junglyang 12.06.11, 19:37 Czy to jeszcze funkcjonuje,czy ma jeszcze racje bytu w internecie? Taka mnie myśl naszła przeglądałem listę moich kontaktów,mało ich bo mało ale i te od dawna nie wykorzystywane,usnąłem prawie wszystkie Co Wy myślcie o GG? Korzystacie jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: GG 12.06.11, 19:44 Już dawno nie korzystam ,nie był ten komunikator nigdy doskonały . GG głównie małolaty chyba używają , Skype znacznie lepszy , chociaż przy moim "szybkim" necie też mam problemy . Odpowiedz Link
junglyang Re: GG 12.06.11, 19:55 Skype nie mam,,chociaż są na forum tacy co przysięgają że ze mną rozmawiają Prawda jest taka że miałem Skype dośc krótko i jakoś mnie nie zaciekawił Odpowiedz Link
rudka-a Re: GG 12.06.11, 20:13 Bardzo rzadko...prawie wcale.. Skype dużo...ale to zamiast tel Odpowiedz Link
darima_ka Re: GG 12.06.11, 20:30 To tak jak ja , głównie z rodziną za granicą na skypie gadam , na tel nie trzeba się rujnować Odpowiedz Link
junglyang Re: GG 12.06.11, 20:35 Przez telefon z zagranicą można gadac bardzo tanio,,,np w sieci TVK w której pracuje koszt połączenia z USA czy na stacjonarny czy na komórkę kosztuje jedynie 12 groszy z minutę,,,,a jak jest ktoś super cwany to może rozmawiac przez tel za darmo Odpowiedz Link
darima_ka Re: GG 12.06.11, 20:29 A może masz klona, i ci co z Tobą niby rozmawiają , to z klonem nawijają ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: GG 12.06.11, 20:44 Kurcze i jak się z nim czujesz , fajnie mieć sobowtóra? Odpowiedz Link
ls48 Re: GG 12.06.11, 20:24 Ja czesto korzystam z gg i rozmawiam szczegolnie z Córką ,a także innymi osobami z forum(innego). Odpowiedz Link
darima_ka Re: GG 12.06.11, 20:32 Chyba w jakiejś wersji GG jest możliwość rozmów głosowych , a jest też możliwość podłączenia kamerki netowej? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: GG 13.06.11, 13:50 Kiedyś miałam starszą wersję GG ,ale co chwilę to szwankowało , albo wirusami było zainfekowane , wywaliłam w cholerę , i korzystam tylko z Skypa . Odpowiedz Link