Dodaj do ulubionych

Poza grzybami mogę

03.02.11, 17:48
Jeszcze jeść każdego dnia pierogi z jagodami mniammniam, a jutro gołąbki big_grin
Obserwuj wątek
    • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:03
      Gołąbki to jest tosmile
      • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:15
        Z sosem pomidororowym big_grin
        • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:24
          Nie kurna z malinowym tongue_outtongue_outtongue_out wink
          • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:25
            A nie chcesz z grzybowym tongue_out
            • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:28
              Gołąbki ja też lubię smile
              A dzisiaj mam zupkę z leśnych grzybków, aaallleeee pachnie...big_grin
              • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:32
                A ja zrobiłem kuraka po seczuańsku z makaronem,,,pychotka smile
                • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:38
                  Aaaa tam kuraka , to już wole kotleta tongue_out
                  • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:41
                    Kotlety sojowe?smile
              • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:37
                Miałam wczoraj bo ja uwielbiam grzyby w każdej postaci i nic mi ich nie obrzydzi , mogę jeść 3 razy w ciągu doby big_grin big_grin
                • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:53
                  Lubię jeść grzyby, ale wolę je zbierać smile
                  • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:57
                    Ja lubie jeść,,,zbierać nie,można spotkać w lesie zaskrońca albo żmijeuncertain
                    • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:04
                      Dorotko smile
                      Ja lubię zbierać i nieskromnie powiem, że bardzo dobrze mi to wychodzi smile

Piotr, lubię las smile
                      Żmije omijam, zaskrońce są nie groźne, żab się nie boję. A jeszcze można spotkać sarnę, albo jelenia i ptaków jest mnóstwo smile
                      • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:11
                        Tak to jest , jak się kilka rzeczy robi jednocześnie..sadzi się byki big_grin
                        niegroźne* oczywiście wink
                        Ale wstyd uncertain
                        • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:13
                          Żaden wstydsmile
                        • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:16
                          Eeee, to zwykłe literówki Lili , normalka kiedy się szybko pisze big_grin big_grin
                          • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:19
                            Wiem, zdarza się robić błędy. Szczególnie jak jednocześnie miesza się w garach, ogląda wiadomości i klika na klawiaturze smile
                            • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:25
                              Jesteś wśród swoich i nie ważne jak piszesz,ważne że jesteś z namismile

