Dodaj do ulubionych

I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radary :)

05.01.13, 19:10
Osoby urodzone pod znakiem Wagi, to bardzo bystrzy obserwatorzy, którzy umieją oceniać zachowanie, postępowanie, a nawet kontekst wypowiadanych słów przez bliźnich. Bardzo trudno ich oszukać, wyprowadzić w pole i osiągnąć szczyty powodzenia wspinając się po ich plecach. Czasami można odnieść wrażenie, że Waga ma w oczach radar, który prześwietla drugiego człowieka na wylot. Nic się przed nimi nie da ukryć, bo w lot odkrywają kłamstwo. Trzeba jednak dodać, że dla Wagi najważniejsza jest sprawiedliwość. Zasada ta nie dotyczy tylko jej, ale ogółu. Ma przekonanie co do tego, że nikt nie może być bezpodstawnie oskarżany o niecne czyny, a gdy tak się dzieje potrafi się za taką osobą ująć nawet kosztem własnego prestiżu, stanowiska czy przyjaźni.

Strzeżcie się mnie tongue_outtongue_outtongue_out
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 19:23
      a Skorpionik co ma?
      • lvova Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 19:29
        Ten znak i ludzie urodzeni, gdy Zodiak jest w znaku Skorpiona wywierają duży wpływ na otoczenie. Wśród Skorpionów było wielu wielkich władców, przywódców, generałów i innych, którzy prowadzili wielkie ludzkie zbiorowości. Nie jest wiadome dlaczego Skorpion wywiera tak wielki wpływ na innych ludzi skoro robi w życiu całą masę błędów. Nie ma jednak wątpliwości, że są to osobowości charyzmatyczne, których celem jest zdobycie jak największej władzy. Kochają przewodzić i prowadzić do boju. Oczywiście inni mają realizować cele ważne dla Skorpiona, a nie te, które są ważne dla wszystkich innych. Mówiąc krótko - Skorpion jest mistrzem wykorzystywania innych, a czyni to w sposób nie tylko mistrzowski, ale i taki, że wszystkim wydaje się, że cele tego człowieka są celem ogółu.
        • tropem_misia1 Re:O fuj: 05.01.13, 19:31
          Skorpion jest mistrzem wykorzystywania innych
          • lvova Re:O fuj: 05.01.13, 19:35
            Hmmmmmmmmmmmm mam dwa,a raczej dwie w domu i mogę nawet na kolanach i przed sądem że to prawda,szczególnie Jagienka potrafi mną rządzić i wykorzystywać wink
            • tropem_misia1 Re:O fuj: 05.01.13, 19:35
              smile))
              To ja jestem lewy skorpin.Taki zrakowaciały raczej.
              • lvova Re:O fuj: 05.01.13, 19:42
                Efca myślisz że bardzie do Ciebie pasuje część druga horoskopu ? smile

[b Wewnętrzna siła, jaką są obdarzeni ludzie tego znaku Zodiaku pozwala im ciężko pracować w celu osiągnięcia sukcesu. Gdy wymyślą jakiś cel idą do niego za wszelką cenę rozpychając się łokciami. Nie przejmują się tym, gdy kogoś zaboli jego kuksaniec. Najważniejszy jest on – Skorpion – i jego droga do osiągnięcia tego, co zamierzył. Na tej drodze potrafi kluczyć, udawać kogoś innego, zniszczyć przeciwnika, a wszystko to robi z rozbrajającym uśmiechem. [/b]
                • tropem_misia1 Re:No nie...skąd Ty 05.01.13, 19:45
                  wytrzasnąłeś ten horoskop?
                  • lvova Re:No nie...skąd Ty 05.01.13, 19:49
                    Tropciu jest jeszcze część 3 smile

Chcesz?
                    • tropem_misia1 Re:No nie wiem, nie wiem. 05.01.13, 19:50
                      To mi robi ziazi.
                      • lvova Re:No nie wiem, nie wiem. 05.01.13, 19:53
                        Oj tam,to tylko zabawa smile

