Dodaj do ulubionych

Tak się bogaci władza

12.11.14, 15:34
wpolityce.pl/polityka/221761-gronkiewicz-waltz-pozywa-do-sadu-wsieci-choc-naszych-ustalen-ws-kamienicy-nie-podwaza
Już sama jej odpowiedź jest kuriozalna. Jestem za tym żeby polityków którym kasa przykleja się do rąk usuwać z życia politycznego ale co zrobić gdzy polactwo którego w Polsce jest większość toleruje takie złodziejstwo i qrestwo jak powyżej a drze pysk o grosze gdy dotyczy to inną opcję ? moja rada - wytruć polactwo ew zamnknąć w getcie i żywić aż wymrą. Żeby humanitarnie było smile
Obserwuj wątek
    • ravenheart1 Re: Tak się bogaci władza 12.11.14, 15:52
      Trochę nie wiem o czym jest ten artykuł - bo fakty te sa znane od 11 lat.
      Dlaczego dopiero teraz ktos sie oburza z tego powodu ?
      Czyżby magiczny wpływ zbliżających się wyborów ?

I jeszcze jedno: jaka była w tym wszystkim rola śp. L. Kaczyńskiego ?
      Jeżeli były wątpliwości co do prawidłowości nabycia majątku przez krewnych A. Waltza to przeciez można było zawiesić lub wstrzymać decyzję do czasu wyjaśnienia tej sprawy, ale tego nie zrobiono ...
      • czarek_sz Re: Tak się bogaci władza 12.11.14, 15:59
        Zapominasz o jednym - że sądy są nagrzane od 89 roku na jedno - na Magdalenkowe rozdanie. Wiem że czaisz to ale uznać nie chcesz smile tym się różnimy i będziemy różnić.
        • ravenheart1 Re: Tak się bogaci władza 13.11.14, 09:14
          czarek_sz napisał:

> Zapominasz o jednym - że sądy są nagrzane od 89 roku na jedno - na Magdalenkowe
          > rozdanie. Wiem że czaisz to ale uznać nie chcesz smile tym się różnimy i będziem
          > y różnić.

wyjasnij mi, np. taki sąd, który uniewinnił matkękurkę to był nagrzany przez kogo ?
          albo prokuratura, która nie chciała oskarżyć Macierewicza, czy Ziobry ?
    • darima_ka Re: Tak się bogaci władza 12.11.14, 17:37
      Takich sprawa w całej Polsce jest prawdopodobnie steki,
      teraz to wyciągnięto,czuje w tym rękę Guziała.Faktem jest ,że należałoby to wyjaśnić ,alle chyba Guział nie może przeboleć przegranej?
      wpolityce.pl/polityka/221779-piotr-guzial-jesli-prokuratura-i-cba-dobrowolnie-nie-zajma-sie-sprawa-kamienicy-waltzow-zmusze-je-do-tego-nasz-wywiad
    • darima_ka Re: Tak się bogaci władza 12.11.14, 18:05
      wpolityce.pl/polityka/221783-marek-pyza-niech-pani-prezydent-stworzy-biala-ksiege-ws-kamienicy-chodzi-o-elementarna-uczciwosc
      • czarek_sz Re: Tak się bogaci władza 12.11.14, 18:10
        Darimo ja to mam wszystko głęboko w zadzie. Wypalić do żywego patologię o to mi chodzi. Kaczor nie Kaczor bo Kaczor nie rządzi tylko postkomuna rządzi która jak widać ma wielu zwolenników na forach ale - je...ć ich i robić swoje smile
        • darima_ka Re: Tak się bogaci władza 12.11.14, 21:18
          Afera Taśmowa (Sikorski o „robieniu laski”, Sienkiewicz „chuj, dupa i kamieni kupa”wink

-Afera Hazardowa (Chlebowski, Drzewiecki)

-Afera Zegarkowa (Sławomir „Testoviron” Nowak)

-Afera Amber Gold (60 oddziałów firmy powoduje, że Polska byłaby całkiem wypełniona)

-Afera Korupcyjna w MSWiA

To tylko i wyłącznie kilka przykładów przypominających, jak wielką hipokryzją jest to co uprawia w tej chwili PO i jak te działania są doprawdy żenujące. A mógłbym jeszcze wymienić chociażby ostatnia wpadka z pobiciem Posła Przemysława Wiplera i rocznym ukrywaniem filmu dowodowego, zakup Pendolino i upadek firmy Covec. Akurat partia rządząca jest chyba ostatnią, która powinna wypominać komuś wpadki i afery. Platformo, nie idź tą drogą. Już raz próbowałaś – skończyło się dorszem za 8,16 i śmiechem całej Polski.
          wgospodarce.pl/opinie/17213-jak-po-ukrasc-to-dobrze-jak-jej-to-zle
          • czarek_sz Re: Tak się bogaci władza 12.11.14, 21:47
            Do kogo ta mowa do kogo ta mowa Darimko. Przepraszam ale Grzech tak do Ciebie mówił sad świeć Panie nad Grzecha duszą sad wiesz, Ty mówisz to a gość wpadnie jak bomba i wszystko wywróci. Ech sad Grzecha mam w pamięci strasznie żałuję że Go nie ma z nami sad przykro bardzo
        • ravenheart1 Re: Tak się bogaci władza 13.11.14, 09:11
          Tak się składa, że rządy Kaczora to też była postkomuna - tylko bardziej zakamuflowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka