czarek_sz 18.01.15, 14:38 Na Chelsea postawiłem i na United. Postawiłem badyla zwe trafią. z jednym trafiłem z innym nie ale trzysta jestem do przodu. Hej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: wygrałem 18.01.15, 14:48 To nie ma nic wspólnego z tym ze Janeczko wyrwie mi to co wygram. wyrwie mi do kości ale jak przegram nie dołoży się, Jestem tego pewiem że oleje mnie rybka Odpowiedz Link
czarek_sz Re: wygrałem 19.01.15, 10:37 Jaśniej. Postawiłem że United wygra i że Chelsea że wygra. Postawiłem na to tysiąc zł. Wygrane zresztą. Wygrałem ponad tysiaka z czego większość wyszarpała mi Janeczka.Po co ja w ogóle Jej się spowiadam ale durak jestem ? Ale jak przegram kurwa to się nie dołoży, ni gronia. Kobiety Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: wygrałem 19.01.15, 14:15 Ona powinna kasować wszystko!! Wygrywasz ,pijesz piszesz na forum po pijaku niecenzuralne posty, Adminka powinna ci je kasować? To tak jak z kierowcami : "pijesz- nie jedź" a Ty Czarku pijesz nie pisz Odpowiedz Link
czarek_sz Re: wygrałem 19.01.15, 14:21 Przykro mi że tak mnie oceniasz. Trudno. Myślisz Reniu że jak wypiję to od razu drę mordę ? zapewniam Ciebie że nie. Owszem - popyskuję podrę się ale staram się nie ubliżać. A jeśli to przepraszam - wybacz solidaruchowi karwa kawka Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: wygrałem 19.01.15, 14:45 Mnie nie przepraszaj,ja tylko literki widzę ,ale Twoja Janeczka pewnie ma z Tobą skaranie boskie Żadna kobieta nie lubi pijanego chłopa,mamy na alergię Odpowiedz Link
czarek_sz Re: wygrałem 19.01.15, 15:06 Nie bój żaby. Bo ja kocham Janeczkę jak nikogo innego na świecie. Bądź tego pewna że dla Janeczki zabiłbym się na sucho. Nie żartuję Reniu poważnie mówię pod Bogiem mówię. Odpowiedz Link