To co chcesz?
                        • tropem_misia1 Re:No nie wiem, nie wiem. 05.01.13, 19:56
                          No dooooooobra.
                          • lvova Re:No nie wiem, nie wiem. 05.01.13, 20:01
                            W chwilach trudnych, stresowych i tych gdzie są silne emocje Skorpion staje się niebezpieczny. Szybko wpada w gniew, nie przebiera w słowach i czynach, a niejednokrotnie może być okrutny. Z drugiej strony dla ludzi, których darzy sympatią i szacunkiem jest bardzo szarmancki i oddany. Pomoże im zawsze i wszędzie. Nie pozwoli jednak na to, aby ktoś nim kierował. Dlatego też, jeśli jesteś przyjacielem Skorpiona lepiej nie staraj się narzucać mu swojej woli, bo stracisz jego przychylność.

A czy 4 ostatnią ? smile
                            • tropem_misia1 Re:No nie wiem, nie wiem. 05.01.13, 20:04
                              Oki....pewnikiem o miłości abo co ...bo to zostało.
                              a bywa w horoskopach
                          • tropem_misia1 Re:Dawaj , dawaj. 05.01.13, 20:01
                            Dobij leżącego......tongue_out
                            • lvova Re:Dawaj , dawaj. 05.01.13, 20:04
                              Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa,końcówkę masz fajną smile

Dla Skorpiona własna godność jest rzeczą najważniejszą. Gdy ktoś urazi ich dumę wówczas może liczyć na szybki i celny odwet. Niestety, zdarza się, że Skorpiony nie szanują godności innych ludzi. Potrafią drwić z nich, obrażać, a nawet krzywdzić. Co jednak zaskakujące wcale nie zdają sobie z tego sprawy, że źle robią i dziwią się, gdy ktoś zwraca im uwagę na ich naganne postępowanie. Trzeba jednak przyznać, że Skorpion potrafi być bardzo oddany sprawie w którą wierzy. W takich przypadkach jego odpowiedzialność i jego wola walki bywa wręcz legendarna.
                              • tropem_misia1 Re:Dawaj , dawaj. 05.01.13, 20:06
                                O ..dzięki za końcówkęsmile)))))))))))
                                • lvova Re:Dawaj , dawaj. 05.01.13, 20:08
                                  Widzsz,z tego horoskopu wynika,ze jestes prawdziwym przyjacielem,choć na swoich warunkach wink
                                  • darima_ka Re:Dawaj , dawaj. 05.01.13, 20:21
                                    Nie wszystko u Tropci jest chyba prawdą!
                                    • lvova Re:Dawaj , dawaj. 05.01.13, 20:23
                                      Jest jest,jak bum cyk cyk,mam dwa w domu wiem cos o tym wink
    • darima_ka Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:03
      a Raczek?
      • tropem_misia1 Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:04
        Raczek pewnikiem cacy.

Ryjek jest raczek , a Ryjek jest cacy.
        • darima_ka Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:17
          Raczki są cacy ,zgadza się big_grin
    • darima_ka Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:04
      Padnę trupem big_grin
      • tropem_misia1 Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:05
        Ja mam pierwszeństwo.Ivova pomału mnie dobija.....tongue_out
        • lvova Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:09
          Odkrywam prawdę o Was tongue_out
          • darima_ka Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:23
            Ano ,co ma być niech bedzie big_grin
            • lvova Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:27
              hi hi a mój jest cały wielce OK smile
              • darima_ka Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:28
                Moj w większości się zgadza.
        • darima_ka Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:23
          Hihihi,nie daj się Tropciu big_grin
          • lvova Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:24
            Bo Tropcia jest z pod innego gatunku Skorpionów wink
            • darima_ka Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:27
              Bo to zależy od dekady w której się urodziła tego Skorpiona.
              • lvova Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:31
                Moje Skorpiony w dwóch różnych smile
                • darima_ka Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:37
                  A to też ma znaczenie ,bo niby ten sam znak zodiaku ,a jednak inni cechy.
                  • lvova Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:40
                    Inny to one mają wygląd,a charrrrrakterrrrry identyczne big_grin
                    • darima_ka Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:47
                      No to fantastycznie ,bo jeśli znacznie by się różnili ,
                      to wtedy mówi się że te cechy do znaku nie pasują?
                      • lvova Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 05.01.13, 20:49
                        A te pasują jak ulał big_grin

Widzisz jaką ja mam męczarnie z nimi crying
                        • rena-ta49 Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 06.01.13, 08:52
                          Oooo biedny smile
      • lvova Rak 1 05.01.13, 20:06
        Najważniejszym mottem życiowym dla Raka jest: „co jest twoje, to może być także moje, ale to co moje, to nie wolno ci tego ruszyć”. Rak prędzej da sobie odciąć szczypce niż oddać to, co raz zdobył. Jest nieustępliwy i waleczny, a jednocześnie bardzo konsekwentny w działaniach. Bardzo mocno przywiązuje się do swoich pomysłów nawet wtedy, gdy z założenia pomysły są chybione. Jednocześnie przywiązuje się do miejsc i ludzi.
        • lvova Rak 2 05.01.13, 20:09
          Rak zbyt często odnosi się do życiowych stereotypów i utartych poglądów. Nie stara się analizować i wyciągać wniosków. Przez to popełnia błędy, których nie potrafi naprawiać. Z natury jest konserwatystą i nie przepada za zmianami. Kocha życie ustabilizowane, które pozbawione jest niebezpiecznych zakrętów. Również niespodzianki nie są przez niego mile widziane. Po prostu nie chce być zaskakiwany. Do wszystkiego chce się przygotować i przyjmować bez emocji i z pełnym spokojem.
          • darima_ka Re: Rak 2 05.01.13, 20:18
            No kucze jak w pysk strzelił ,wszystko się zgadza big_grin
            • lvova Re: Rak 2 05.01.13, 20:19
              Dorka przerażasz mnie ooooooooooooooooooooooooooooooooo big_grin
              • darima_ka Re: Rak 2 05.01.13, 20:26
                Taka jest smutna prawdabig_grin
        • darima_ka Re: Rak 1 05.01.13, 20:16
          Hahaha zgadza się prawie wszystko.Jedynie nie chcę czyjegoś ,
          ale swojego też nie oddam!
        • rena-ta49 A Panna? 06.01.13, 08:53
          To co tam w gwiazdach ma?
    • lvova Rak 3 05.01.13, 20:19
      Dla Raka bardzo ważne jest to, aby ludzie go lubili. Wygląda to tak, że dla każdego ma coś dobrego. Jednocześnie bardzo boi się ośmieszenia, bo wtedy popada w panikę, a to powoduje pogłębianie się przekonania o własnym ośmieszeniu. W takich razach popada w odrętwienie, które w skrajnych przypadkach zamienia się w stan depresyjny. Niezmiernie ciężko przeżywa chwilę, gdy ktoś go zgani lub oceni negatywnie. Ta wrażliwość, a niejednokrotnie nadwrażliwość działa na Raka destrukcyjnie. Zamyka się wtedy w sobie i nie pozwala nikomu pocieszyć się i przekonać, że jest o wiele więcej wart niż sam sądzi.
      • darima_ka Re: Rak 3 05.01.13, 20:25
        TU tez sie zgadza,jeszcze jest coś?
        • lvova Re: Rak 3 05.01.13, 20:32
          Co? smile
          • darima_ka Re: Rak 3 05.01.13, 20:49
            "Zamyka się wtedy w sobie"- tak jest niestety.
            • lvova Re: Rak 3 05.01.13, 20:57
              Ja też się zamykam w sobie czasami.
    • lvova Rak 4 05.01.13, 20:30
      W życiu prywatnym Rak bywa dosyć trudnym partnerem. Przychodzą takie chwile, że jest kapryśny niczym panna na wydaniu. Z drugiej strony jest niezwykle romantyczny i uwielbia wykonywać wzniosłe gesty i wypowiadać wielkie słowa. Gdy ktoś jego zachowanie odbiera za dziwaczne lub fałszywe nie może się z tym pogodzić, bo on naprawdę jest szczery w tym co mówi i robi.
      Ludzie urodzeni pod znakiem Raka są typem „chomików”. Kochają zbierać, kolekcjonować i nigdy nie wyrzucają rzeczy, które dla innych są zbędne i bezużyteczne. To właśnie dzięki Rakom zachowało się wiele wspaniałych muzealnych eksponatów
      • darima_ka Re: Rak 4 05.01.13, 20:50
        Nie kocham zbierać ,reszta się zgadza big_grin
        Dzięki kisskiss
    • lvova Rak 5 The End ;) 05.01.13, 20:37
