darima_ka 12.01.13, 16:20 Pewnie ktoś mi "dobrze robi"za plecami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: Pypcia mam 12.01.13, 16:23 Dobrze Ci tak Ja mam lepiej,bo nawet jak ktoś robi,to nic nie mam Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pypcia mam 12.01.13, 16:52 No tak ,obgadują aż miło. ale to chyba przesąd Odpowiedz Link
rudka-a Re: Pypcia mam 12.01.13, 17:47 to chyba cos takiego, jak z czkawką lub gorejącymi uszami ; ) trza by się w medyczne knigi zagłębić...)))))))))))) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pypcia mam 12.01.13, 19:19 O od czkawki to już wole tego pypcia ,chociaż bolesny Jak mnie czkawka dopada ,to naprawdę wymęczy. Ciekawe z czego to się robi,czy naukowcy się tym zainteresowali? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Pypcia mam 12.01.13, 20:01 O czkawce wiem tylko, ze to..skurcz przepony jest.... tzn wiedziałam, bo pózniej okazało się, że czkawkę mogą powodować zalegające kwasy w żołądku....jaka to straszna jest dolegliwość, to nie zdawałam sobie sprawy...czkawka może trwać tydzień...bolą w końcu od tego szarpania mięśnie i człek tak wymęczony, że trudno to sobie wyobrazić.... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pypcia mam 12.01.13, 21:35 Tydzień to nie ,ale cały dzień już kiedyś miałam czkawę. Na chwile przechodziło ,jakby odpocząć dawało i od nowa. Faktycznie mięśnie bolą. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Pypcia mam 12.01.13, 21:54 Ratujemy się wtedy wodą i innymi znanymi czarami, ale wtedy najlepiej łyknąć nawet Rennie...żaden tam bezdech...to pomaga tylko na chwilkę ) Odpowiedz Link
lvova Re: Pypcia mam 12.01.13, 19:09 Mnie tam nic nie wyskakuje,a wiem,że są tacy dla których obrabianie czyjeś dupy jest sensem życia,ba sensem istnienia w necie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pypcia mam 12.01.13, 19:22 Nie masz czego zazdrościć ,to boli Jak chcesz to swojego oddam Odpowiedz Link
lidka449 Re: Pypcia mam 12.01.13, 20:01 Darimka,a co ci to jężyk przygryzłaś czy jakiejś inne ustrojstwo Cię dopadło ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pypcia mam 12.01.13, 21:37 Krostka na końcu języka mnie się zrobiła i boli. Mówi się że to pypeć? Odpowiedz Link