darima_ka 15.06.12, 19:54 ...i cudnie pachnie ,szkoda że w wazonie się nie utrzymuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 09:01 Jaśmin to czerwcowy zapach , zawsze jest kojarzony z latem , ciepłem , słońcem, lubię patrzeć na te śliczne kwiatki. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 09:10 Lubię jaśmin, lecz w domu bukiet z jaśminu przyprawia mnie o ból głowy. Za to przez chwilę usiąść na ławce pod jaśminem i wdychać aromat jak najbardziej. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 12:35 Ja nie mam pod oknami jaśminu ,ale dużo go rośnie tam gdzie z psem spaceruje. Odpowiedz Link
seremine Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 14:17 To Twoja własna fotka ze spaceru czy sciągnięta z Netu? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 19:17 seremine napisała: > To Twoja własna fotka ze spaceru czy sciągnięta z Netu? Zgadnij, masz rózne możliwości : pomoc widowni ,telefon do przyjaciela , i 50/50 Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 20:28 www.fotografie.waw.pl/ Joanna Mazgajska Fotografia przyrodnicza i artystyczna Stad zostalo sciagniete. Darimciu jestes jak...Kali. Wytykasz innym co robisz sama. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 20:40 Powiedziałam okulary zakładaj,albo sobie kup,chyba Cie stać , na fotce jest nazwisko autorki fotki ślepa jesteś? Jak napisałam , tak czynie! To twój ostatni post na tym forum! Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:48 rawik-is-me napisał: > Darimciu jestes jak...Kali. Kali...........hm................. jakże to znajome i to samo - okulista, okulary i coś na nerwy Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 20:34 rawik-is-me napisał: > Sciagniete komus? Twoja Głupota Przerosła Ciebie!!! Mało jest w necie takich idiotek jak ty,ale się zdarzają! Czy ja zmieniam treść demota , czy przypisuję sobie autorstwo tak jak Ty to zrobiłaś i namiętnie robisz w bardzo wielu przypadkach ,juz nie raz zwracałam ci uwagę nawet na twoim własnym forum ,że kopiujesz bez podania źródeł! Bóg mi świadkiem ,że jak napiszesz jeszcze jeden tak durny post, jak ten powyżej , to będzie to Twój ostatni post na tym forum , i to na wszystkich twoich nickach ,jakie masz ,i na jakich piszesz na tym forum! Odpowiedz Link
jerzy_55 Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 20:42 Nie dostalas pozwolenia na sciaganie tego zdiecia. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 20:47 rawik-is-me seremine mala200333 jerzy_55 samanta_ewa Jeszcze kilka nicków masz , możesz je uruchomić , będzie mi milo cie banować Odpowiedz Link
smieszka-on-line Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 21:38 Co za brak kultury! Kompleksy jak słonie w ZOO wielgachne. Biedny ten Twój mężzyzna. Odpowiedz Link
smieszka-on-line Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 21:44 smieszka-on-line napisała: > Co za brak kultury! Kompleksy jak słonie w ZOO wielgachne. > Biedny ten Twój mężzyzna. To bylo do darimy. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 16.06.12, 21:48 smieszka-on-line , Mała jesteś fenomenalna jeszcze masz chyba kilka nicków ,obiecuję jak już wszystkimi tu podziałasz , to ja obiecuję Cię odbanować, bo mi klepiesz posty, i mi humor poprawiasz , ubaw mam po pachi Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 08:12 Nie może się pogodzić z tym ,że nie ma racji,ze jej udowodniono przywłaszczenie cudzego tekstu? To wielonickowy troll, i nie ma sensu takim czymś sobie głowę zawracać! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 12:22 smieszka-on-line napisała: > Co za brak kultury! Kompleksy jak słonie w ZOO wielgachne. > Biedny ten Twój mężzyzna. Spokojna twoja rozczochrana mała tępa głowina, prawdziwą katastrofą ,to mieć w domu taką debilkę jak ty! Która z braku argumentów logicznych upiera się w swojej głupocie, i miesza życie osobiste do forumowych przepychanek! Nie potrafisz po prostu przyznać się do przywłaszczenia czyjegoś tekstu i zmienienia jego treści bez ujęcia tego tego tekstu w Cudzysłów. Każdy kopiuje teksty z netu,ale nie każdy podaje je jako swoje,zmieniając treść ! Do dobrego obyczaju w necie należy podać ujmować cytaty w cudzysłów , lub podać źródło! Ty z dobrymi obyczajami jesteś na bakier! Ale głupcy tak mają!! Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:05 ups............... zazdrość○ z powodu posiadania, czy też tak nie ma kogo się czepić przy niedzieli ...........? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 18:36 koguciik-2972 napisał: > ups............... zazdrość○ z powodu posiadania, czy też tak nie ma ko > go się czepić przy niedzieli ...........? No wiesz ,trzeba było gdzieś pomeczowe frustracje wyładować A poważnie , to mam alergię na głupców,nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 18:52 koguciik-2972 napisał: > ups............... zazdrość○ z powodu posiadania, czy też tak nie ma ko > go się czepić przy niedzieli ...........? Pewnie ,że zazdrość , toż to niesamowity talent , na tylu aż nickach pisać z sobą Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 19:01 Jest obrazek..jest podpis.. nie ma co robić sztucznego tłoku w ogóle ostatnio jakas moda panuje na prawa autorskie.. kazdy z nas jest dorosły, forumuje nie pierwszy rok i wie, co w trawie piszczy Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jaśmin kwitnie 18.06.12, 14:48 Ja się doliczyłam osiem nicków, a to pewnie jeszcze nie wszystkie? Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:46 seremine napisała: > To Twoja własna fotka ze spaceru czy sciągnięta z Netu? proponuję zainwestować w dobrego okulistę i okulary - na fotce jest wyraźnie nazwisko autora, a Darima w żadnym miejscu nie napisała że to jej fota. i koniecznie coś na nerwy Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 18:44 koguciik-2972 napisał: > seremine napisała: > > > To Twoja własna fotka ze spaceru czy sciągnięta z Netu? > > > proponuję zainwestować w dobrego okulistę i okulary - na fotce jest wyraźnie na > zwisko autora, a Darima w żadnym miejscu nie napisała że to jej fota. > > i koniecznie coś na nerwy > > Idiotom chociażbyś łopatą do łba kładł i tak nie są w stanie zrozumieć, będzie się przy swoich idiotyzmach upierała. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:04 Fota Twoja...ale krzaczysko już nie to cooo..masz prawo go..cykać? Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:07 krzak pretensji nie zgłaszał stał cierpliwie skubany i ani dygnął jak go obcykiwałem Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:11 ...Ty nie zgłaszasz pretensji. krzaczek tez nie, ale..... idąc tropem ( nie Misiowym tym razem ) pytam..a czyja gleba może gminy by trza zapytać? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:47 koguciik-2972 napisał: > Ty nie denerwuj mię to takie na zasadzie..od nitki do kłebka Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:01 rudka-a napisała: > to takie na zasadzie..od nitki do kłebka ale Ty się rozkręcasz nie zwijasz Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:12 jak dojdę do......sedna, to się zwinę )))))))) Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:24 Zwinięte Wiewióry i inne gryzonie (mam szczurki) to coś jak najbardziej naturalnego Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:41 panidemonka napisała: > Zwinięte Wiewióry i inne gryzonie (mam szczurki) to coś jak najbardziej natural > nego ale ona się uparcie rozwija Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:46 koguciik-2972 napisał: > panidemonka napisała: > Zwinięte rozwijają się szybciej, pewnie są zdeterminowane. Wydaje mi się, że Rudka jest całkiem sensownie rozwinięta > > > ale ona się uparcie rozwija > > Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 16:24 panidemonka napisała: > Zwinięte rozwijają się szybciej, pewnie są zdeterminowane. > Wydaje mi się, że Rudka jest całkiem sensownie rozwinięta ale ona się rozwija w złym kierunku ćwiczy na mnie Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 16:36 "Ale jedno wiem po latach", każdy ćwiczy tak jak chceeee Pozwalasz to ćwiczy, mówi się trudno. Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 16:48 panidemonka napisała: > "Ale jedno wiem po latach", > każdy ćwiczy tak jak chceeee > Pozwalasz to ćwiczy, mówi się trudno. a dzie pozwalam też ćwiczę ale to wszystko są pokojowe manewry Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 16:52 W takim razie kogut syty i wiewióra cała. Tak jest najlepiej, utrzymajta status quo Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 17:39 panidemonka napisała: > W takim razie kogut syty i wiewióra cała. > Tak jest najlepiej, utrzymajta status quo oj utrzymujemy od paru lat Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:37 rudka-a napisała: > jak dojdę do......sedna, to się zwinę )))))))) uuu uuu to poooooooooooooooootrwa Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:21 Jeśli gleba gminy to należy spytać o pozwolenie na stąpanie po gminnym gruncie Komuś "mundremu" się nudzi i prowokuje. Nie warto odpisywać "mundrym", nie warto się przejmować i tyle. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:45 ..żeby ludzie byli tak prawi w realnym życiu, jak tu..w necie, to świat byłby nieskazitelny wręcz ) ale szukanie dziury w całym, to dla niektórych ludzi hobbystyczne wręcz zajęcie. Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:57 panidemonka napisała: > Jeśli gleba gminy to należy spytać o pozwolenie na stąpanie po gminnym gruncie; > ) > Komuś "mundremu" się nudzi i prowokuje. Nie warto odpisywać "mundrym", nie wart > o się przejmować i tyle. hej ale Ruda się ze mną pokojowo drażni Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:11 Cicho, wiem, Tak sobie mącę, bo dawno tu i na innych forach nie pisałam Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:13 ...aaa...to trzeba troszke popisać ) róóżne tu są...mądrości niekoniecznie ludowe ) Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:36 panidemonka napisała: > Cicho, wiem, > Tak sobie mącę, bo dawno tu i na innych forach nie pisałam a to jak tak to oki Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 19:35 panidemonka napisała: > Cicho, wiem, > Tak sobie mącę, bo dawno tu i na innych forach nie pisałam Irenko faktycznie dawno nie pisałaś , witaj, miło Cię widzieć Odpowiedz Link
dol.fina Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:06 u mnie jest taki, ale w wazonie się faktycznie zupełnie nie trzyma, szkoda Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:42 ..czyli wniosek nasuwa sie sam..jeśli chcemy się deletować pieknym zapachem jasminu, to tylko pozostaje nam..ławeczka ) Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:00 rudka-a napisała: > ..czyli wniosek nasuwa sie sam..jeśli chcemy się deletować pieknym zapachem jas > minu, to tylko pozostaje nam..ławeczka ) mam wąchać ławkę ? Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:25 Kwitnie i mnie wkurza. Nie lubię tego zapachu, bo kojarzy mi się z pogrzebem. Byłam na takim czerwcowym-jaśminowym pogrzebie, do tej pory nie lubię zapachu jaśminu. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:48 O, tak!..zapachy moga kojarzyć się nam z róznymi sytuacjami w życiu.. mam i ja tak... Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:57 Co do kiepskich wspomnień to jeszcze zapachu narcyzów ie trawię. Tez z powodu obecności na pogrzebie W czasach studenckich dorabiałam sobie u ogrodnika. Kilka hektarów frezji. Z początku zachwyt, a potem mdłości Odpowiedz Link
rena-ta49 Irenko pogoda się piękna nam zrobiła 18.06.12, 14:40 Może jakaś kawa w ogródku na mieście? Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 14:58 panidemonka napisała: > Kwitnie i mnie wkurza. Nie lubię tego zapachu, bo kojarzy mi się z pogrzebem. B > yłam na takim czerwcowym-jaśminowym pogrzebie, do tej pory nie lubię zapachu ja > śminu. mnie drażni, ale z innych powodów. Nie mniej fajnie wygląda w makro Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:12 Wygląd to wygląd, a tu o zapachu mowa. No to się powymądrzałam Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:15 Kiedy mój nos..poczuje krupnik..bierze mnie na...... to przez te półkolonie i przymus zjadania..za mamusie , tatusia, ciocie i okolicznych mieszkańców ) Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:39 rudka-a napisała: > Kiedy mój nos..poczuje krupnik..bierze mnie na...... > to przez te półkolonie i przymus zjadania..za mamusie , tatusia, ciocie i okoli > cznych mieszkańców ) jak zrobię, to Ci fotkę wyślę Odpowiedz Link