      Największe sukcesy Rak odnosi dopiero w drugiej połowie życia. Mniej więcej po 35 roku istnienia otwierają się przed nim wrota szczęścia. Nie ma w tym nic dziwnego, bo dopiero wtedy nabiera dużej pewności siebie, staje się bardziej zdystansowany do zdarzeń, ludzi i własnej osoby a przede wszystkim pojawia się ukochana przez niego stabilizacja. Młodość Raka nie jest jednak czasem zmarnowanym, bo nabiera niezbędnych doświadczeń, które wykorzysta w przyszłości
      • darima_ka Re: Rak 5 The End ;) 05.01.13, 20:52
        Noooo ,to jest optymistyczne i perspektywiczne big_grin
    • lvova Waga w całosci :D 05.01.13, 20:39
      Osoby urodzone pod znakiem Wagi, to bardzo bystrzy obserwatorzy, którzy umieją oceniać zachowanie, postępowanie, a nawet kontekst wypowiadanych słów przez bliźnich. Bardzo trudno ich oszukać, wyprowadzić w pole i osiągnąć szczyty powodzenia wspinając się po ich plecach. Czasami można odnieść wrażenie, że Waga ma w oczach radar, który prześwietla drugiego człowieka na wylot. Nic się przed nimi nie da ukryć, bo w lot odkrywają kłamstwo. Trzeba jednak dodać, że dla Wagi najważniejsza jest sprawiedliwość. Zasada ta nie dotyczy tylko jej, ale ogółu. Ma przekonanie co do tego, że nikt nie może być bezpodstawnie oskarżany o niecne czyny, a gdy tak się dzieje potrafi się za taką osobą ująć nawet kosztem własnego prestiżu, stanowiska czy przyjaźni.
      Waga to osoba, dla której kompromis jest czymś niepojętym. Właśnie dlatego tak trudno jest się niektórym dogadać z ludźmi urodzonymi pod tym znakiem. Tymczasem jest to właśnie wina tych ludzi, a nie Wagi, bo to oni nie potrafią jej przekonać do własnych poglądów lub zamierzeń. Do człowieka spod znaku Wagi nie siła, nie krzyk, nie nacisk przemawia. Do niej przemawia argumentacja. Jeśli jest przygotowana odpowiednio, jest rzeczowa, poparta faktami, wtedy niepotrzebne jest żadne kompromisowe wyjście, bo Waga da się przekonać. Jednak potem bacznie obserwuje i sprawdza czy nie została oszukana. Gdy okazuje się, że jest coś nie tak, to nie mówi: „a nie mówiłam?” Bierze raczej sprawy w swoje ręce i robi wszystko by naprawić ewentualne błędy popełnione przez innych.
      Dla Wagi bardzo ważny jest własny wygląd. Lubią się prezentować elegancko, a czasami wręcz dostojnie. Taki stan rzeczy powoduje, że są postrzegani jako dostojne damy lub wysokiej klasy dżentelmeni ewentualnie jako szpanerzy o bardzo przerośniętym ego. Prawda jest taka, że wśród Wag znajdują i damy/dżentelmeni, ale i niewiele warci szpanerzy.
      Jeżeli Waga nie ma opiekuna dbającego o jej finanse, to popada w finansowe tarapaty. Nie potrafi gospodarować pieniędzmi, a tak zwana żyłka do interesów, to dla niej czysta abstrakcja. Są to też osoby nieco roztargnione i zachowują się czasami, jakby chodziły z głową w chmurach. Gubią klucze, portfele, parasolki i nie mają pojęcia jak to mogło się stać.
      Wagę bardzo łatwo zrazić do siebie. Jednym słowem, jednym szczegółem można doprowadzić do tego, że nie będzie chciała z kimś nawet rozmawiać. Tymczasem dla Wagi bardzo istotna jest współpraca. Aby osiągnąć sukces musi działać we wspólnocie, a odsuwanie się od niektórych ludzi z powodu drobiazgów nie sprzyja konsolidacji działań w celu osiągnięcia wspólnego dobra. Jednak wady, jakie posiada Waga są naprawdę takie, że można je wybaczać bez większych problemów. Dlaczego? Bo Waga jest zazwyczaj sympatyczna, ustępliwa i kochająca równowagę w każdej dziedzinie życia.
      • darima_ka Re: Waga w całosci :D 05.01.13, 20:57
        Mam ogromny sentyment do "Wagi"
        To bardzo dobry znak ,i tak wszystko "waży" przed podjęciem decyzji.
        Można na "Wadze" polegać,a jak coś "zważy" to jest to z pewnością dobra decyzja.
        Miałam okazję się wiele razy przekonać,mój śp. Tato był Wagą,
        bardzo mi Go brakuje i Jego dobrych rad.
        • lvova Re: Waga w całosci :D 05.01.13, 21:03
          Moja żona też jest wagą,jakoś tak do siebie pasujemy smile

