darima_ka 06.05.13, 20:49 ....odświeżyć mieszkanie ,ale nie fajne jest sprzątanie po remontach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Fajnie jest 06.05.13, 20:51 i niefajnie jest trwać w zawieszeniu podczas remontu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Fajnie jest 07.05.13, 06:44 Masz racje ,to jest męczące ,niby nic konkretnego się nie robi, a zmęczenie daje o sobie znać. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Fajnie jest 06.05.13, 21:41 Termin - 2015. Ale już mnie ciarki przechodzą po plecach i dostaję wysypki. Chociaż tylko malowanie. Odpowiedz Link
skuter44 malowanie żaden problem 06.05.13, 22:04 Teraz malowanie to mały bałagan. Maluje się wałkiem a nie pędzlem. Z tego faktu mniej jest brudu i balaganu. Malowanie to nic w porównaniu do remontu z wymianą instalacji , armatury , podłóg, itd. To jest dopiero REMONT. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: malowanie żaden problem 06.05.13, 22:49 Był. TOTALNY!!!!!!! W 2001. Trwał dwa bite miesiące. Ale zgodnie z ostrzeżeniami znajomych, wynajęliśmy na te 2 miechy mieszkanie i kompletnie żeśmy się wyprowadzili. Teraz nic kompletnie nie trzeba robić, bo wsio wymienione i nowe. Tylko co 5 lat malowanie. I to raczej bez kłopotów. adnych kolorów, ciapków i tapet. Wsio na śnieżną biel. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: malowanie żaden problem 07.05.13, 06:47 Przechodziłam to,i mam już za sobą. Najlepiej byłoby wywieść gdzieś meble. A najlepiej zlecić ekipie remontowej ,a samemu gdzieś wyjechać , wrócić na gotowca Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: malowanie żaden problem 07.05.13, 15:05 skuter44 napisał: > Teraz malowanie to mały bałagan. Maluje się wałkiem a nie pędzlem. Z tego faktu > mniej jest > brudu i balaganu. > Malowanie to nic w porównaniu do remontu z wymianą instalacji , armatury , pod > łóg, itd. To jest dopiero REMONT. --------------------- Tak jest, remont to pewna forma "katastrofy budowlanej" Odpowiedz Link
darima_ka Re: malowanie żaden problem 07.05.13, 18:42 I tak z mebli żeby je przesuwać trzeba wszystko powyjmować ,a potem umyć. Odpowiedz Link
darima_ka Dzisiaj zmywarka by się przydała 07.05.13, 18:44 Tak się zastanawiam na cholerę tyle rożnego szkła magazynować,a potem tylko problem z myciem tego wszystkiego. Odpowiedz Link