ewelina333.3 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:23 To jest pierwsze takie forum na gazeta.pl, że Administrator forum pokazuje taki absolutny brak kultury. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:29 Była na tym forum jako jedna z pierwszych. Miałam wtedy innego nicka więc wyszukiwarka niczego nie powie. Nigdy nie brakowało tu kultury, możliwe, że się nie znam. Za to wiem, że chamstwa też nigdy tu nie było i mam nadzieję-wierzę, że nie będzie. Odpowiedz Link
ewelina333.3 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:35 panidemonka napisała: > Była na tym forum jako jedna z pierwszych. Miałam wtedy innego nicka więc wyszu > kiwarka niczego nie powie. > Nigdy nie brakowało tu kultury, możliwe, że się nie znam. > Za to wiem, że chamstwa też nigdy tu nie było i mam nadzieję-wierzę, że nie będ > zie. Nie widzisz chamstwa? A te wyzwiska darimy od idiotek, głupców? Nie widzisz tego? A te Jej powiedzonka w stylu "drzeć ryja"? Nie widzisz tego? Jak spod budki z piwem pelnych meneli. Może ma jakieś problemy psychiczne? Depresja? Coś innego, ale to co pisze to chamstwo. Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:44 ewelina333.3 napisała: > Nie widzisz chamstwa? > A te wyzwiska darimy od idiotek, głupców? Nie widzisz tego? > A te Jej powiedzonka w stylu "drzeć ryja"? Nie widzisz tego? Jak spod budki z p > iwem pelnych meneli. > Może ma jakieś problemy psychiczne? Depresja? Coś innego, ale to co pisze to ch > amstwo. jakby jej jakaś śmojda nie zaczepiła bez żadnego powodu - to by i Darima się bronić nie musiała - to chyba proste Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:42 panidemonka napisała: > Była na tym forum jako jedna z pierwszych. Miałam wtedy innego nicka więc wyszu > kiwarka niczego nie powie. > Nigdy nie brakowało tu kultury, możliwe, że się nie znam. > Za to wiem, że chamstwa też nigdy tu nie było i mam nadzieję-wierzę, że nie będ > zie. święte słowa Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:40 ewelina333.3 napisała: > To jest pierwsze takie forum na gazeta.pl, że Administrator forum pokazuje t > aki absolutny brak kultury. no własnie dotąd cię tu nie było to i problemu nie było Odpowiedz Link
panidemonka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 15:49 koguciik-2972 napisał: Tak jakby... > ewelina333.3 napisała: > > > To jest pierwsze takie forum na gazeta.pl, że Administrator forum poka > zuje t > > aki absolutny brak kultury. > > > no własnie dotąd cię tu nie było to i problemu nie było > > > > Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jaśmin kwitnie 18.06.12, 14:39 panidemonka napisała: > koguciik-2972 napisał: > > Tak jakby... > > > ewelina333.3 napisała: > > > > > To jest pierwsze takie forum na gazeta.pl, że Administrator foru > m poka > > zuje t > > > aki absolutny brak kultury. > > > > > > no własnie dotąd cię tu nie było to i problemu nie było Spoko ,ona jest na wszystkich forach Gazety które forum byś nie otwarła patrzysz a tu mala200333albo jej klon. Wnet strach będzie lodówkę otworzyć > > > > > > > > Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 18:48 koguciik-2972 napisał: > ewelina333.3 napisała: > > > To jest pierwsze takie forum na gazeta.pl, że Administrator forum poka > zuje t > > aki absolutny brak kultury. > > > no własnie dotąd cię tu nie było to i problemu nie było Godna podziwu upartość i brak honoru, ja ją banuje na każdym nicku , na jakim tu wchodzi , a ona wciąż na kolejnych wchodzi. Nie jest w stanie pojąc że jest tu Persona non grata, co z takim zrobić? > > > > Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jaśmin kwitnie 17.06.12, 18:40 ewelina333.3 napisała: > To jest pierwsze takie forum na gazeta.pl, że Administrator forum pokazuje t > aki absolutny brak kultury. Ooooo, widzę Mała,że masz w zanadrzu jeszcze kilka nicków, jest jeszcze trochę do zbanowania Ale nie pierwsze ,gdzie Ciebie Mała mają dosyć, ta opinia o tobie chyba mówi sama za siebie: forum.gazeta.pl/forum/w,51283,107734295,107771691,Re_62__62_.html Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jaśmin kwitnie 18.06.12, 14:33 Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwa w błędzie tylko głupiec. Cyceron W dodatku nie znasz Netykiety ,której jeden z punktów mówi : Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem. Ale ty jesteś zwykły wielonickowy troll! Odpowiedz Link