Spójrz jaki to zbieg okoliczności Ty jesteś Rak a Twój tata Waga,,,ja jestem Waga a mój tata był Rakiem smile

Ja myślę,że On jest przy Tobie i dale sie Tobą opiekuje i pomaga,na pewno nie raz odczułas jego obecność.
        • ejno Re: Waga w całosci :D 05.01.13, 21:05
          Aż się boję co by było o mnie hehehehehesmile
          • lvova Re: Waga w całosci :D 06.01.13, 15:54
            Niestety nie znajomość Twego znaku zodiakalnego niemożliwa sprawdzenie wink
            • ejno Bliźnięta:P 06.01.13, 16:03

• lvova Bliźnięta 06.01.13, 16:06
                Podstawową cechą Bliźniąt jest ich dwojaka natura. Dlatego też bardzo często zachowują się w typowy dla nich sposób: chce, ale się boi. Ta dwoistość odbija się również w wielu innych aspektach życia. Bliźnięta są domatorem z wielkim zamiłowaniem do dalszych i bliższych podróży. Kochają stabilizację, ale bez emocji nie potrafią normalnie funkcjonować. Są oszczędne, a jednocześnie wydają pieniądze na rzeczy zupełnie im zbędne. Kochają, a jednocześnie myślą o zdradzie. Jest jeszcze wiele takich przeciwstawnych cech. Brutalność i delikatność; prawdomówność i kłamliwość; dyskrecja i plotkarstwo... i tak dalej i dalej. Zupełne poplątanie z pomieszaniem. Zazwyczaj jednak któreś z cech dominują, a inne są w odwrocie. Nigdy jednak nie przeważają cechy tylko pozytywne, ani tylko negatywne. Jedne i drugie mniej więcej po połowie cechują osoby urodzone pod znakiem Bliźniąt.
                Dwoistość natury Bliźniąt odbija się również na ich życiu wewnętrznym. W głębi duszy brakuje im pewności siebie, choć przed otoczeniem mogą okazywać zbyt dużą wiarę we własną osobę. Wierzą w to, że są kochani, ale z drugiej strony w umyśle Bliźniąt roi się strach przed porzucenie i odrzuceniem. To znowu powoduje, że są zazdrośni, choć... oczywiście(!) przechodzą od skrajności w skrajność i bywają takie dni, że dają partnerowi bardzo duże pole swobody. Ogólnie rzecz ujmując Bliźnięta są dość rozedrgane emocjonalnie i bardzo często cierpią z tego powodu zastanawiając się nad wieloma mało istotnymi sprawami, które dla nich w danym momencie urastają do problemów niezwykle ważkich i nierozwiązywalnych. Oczywiście trwa to tylko jakiś czas, bo za chwilę są pewni, że mogą góry przenosić.
                Nie jest jednak tak, że te dwie dusze Bliźniąt powodują tylko zamęt w ich życiu. Właśnie dzięki takiemu charakterowi osoby urodzone pod tym znakiem Zodiaku są bardzo ostrożne i niezwykle rzadko ulegają wypadkom. Każdą rzecz oglądają z dwóch stron. Wszystkie swoje decyzje analizują na tysiące sposobów. Jasne, że to przeszkadza w szybkim podejmowaniu decyzji, ale taka analiza doprowadza w końcu do pozytywnych skutków.
