flisy1 10.12.11, 18:42 już jestem w domciu,,,,ufffffffff co za dzień,ludziska telewizory kupują i zaraz chcą by im TV podłączy Ale juz fajrant Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 19:03 No to należy Ci się solidny odpoczynek. Przed świętami taki młyn będziesz miał. Odpowiedz Link
flisy1 Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 19:16 Dokładnie tak będzie,,,ale ja lubię taki młyn,lubie jak dużo o szybko sie dzieje Odpowiedz Link
darima_ka Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 19:35 A swoją drogą to ciekawe czy tak wszystkim przed świętami psują się telewizory? Czyto w ramach świątecznych szaleństw? Odpowiedz Link
flisy1 Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 19:44 Raczej szał świąteczny,,,a po za tym juz czas zmienic stare kineskopowe na nowe Odpowiedz Link
darima_ka Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 19:53 Ale dlaczego? Mam 2 telewizory kineskopowe dobrej marki , nie chcą się zepsuć,wiec mam zmieniać dla samego zmieniania? Jak któryś się zepsuje ,to oczywiste że kupię nowy. Odpowiedz Link
flisy1 Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 19:56 Chodzie o jakoś odbioru,,,cyfrowa jakśc TV jaka oferują kablówki nie da sie porównac,żaden nawet najlepszy telewizor kineskopowy nie da ci nawet 5% tego co da ci telewizja cyfrowa w odpowiednim telewizorze. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 20:02 Wiem ,widzę tą różnicę u znajomych krewnych. Ale ja uważam ,że jak coś się zepsuje to trzeba kupić nowe. jeśli coś jest dobre to nie będę sąsiadom pokazywać,że ja też mam. Są dużo ważniejsze rzeczy nić telewizor, czy meble . Nie cierpię żadnych kredytów , i biorę tylko kiedy naprawdę potrzebuję. Żaden z tych nowych telewizorów nie wytrzyma z pewnością 10 lat. Odpowiedz Link
flisy1 Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 20:10 Nie tak Dorka,,,ludzie właśnie robią tak że gdzieś widzą a mając 10 letni telewizor po prostu go wymieniają,,,w TVK w której pracuję nie ma dodatkowych opłat za cyfrówkę i nie potrzeba żadnego dodatkowego urządzenia by ją odbierac,więc ludzie zmieniają Odpowiedz Link
darima_ka Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 21:40 Zgadza się , tylko często kosztem jakiś kredytów ,pożyczek. Znam to ,mam takich znajomych ze w lodówce często tylko swiatło, ale telewizor na cała ścianę. I wierz mi ze nie rozumiem ich i chyba nigdy nie zrozumiem. Ja wymieniam kiedy się zepsuje,zniszczy,poki chodzi i nie trzeba tego naprawiać, to niech chodzi. To ze mam stary telewizor ale nie mam kredytów daje mi spokojny sen. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 19:54 Najmłodszy ma 10lat ,żaden z nowych tyle nie wytrzyma za chiny. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 20:08 Coś Ty, wtedy by fabryki bankrutowały. Sprzęt który teraz się produkuje jest przewidziany na max -5 lat . Jeśli któryś wytrwa dłużej to musisz mieć wyjątkowe szczęście. Odpowiedz Link
flisy1 Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 20:11 Wszystko jest teraz tak robione Odpowiedz Link
darima_ka Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 21:27 No właśnie ,wiec co jest dobre to nie trzeba się tego pozbywać, żeby gówno kupic! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 10.12.11, 19:36 Ja też wolę jak mam co robić , bo czas szybciej leci, nie dłuzy się . Odpowiedz Link