darima_ka 18.10.13, 17:21 całkowicie.Nie jestem słyszalna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 17:50 Tak? No leczyłam się tabletkami do ssania na gardło, ale u lekarza nie byłam. Trzeba będzie w takim razie jutro poszukać lekarza. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 17:51 Jak mowy nie masz to potrza...może antybiotyk...? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 17:55 Nie mam gorączki ,bolało mnie trochę gardło,to Cholinex-y kupiłam, a dziś mowę odebrało mi całkiem Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 17:51 Podobno kogel mogel na to pomaga. Może warto spróbować Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 17:58 Oby a wcześniej może wypłukaj gardziołko sodą ? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 18:22 Spróbuj wyplukać gardlo wodą utlenioną. Mozna to zrobic tylko raz, jeżeli bakterią bylby beztlenowiec to sie utleni i padnie, gdy inna bakteria to nie ma sensu powtarzać. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 18:27 Szkoda że nie jest brzuchomówcą Darima, mogłaby gadać Odpowiedz Link
darima_ka Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 20:10 czarek_sz napisał(a): > Szkoda że nie jest brzuchomówcą Darima, mogłaby gadać A wiesz jaka ja gaduła jestem,to dla mnie kara nie móc gadać. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 20:08 tropem_misia1 napisała: > Znaczy ? > Zapalenie krtani? Dokładnie,poprosiłam koleżankę żeby mnie zawiozła do lekarza. Jest antybiotyk. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 20:23 Nie,to właśnie smutne,gdybym się lodami zapaskudziła, to bym wiedziała od czego to Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 20:58 A z byle czego. Nigdy nie wiadomo. Czy zawsze się przeziębisz? Przecież przeważnie nawet jak zmarzniesz na mrozie na kość i się nie przeziębisz. A latem w upał? Minuta w lekkim przeciągu i przeziębienie gotowe. Zdrówka. Idź do lekarza. Zapalenie krtani to bardzo poważna sprawa. Bo to struny głosowe. Mogą na nich zostać mikroblizny. I będzie kłopot. Mówię poważnie. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 20:20 darima_ka napisała: > całkowicie.Nie jestem słyszalna ------------------- I tak powinno być cały czas, mógłby rozrabiać a Darima nie mogła by mnie opieprzać, jeeeeee Odpowiedz Link
darima_ka Re: Mowę mi odebrało 18.10.13, 20:25 Palce mam sprawne,klikać mogę,czyli opieprzać Odpowiedz Link