                Bliźnięta cechują się również wysoką inteligencją i dowcipem, chociaż z samych siebie trudno im się śmiać. Jeżeli już, to potrafią robić dobrą minę do złej gry i to w taki sposób, że przekonują wszystkich, że naprawdę mają dystans do siebie. Ich bystrość i spostrzegawczość powoduje, że szybko oceniają ludzi. Jednak najważniejszą cechą tego znaku jest to, że zawsze są obdarzeni ponadprzeciętnym talentem. Jeśli skupią się na doskonaleniu tego talentu, wówczas w swej dziedzinie osiągną niemały sukces. Inna sprawa, że niektóre Bliźnięta mają problem ze zdiagnozowaniem tego, co powinny w życiu robić, a przecież to takie proste. Bliźniaku! Rób to co lubisz i masz do tego przekonanie. Wszystko ułoży się dobrze, nawet wtedy, gdy droga do sukcesu będzie trudna.
                • ejno Re: Bliźnięta 06.01.13, 16:45
                  Co do joty.....
    • rena-ta49 Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 06.01.13, 08:52
      Radary chyba namierzają? smile
    • lvova Panna :) 06.01.13, 11:40
      Panna to zawzięta intelektualistka o duszy filozofa. Każdy aspekt życia rozkłada na czynniki pierwsze i zastanawia się dlaczego tak się dzieje, a nie akurat inaczej. Przez ludzi często postrzegana jest jako dziwaczka, nieco zakręcona i postrzelona. Są też tacy, którzy wyrażają się o niej jeszcze dobitniej i mówią - wariatka! Tylko, że w tym miejscu trzeba by się zastanowić czy przypadkiem nie jest zupełnie na odwrót – to krytykanci Panny są niespełna rozumu, a Panna pełna refleksji nad życiem, ludźmi i nad własną osobą jest jak najbardziej normalna.
      Nie ma się co dziwić, że ludzie widzą w Pannie kogoś innego niż tą, jaką naprawdę jest. Ona jest bowiem nieco zamknięta w sobie, nie wyraża swych uczuć zbyt wylewnie, nie okazuje jakichś spektakularnych emocji w stosunku do innych ludzi. Właśnie dlatego zamiary, myśli i wszelkie plany jakie ma Panna są tak trudne do rozszyfrowania przez bliźnich. Oczywiście ten brak rozładowywania wewnętrznego napięcia jest dla Panny bardzo kłopotliwy. Mają przez to okresy depresji i utraty wiary w sens życia. Mimo to potrafią się otrząsnąć ze złych myśli. Dlaczego? Bo są urodzonymi optymistkami. Nawet, gdy dach zawali się im na głowę zawsze uniosą tę głowę, aby powiedzieć sobie i innym; „będzie dobrze!”
