ksiezniczka-02 03.12.10, 20:19 jadę na wycieczkę Moja połowa zabiera mnie na zjazd do kopalni !!!!!!! Najwięcej problemu mam z tym gdzie mnie zaprowadzi pod prysznic jak wyjedziemy!!! Jutro wam napiszę wszystko Jestem tak podekscytowana,że nie można już ponoć ze mną wytrzymać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: A jutro .... 03.12.10, 20:24 Byłam kiedyś na dole w kopalni dla mnie najgorsze były te gumiaki i onuce , których nie potrafiłam owinąć .A i ciężki bardzo kask z lampą . Zycze mocnych wrażeń Bożenko Odpowiedz Link
darima_ka Re: A jutro .... 03.12.10, 20:26 Wszelkie Barbary świętują , nie mamy żadnej a szkoda Ja idę na imieniny do Barbary , jej męża górnika Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: A jutro .... 03.12.10, 20:33 My też nie mamy żadnej znajomej Baśki ani w rodzinie. Jak wyszłam za mąż za górnika to dopiero się dowiedziałam jak górnicy potrafią się bawić Odpowiedz Link
darima_ka Re: A jutro .... 03.12.10, 20:40 Moja znajoma pracowała w knajpie która organizowała dla górników takie imprezy , zwolniła się bo zbyt mało jej płacili , teraz kiedyś w rozmowie powiedziała mi że wróciłaby tylko dla tych imprez.Mówi ze łzy ma w oczach jak słyszy górniczą orkiestrę w Barbórkę. Nie jest ze Sląska , ale mieszka tutaj już kilka lat i jest zachwycona górniczą bracią Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: A jutro .... 03.12.10, 21:09 tej foty nie obiecuję, zjedziemy do czynnej kopalni, tam jest dużo pyłu, nie wiem czy ktoś się odważy zabrać aparat ,komórkę przemycę chyba. Jak będę miała fotę to na Bezgranicy będzie na bank Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A jutro .... 04.12.10, 09:29 Oooo, to jest przeżycie , zwłaszcza w ciemnej" szoli " czyli windzie Kiedyś też zjechałam do czynnej kopalni , byłam na przodku gdzie wybierano węgiel. Najgorzej dla mnie było przejść przez wentylacyjne przejcie chyba chodnik , ,myślałam ze mnie ten pęd powietrza porwie Bożenko są łaźnie dla kobiet , wiec żaden problem. Życzę miłych wrażeń , a dla męża górnika wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: A jutro .... 04.12.10, 21:12 Byłam, wróciłam, jestem pod wrażeniem. Nie tak sobie to wyobrażałam. Jetem pełna podziwu dla tych ludzi co dziennie tam zjeżdżają. Chylę czoła..... Foty będą ale w przyszłym tygodniu, jak pozgrywają z aparatów Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Dobra, ja zaczekam 04.12.10, 21:18 ksiezniczka-02 napisała: > Byłam, wróciłam... > Foty będą ale w przyszłym tygodniu, jak pozgrywają z aparatów -------------- A najbardziej oczekuję na te spod prysznica.... Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Dobra, ja zaczekam 04.12.10, 21:28 Byłam z mężem w kabinie gdzie dozór się myje. Nic z tego, żadnych przyjemności, do oglądania miałam to co zawsze czyli swojego Ale pokazał mi tą słynną łaźnię z hokami Myło się tam dwóch co wyjechali z nami. wsadziłam tam mój ciekawski łeb ale nie miałam tyle odwagi by ich podglądać. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Dobra, ja zaczekam 04.12.10, 21:34 A trzeba było sobie poogladać , taka okazja moze sie już nie zdarzyć na pewno by się nie obrazili Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Zaraz, zaraz, co Ty tu kombinujesz? 04.12.10, 21:37 Niby że byłaś w kopalni i nawet pod prysznicem a z pokazania tego to się wycofujesz? To skąd my będziem wiedzieć, że faktycznie tam byłaś? Fotek to byle kto Ci narobi a Ty se zamieścisz i będziesz się chwalić, że Twoje? Eeeee nooo Bożenka, chyba chcesz nas wkręcić....? Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Zaraz, zaraz, co Ty tu kombinujesz? 04.12.10, 21:43 Dobre wkręcanie nie jest złe!!!!!! Twoje jest fantastyczne!!!!!!!!! Wiesz Tadek ile radości tym sprawiasz wszystkim!!! Ale gdzie mi do Ciebie, nawet nie próbuję stawać w zawody Odpowiedz Link
zak-1 Re: Zaraz, zaraz, co Ty tu kombinujesz? 04.12.10, 21:47 Co prawda , to prawda . Wszystkie kopalnie na dole, są do siebie podobne Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Zaraz, zaraz, co Ty tu kombinujesz? 04.12.10, 21:51 Ponoć na 1 Maja były chodniki na 80 cm wysokie, tu była pełna kultura, wysoko w miarę, nie przeciągli nas po tych niskich Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Zaraz, zaraz, co Ty tu kombinujesz? 04.12.10, 21:52 Mieli wzgląd na nas - na starsze panie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 O proszę! A nie mówiłem? 05.12.10, 09:21 Nawet Kazik może naklepać fotek i dać Bożence a Ona zamieści jako Swoje! Że niby tam była... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No i nareszcie ktoś mnie 05.12.10, 09:00 tu docenił! Huuurrrraaaaaaaaaaaaa.... ksiezniczka-02 napisała: > Dobre wkręcanie nie jest złe!!!!!! > Twoje jest fantastyczne!!!!!!!!! Wiesz Tadek ile radości tym sprawiasz wszystkim!!! ------------------- Ale wiesz, z tą radością wszystkim to ja bym nie przesadzał? Pomyśl o Kaziku, co sobie pomysli gdy Ty nam tu publicznie wstawisz Swoją fotkę spod prysznica? Już widzę jak kipi z zazdrości... już widzę... Odpowiedz Link
darima_ka Re: No i nareszcie ktoś mnie 06.12.10, 20:51 No i Tadziu te fotki z pod prysznica niedostępne są Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaraz, zaraz, co Ty tu kombinujesz? 05.12.10, 08:36 A TY chciałbyś najbardziej te fotki spod prysznica zobaczyć Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Sie wie! 05.12.10, 09:02 rena-ta49 napisała: > A TY chciałbyś najbardziej te fotki spod prysznica zobaczyć --------------- Ostatecznie naguśka księżniczka pod prysznicem nie trafia się co dzień, nie? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A jutro .... 05.12.10, 08:35 Tak , to specyficzna praca , ale to trzeba zobaczyć ,a i to nie oddaje trudu tych ludzi. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No popatrz 05.12.10, 09:04 a Kazik wzbrania się przed przejściem na emeryturę? Widocznie sztajgerowi nie było tam tak źle? Przyzwyczaił się. Odpowiedz Link
darima_ka Re: są fotki :D 06.12.10, 19:36 Bożenko z 3 fotek tylko 1 dostępna ,ale i tak super Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: są fotki :D 06.12.10, 22:02 Po przemyśleniu usunęłam te dwie, bo za dużo było innych osób na nich.A licho nie śpi. Jeszcze by mogli mieć pretensje..... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: są fotki :D 07.12.10, 13:53 No tak , nigdy nie wiadomo czy ktoś by sobie życzył ,żeby jego fotkę w necie zamieścić Odpowiedz Link
darima_ka Re: są fotki :D 06.12.10, 19:37 W białym kasku , to chyba dozór chodzi? hmmmm , będziemy mówić do Ciebie pani sztygarowa ? Odpowiedz Link
zak-1 Re: są fotki :D 06.12.10, 22:10 W białym kasku i jasnym "arbaju " właśnie chodzi dozór Ale musze przyznać , ze ładniejsza ta sztygarka , niż inny dozór A to obok czego stoi , to przesyp z taśmy na taśma ( do odstawy urobku Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: są fotki :D 07.12.10, 13:54 Hihihi, masz rację Kazik , ładna sztygarka . Na pewno chcielibyście takich mieć na dole więcej ? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: są fotki :D 09.12.10, 10:37 Jeeeeeeeeee, Księżniczka - górniczka! Tu nie ma co opierać się na łopacie, fedruj Bożenko, fedruj! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: są fotki :D 09.12.10, 15:04 jak zwykle ... Tadzio zaraz by chciał wszystko zobaczyć Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: są fotki :D 09.12.10, 15:02 Fedruje w domu każdego dnia , każda z nas, czy to jeszcze mało? Odpowiedz Link