wchodzą sobie na głowę, wydzierają się, bija się, kompletny odjazd, skaczą po łóżkach, jedzą karaluchy, rzucają się poduszkami. Nagle do lekarza podchodzi taki najbrudniejszy. Koszula - ścierwo, pazury czarne, tłuste włosy, na nogach podarte kapcie, nieogolony, sińce pod oczami. Lekarz na niego patrzy i mówi: - A co to takie piękne do mnie przyszło? Małpka? Facet nic. - A może Napoleon albo książę? Facet nic. - A może to taki piękny przybysz z obcej planety nas odwiedził? Facet na to: - Panie, ogarnij Pan ten burdel, bo mi tu kazali internet podłączyć! Odpowiedz Link
rena-ta49 Rzmowa w pociągu 03.12.10, 14:32 Ja, proszę pana, najmilsze godziny zawdzięczam filmom. - Nie wiedziałem, że z pana taki kinoman. - To nie ja chodzę do kina, ale moja żona. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Rzmowa w pociągu 03.12.10, 14:36 )))) jak sie nazywa foka , bez oka ?................f. Odpowiedz Link
lilidae Re: Hahahaha.... 03.12.10, 15:43 Ja jeszcze z nosem w papierach, ale zajrzałam na chwilkę i szeroko się uśmiecham )) Wpadnę później, a na razie pozdrawiam wszystkich ! A to taka zabawna sytuacja, której kiedyś byłam świadkiem : Robiłam zakupy w markecie . Przede mną dwóch , mocno zmęczonych weekendem , panów dokonywało trudnego wyboru pomiędzy zakupem butelki wina o smaku malinowym , a piwem w gustownej plastikowej butelce. Wino zyskało przewagę i wylądowało w koszyku , do którego jeden z mężczyzn włożył również dużą puszkę brzoskwiń . U drugiego spowodowało to sporą konsternację i wywiązał się mini-dialog : - ..a po kiego to bieszesz ?! - no , so ty..wieszsz jake to zdrowe ? Nie ma to jak dobrze skomponowana dieta Odpowiedz Link
lilidae Re: Jak pijecie ? ;) 03.12.10, 20:29 Lekarz pije na zdrowie Matematyk na potęgę Grabarz na umór Ornitolog na sępa Poborowy na krzywego ryja Bankowiec na kredyt Polarnik na zimno Pediatra po maluchu Aptekarz po kropelce Filozof po namyśle Krawiec po naparstku Syndyk do upadłego Fryzjer do lustra Nurek do dna Anestezjolog do utraty tchu Kuba do Jakuba Jakub do Michała Perfekcjonista raz a dobrze Kamerzysta aż mu się film urwie Tenisista setami Kolarz w kółko Higienistka tylko czystą Gastryk żołądkową gorzką Lunatyk księżycówkę Bliźniak brudzia Nocny stróż w ciemno Ichtiolog pod śledzika Pilot jak leci Mechanik z gwinta Hydraulik z grubej rury Medyk sądowy zalewa się w trupa Wędkarz zalewa robaka Woźnica wali końską dawkę Stolarz wali klina Żołnierz strzela lufę Sprzedawca paliw wali w gaz Stręczyciel (być może) upija się w cztery dupy Rolnik nawala się jak stodoła Pilot Luftwaffe jak Messerschmit Ja dzisiaj sączę czerwone winko "na misie" - nic misie nie chce Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jak pijecie ? ;) 03.12.10, 20:44 Ja jak lekarz , bo najwazniejsze jest zdrowie Odpowiedz Link