      Panna jest raczej aktywna i ma pewne zdolności do interesów. Bardzo często gubi ją jednak drobiazgowość, a czasami pedantyzm. Zamiast skupić się na tym z czego może być chleb, zbyt często doprowadzają do perfekcji mało istotne szczegóły. Tymczasem czas, a wraz z nim okazja do zrobienia dobrego interesu. Inna sprawa, że osoby urodzone pod tym znakiem Zodiaku są także nieco bojaźliwe. Boją się zaryzykować. Z drugiej strony, gdy już zdołają przełamać barierę strachu, to idą na całość, a nad konsekwencjami zastanawiają się dopiero wtedy, gdy one nadejdą. Panna to osoba godna zaufania i można jej powierzyć jej swoje tajemnice. Jednocześnie sama o swoich tajemnicach nie mówi nikomu. Nie zwierzy się nawet swojemu największemu przyjacielowi z obawy przed kompromitacją i wyciekiem tej tajemnicy do uszu ludzi, którzy nie powinni jej znać. Nie zwalczają ludzi, którzy robią im na złość lub starają się podłożyć nogę. Panna po prostu takie osoby omija i nie ma zamiaru odpłacać pięknym za nadobne.
      Jeśli życie da Pannie klapsa, to zawsze wyciągnie z tego wnioski. Zastanowi się co robiła źle i postara się nie powtórzyć tego samego błędu. Jest to tym bardziej możliwe, że Panna jest wystarczająco uparta, aby trzymać się swych przekonań, a tym bardziej doprowadzić swoje sprawy do samego końca. Nieraz to doprowadzanie trwa bardzo długo, ale zawsze ma swój koniec. Nawet życiowa tragedia jest dla Panny nauką od losu. Dzięki takiemu podejściu bardzo szybko podnosi się i nie rozdrapuje ran. Musisz jednak Panno zapanować nad jedną swoją wadą – nie wydawaj pochopnych opinii pod wpływem chwili. Dzięki temu zyskujesz nie tyle wrogów, co ludzi, którzy przestają Cię szanować.
      • rena-ta49 Re: Panna :) 07.01.13, 13:25
        Noo, prawie wszystko się zgadza ,brzydki charakterek mam smile
        Taka mnie musicie znosić tongue_out
        • lvova Re: Panna :) 07.01.13, 13:32
          My Ci wyładnimi ten charrrrrrrrrrrrrakter,poczekaj jeno do wiosny wink
          • rena-ta49 Re: Panna :) 07.01.13, 13:53
            Tak ociosacie ,i wygładzicie? smile
            • lvova Re: Panna :) 07.01.13, 13:56
              I jeszcze wypolerujemy wink
    • ksiezniczka-02 Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 07.01.13, 12:45
      Ja też zaraz z początkiem nowego roku "ryłam " po horoskopiesmile i tak szukałam takiego co by przepowiedział coś fajnego........
      a tu nic, d...a, codziennośćbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • rena-ta49 Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 07.01.13, 13:26
        Bożenko nie pozostaje nic innego jak się pogodzić smile smile
        Ja ze swoim"charakterkiem" jestem pogodzona smile
        • lvova Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 07.01.13, 13:31
          Tak jak ja z moimi radarami wink
          • rena-ta49 Re: I nikt mi nie podskoczy,bo mam w oczach radar 07.01.13, 13:52
            No nie mamy innego wyjścia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka