darima_ka Re: Nakarm psa 12.12.12, 18:12 Jednego tylko ,tego który nie jest nakarmiony. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nakarm psa 12.12.12, 18:16 Jeśli wybierzesz psa ,to u góry jest miska i kość, jeśli pies nakarmiony ,to kość jest cała brązowa i pisze ,że masz wybrac innego do nakarmienia. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nakarm psa 13.12.12, 13:25 Nakarmiłam ,prawie wszystkie już nakarmione , trzeba szukać ,który jeszcze nie dokarmiony Odpowiedz Link
azmb Re: Nakarm psa 13.12.12, 21:03 Dziś są nowe pieski do karmienia "przyprowadzone". Ja próbuję karmić każdego, który nie ma pełnej miski, ale to chyba nie wychodzi, bo klikanie jest nieaktywne Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nakarm psa 14.12.12, 10:44 Aniu można tylko jednego pieska dziennie nakarmić . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Bajkę" nakarmiłam tę 14.12.12, 13:22 Kiedy ja wchodzę ,to już prawie wszystkie pieski są nakarmione , ale znalazłam Marlboro i nakarmiłam Odpowiedz Link
azmb Re: "Bajkę" nakarmiłam tę 14.12.12, 15:23 Darimo, chyba faktycznie można tylko jednego psa nakarmić, a szkoda... też przeglądam cały "psi zestaw" i gdzie się klikam. Akcję tę spotkałam na forum "STANIKOWE OFFTOPY" . Dziewczyna, która podała tego linka (i jeszcze innego) napisała, że w zeszłym roku nakarmiono wszystkie psy tak szybko, że dodano kilku następnych potrzebujących. Dzięki za zainteresowanie Odpowiedz Link
azmb Re: Nakarm psa 15.12.12, 14:51 Iova, a co Ci to, co? Przeglądam codziennie zdjęcia naszych podopiecznych i niezmiennie rozwala mnie pyszczek psa o imieniu szagi. Jest taki pokorno- smutno- zadowolony... Odpowiedz Link
azmb Akcja się skonczyła:) 20.12.12, 00:39 Wielkie dzięki za karmienie psów Akcja się już skończyła, wyniki imponujące! Odpowiedz Link