Dodaj do ulubionych

Do końca z mafią

30.06.14, 07:22
wpolityce.pl/polityka/202916-zawsze-wierny-do-samego-konca-olbrychski-bagatelizuje-sprawe-afery-potrzebna-jest-troska-by-pis-nie-wrocilo-do-wladzy
"Ubolewam, że ktoś podsłuchuje, ale to są poglądy, które ci politycy również głosili publicznie. Nic mnie tam nie zaskoczyło, ani nie zgorszyło."

Nie zgorszyło go kupczenie państwem o czym dowiedzieliśmy się z taśm, kupczenie suwerennością państwa go nie zgorszyło, korupcją na ogromną skalę, wszelkimi patologiami których nie sposób tu wymienić go nie zgorszyło. Olbrychski !! wypi...laj z Polski bo tacy Judasze jak ty są obcy i niepożądani w kraju nad Wisłą.
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Do końca z mafią 30.06.14, 07:36
      Z netu :

"Pan premier Tusk drugi raz w krótkim czasie zaimponował mi. -
      Nie poddał się szantażystom, a dzisiaj miał dość odwagi, żeby poddać się ocenie przed jutrzejszym szczytem w Brukseli. Zrozumiałe jest, że chce mieć w tej sytuacji mandat do
      reprezentowania Polski w Unii."

Czytając takie brednie i bełkot nie sposób nie odnieść wrażenia a nawet przekonania że dopóki takie indywidua /jak to powyżej/ będą miały wpływ na los mojego państwa dopóty w tym kraju będzie taki burdel na kółkach jaki mamy obecnie. A tak na marginesie zapytam bezlogina - skoro tak bardzo włazisz w odbyt rudemu i wielbisz totalitaryzm i patologie w jego wydaniu to może opodatkujesz się z rodziną powiedzmy na 90 % od dochodów by spłacać długi którymi ten śmieć obciążył moje państwo w tym mnie ? podać numer konta Wando Wasilewsko ? smile

• tadeusz_ski.51 Oglądałem to w TV 30.06.14, 08:21
      i przykro mi, że aktor, którego kiedyś podziwiałem (za role w sfilmowanej "Trylogii") na starość zatracił zdolność logicznego myślenia i obiektywnego oceniania faktów? Żenujący bełkot Olbrychskiego to jakby nowa rola w filmie, tylko że człowiek wypowiada się o realu, o prawdziwym życiu. Zatracił zdolność odróżniania życia od filmowej fikcji? Nawet młodzież w studiu wybuchała śmiechem, słysząc te nonsensowne wywody "ikony polskiego kina".
      • czarek_sz Re: Oglądałem to w TV 30.06.14, 08:35
        Ciebie zniesmaczają słowa Olbrychskiego a przypomnij sobie czasy opozycji jak ludzie z dnia na dzień się określali - jak się sqrwiali. Przed osiemdziesiątym miałem tylu kolegów z którymi pracowałem piłem wódkę itd a po 90 tym dowiedziałem się że ten mnie kapował tamten dołki kopał. Koorwa co za podła społeczność z nas ? Dziadek miał rację mówiąc o nas - Naród wspaniały ale ludzie kurwy smile
        • tadeusz_ski.51 Re: Oglądałem to w TV 30.06.14, 08:55
          Bo głupi i zawistni. Większość to potomkowie pańszczyźnianych, bez inteligencji, zasad i wyobraźni. Te przygłupy nie rozumieją, że trzeba się wspierać i pomagać sobie wzajemnie. Droga do sukcesu narodu wiedzie poprzez solidarność. Taką zwyczajną, międzyludzką a zwornikiem tego winna być narodowość. 600 lat współistnienia z Żydami niczego tych durni nie nauczyło! Niczego!
          • czarek_sz Re: Oglądałem to w TV 30.06.14, 09:05
            Choć boli mnie to porównanie i to bardzo to podziwiam Niemców. Czemu z Nich nie bierzemy lekcji szkoły przetrwania na trudne czasy i zdyscyplinowania jak Oni to robią ? tyle wojen przegrali tyle bitew umoczyli a wciąż są na topie i wciąż trzęsą Europą. Dlatego choć Ich nienawidzę /za to co zrobili Polsce/ to Ich podziwiam. Uczmy się od mądrych Niemców.
    • darima_ka Re: Do końca z mafią 30.06.14, 18:53
      Jak się odezwał Olbrychski,to zaraz głos da też Bartoszewski,zobaczycie.
      Po kolei ich będą wyciągać ,żeby linii partii bronilibig_grin
    • skuter44 Re: Do końca z mafią 30.06.14, 19:05
      Każdy ma jakieś tam poglądy polityczne. Co, mu chcesz zabronić, obrony tych z PO ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka