darima_ka 27.01.11, 20:06 Chodzicie na takie imprezy? Wybieram się w sobotę , nigdy nie byłam , mam nadzieję dobrze się bawić;D Proszę o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Babski comber..... , 27.01.11, 20:42 O, moja Droga..nic tylko życzyć wspaniałej zabawy )) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 27.01.11, 20:50 Pierwszy raz idę , mam nadzieję ze mi się spodoba , i powtórzę Odpowiedz Link
drugitiktak Re: Babski comber..... , 27.01.11, 20:53 same baby...?? eeee, a do kogo będziecie się wdzięczyć ?nooo, chyba że chodzi o upicie się na smutno i obgadanie swoich połówek.. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Babski comber..... , 27.01.11, 20:56 Z facetami, to jak z alkoholem bez nich /niego też można sie bawić ) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:32 Też jestem o tym przekonana. Spotkania z koleżankami bez męskiego towarzystwa , są nie mniej wesołe Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Babski comber..... , 28.01.11, 13:47 Nawet lepiej czasem ta zabawa wygląda niż z menami , bo nie każdy men lubi takie imprezy i nie każdy jest tancor Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:31 Faceci podobno robią część artystyczną , ja pierwszy raz , zdam relację jak wrócę Odpowiedz Link
lilidae Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:33 To ja z przyjemnością wysłucham, Darimko Bo też nie byłam nigdy na takiej imprezie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:34 Myślisz ,ze kobiety nie mają ciekawszych tematów jak obgadywanie facetów Ja myślę,ze wiele jest ciekawszych tematów niż faceci Odpowiedz Link
irene.jg Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:38 Myślałam, że comber może być jagnięcy, sarni, a tu proszę.... babski www.youtube.com/watch?v=rBdAUF9m9R0 Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Babski comber..... , 28.01.11, 13:48 No właśnie dziwna nazwa , ale zabawa przednia Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:38 Zobacz jak taki babski comber ma wygladać i gdzie tu miejsce na smutek? www.youtube.com/watch?v=2_M3iviCSaE Odpowiedz Link
irene.jg Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:40 Dorotko, pewnie świetnie się będziesz bawiła. Myślę, że będzie małe sprawozdanko? Odpowiedz Link
lilidae Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:42 Zapowiada się bardzo wesoło Dorotko, świetnej zabawy życzę !! )) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:49 Bardzo się cieszę na ten "ubaw" na takim "combrze" nie trzeba się krępować ,ze się jest bez pary , tu są wszyscy bez pary Odpowiedz Link
lilidae Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:56 Bardzo lubię takie spotkania na "luzie", wtedy najlepiej się bawię Jeszcze jutro będę Ci życzyć udanej zabawy Dobranoc, Dorotko Dzisiaj już odpadam, co rzadko mi się zdarza Do jutra Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 27.01.11, 21:58 Dzięki Aniu Ja też zmordowana jestem ,a jeszcze chcę poczytać , dobrej nocy Odpowiedz Link
lilidae Re: Babski comber..... , 27.01.11, 22:04 A ja do wanny i do łóżeczka, może też jeszcze poczytam Buziak na dobranoc Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Babski comber..... , 28.01.11, 13:50 No właśnie tak superowo się bawiliśmy Odpowiedz Link
irene.jg Re: Babski comber..... , 28.01.11, 17:19 Myślę, że bardzo dobrze bym się bawiła na takiej imprezie. Dorotka na pewno nie będzie żałowała, czego serdecznie jej życzę Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 28.01.11, 17:56 Na pewno każda z nas jeśli będzie miała taką możliwość niech skorzysta. Mało mamy okazji żeby oderwać się od szarości dnia codziennego, wiec dlaczego nie skorzystać i nie zabawić się Odpowiedz Link
lilidae Re: Babski comber..... , 28.01.11, 23:20 Dorotko, bajecznej zabawy !! )) Ja odmeldowuję się na jakiś czas Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Babski comber..... , 28.01.11, 13:40 Widać ,ze nigdy na takiej imprezie nie byłaś ,wiec pojęcia żadnego nie masz i nie bierzesz pod uwagę tego ,ze nie każda kobieta chce i potrafi się wdzięczyć do chłopów. Niektóre mają honor i zostały wychowane tak ,że to chłop powinien zabiegać o kobietę ,a nie odwrotnie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Babski comber..... , 28.01.11, 13:44 Kobieta która obgaduję swojego mena jest taką samą plotkarą , jakby obgadywała sąsiadkę ,a może nawet i gorszą , widziały gały co brały, więc kowalem własnego losu jest każdy sam. Nie ma ludzi idealnych chłop jak się skarży na żonę , to się mówi że to dupa nie chłop delikatnie mówiąc, bo można i dosadniej takiego określić . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Babski comber..... , 28.01.11, 13:46 Byłam raz , było super , życzę dobrej zabawy Odpowiedz Link
ls48 Re: Babski comber..... , 29.01.11, 10:05 Dorotko, baw sie dobrze i zapamietaj, abyś mogla na trzezwo zdac relację. ha,ha,ha Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 29.01.11, 10:30 Hahaha, dziękuję bardzo. Spoko nie przesadzę z piwem , bo mnie męczy kaczor okropny, łeb mi alkoholu pęka . Mam prawdopodobnie alergię na alkohol, poza bólem głowy dostaję na twarzy następnego dnia wysypki śwędzącej. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Babski comber..... , 29.01.11, 10:56 Ja również życzę udanej zabawy Dorotko Odpowiedz Link
zak-1 Re: Babski comber..... , 29.01.11, 11:28 Osobiście nie byłem , ale zona bywała i wracala strrasznie ubawiona , mówi , ze to czasami lepsze niż zabawa z menami Baw się dobrze. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 30.01.11, 10:05 Dokładnie Kazik . Zabawa przednia , piwa pod dostatkiem. Ubawiłam się lepiej niż na nie jednej zabawie , bowiem bawią się wszystkie panie bez panów . Superowe konkursy . Wygrałam szampana w konkursie na szybkość wypijania kufelka piwa Oczywiście szampan też został skonsumowany Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 30.01.11, 10:13 Polecam wszystkim paniom , jeśli tylko będziecie mieli okazję być na takiej imprezie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Babski comber..... , 30.01.11, 11:26 > Oczywiście szampan też został skonsumowany > Wszystko pięknie ładnie tylko troche liczyliśmy na tego szmapana no, ale skoro skonsumowany, to..na zdrowieee D Odpowiedz Link
darima_ka Re: Babski comber..... , 30.01.11, 20:35 Prawdę mówiąc to ten szampan w połączeniu z piwem na zdrowie mi za bardzo nie wyszedł, ale nie wypadało zabierać do domu , trzeba było go na miejscu Dzisiaj miałam dość ciężki dzień Odpowiedz Link
lilidae Re: Babski comber..... , 30.01.11, 23:03 Uuuu..szampan i piwo... Nic dziwnego, że dzisiaj było ciężko Ale dobrą zabawę warto odcierpieć Cieszę się, że zabawa była udana Odpowiedz Link