Nawet nie zauważyłem ze gdzies zrobiłaś bykasmile
                              • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:34
                                To jak następnym razem zrobię błąd - udam, że nie zauważyłam smile
                              • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:17
                                Ja też nie zauważyłam sama zresztą też " byki sadzę " big_grin big_grin
                      • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:14
                        Też lubię las smile
                      • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:15
                        Na urlopie kiedy jestem to bardzo dużo chodzę po lesie , u siebie do lasu i to pełnego ludzi w łikendy tylko chodzam.
                        Lubie ten spokój i śpiew ptaków .
                        • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:26
                          Jak las to tylko Puszcza Knyszyńska albo Białowieska,no i Bory Tucholskiesmile
                  • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:57
                    Ja raczej się potykam o grzyba big_grin big_grin
                    Ale do jedzenia to jestem pierwsza big_grin
            • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:28
              Wole z malinowym big_grin
              • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:31
                Ja bym Ci jeszcze zaproponowała klonowy syrop, to dopiero jest smak big_grin
                • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:33
                  A to do śledzi bardziej pasuje smile
                  • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:40
                    Do śledzi to pasuje najlepiej ciasto z kruszonką tongue_out Serio moja była teściowa tak jadała najczęściej w święta big_grin
                    • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:41
                      Śledzie z rodzynkami,pychota,,,chyba jutro zrobięsmile
                      • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:45
                        Ja od śledzi z daleka ,z powodu tego zapachu brrrrrrrrrr tongue_out
                        • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:46
                          Oj Dorotko chyba dawno śledzi nie kupowałaśsmile
                          • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:53
                            Bardzo damo, jadam tylko u mamy big_grin big_grin
                            A co teraz śledzie nie śmierdzą, to może to nie są prawdziwe śledzie ? big_grin big_grin
                            • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 18:57
                              Nie tak jak kiedyśsmile
                              • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:17
                                Kurna a mnie śledż śmierdzi zawsze.
                                Ja dzwonko , czy więcej zjem jak dobrze zrobione ,ale w domu ich nie chcę big_grin
                                • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:23
                                  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smile
                                  • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:28
                                    Co aaaaaaaaaa , trzeba potem naczynia i sztućce myć w zimnej wodzie ,żeby zapach zabić ,
                                    a ja nie cierpię zimnej wody tongue_out
                                    • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 19:37
                                      Dorotko, jak ja Cię rozumiem big_grin Mycie w zimnej wodzie....brrrr..
                                      Nawet na działce podgrzewam wodę do zmywania smile
                                      Myślę, że mój śledź w jarzynach by Tobie zasmakował. Nie ma tego specyficznego "śledziowego" zapachu smile
                                      • darima_ka Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:16
                                        O tak "przetworzony" np. w jarzynach zrobiony jak ryba po grecku , to jest pyszne , tylko niech mi nikt po śledziach nie każe zmywać big_grin
                                        • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:25
                                          Ja w woju to sie dwa lata myłem w zimnej wodzie i co,nic żyje smile
                                          • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:27
                                            Myć to ja się mogę nawet w górskim strumieniu smile
                                            Ale nie zmywać smile
                                            • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:29
                                              Faktwink
                                        • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:29
                                          To i tak dobrze, że już nie trzeba sprawiać całych śledzi, takich prosto z beczki smile
                                          • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:31
                                            no nie ma już,nie ma tez i kapusty w beczkach i ogórków smile
                                            • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:36
                                              A wiesz, że są...Tylko ja udaję, że ich nie widzę wink
                                              Wybieram filety smile)
                                              • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:44
                                                Też wybieram filety,a w beczkach nie widziałem,,,chyba że tych wiaderkach plastikowychsmile
                                                • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:54
                                                  W beczkach to już sporadycznie widuję, najczęściej właśnie w plastikowych wiaderkach.
                                                  A smak ogórków z dębowej beczki pamiętam z dzieciństwa - niezrównany smile
                                                  • flissy Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 20:59
                                                    Latem na rajdzie trafiliśmy na taki festyn ludowy,święto ogórka kiszonego czy jakos tak,,,,ale był wyżerka,,,ledwo potem daliśmy rade pedałowaćsmile
                                                  • lilidae Re: Poza grzybami mogę 03.02.11, 21:12
                                                    A do takiego ogórka ciemny chlebek, prosto z pieca, ze smalcem...mmmm...
                                                    Oj, głodna się robię big_grin
                                                    Za późno na podjadanie smile
                          • rena-ta49 Re: Poza grzybami mogę 04.02.11, 13:43
                            flissy napisał:

> Oj Dorotko chyba dawno śledzi nie kupowałaśsmile

Wy tak o tych śledziach w związku ze zbliżającym się "śledziem" ? smile smile
                  • darima_ka I tym sposobemz grzybów zeszliśmy 03.02.11, 20:18
                    Na śledzie hahahaha big_grin big_grin
                    • flissy Re: I tym sposobemz grzybów zeszliśmy 03.02.11, 20:25
                      Bardzo dobre sa śledzie z prawdziwkami,takie marynowane,pychasmile
                      • rena-ta49 Re: I tym sposobemz grzybów zeszliśmy 04.02.11, 13:42
                        Marynowane śledzie , czy prawdziwki?
                        Prawdziwek raczej do marynowania się nie nadaje ,
                        to twardy grzyb smile smile
                        • flissy Re: I tym sposobemz grzybów zeszliśmy 04.02.11, 13:45
                          Śledzie marynowane,prawdziwki duszonesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka