Dodaj do ulubionych

Gumofilc zapłacił z resortowyej kasy

24.02.15, 13:28
za wywiad z samym sobą 12 tys. zł ,a ty czytelniku płać...gównianej...i czytaj a potem glosuj na to tałatajtstwo!!
www.tvn24.pl/sawicki-zaplacil-z-resortowych-pieniedzy-za-wywiad-ze-soba,518227,s.html
wpolityce.pl/polityka/234956-tak-sie-robi-wywiady-resort-rolnictwa-zaplacil-czerskiej-12-tys-zl-za-ustawiona-rozmowe-z-sawickim
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Gumofilc inny nawet grozić potrafi! 24.02.15, 14:18
      Prof. Modzelewski wyjaśnił, że groźby padły, kiedy wychodząc z jednej ze stacji telewizyjnych, natknął się na jednego z wicepremierów. Początkowo nie powiedział o kogo chodzi, dopiero potem ujawnił, że był to Piechociński.

- Z miejsca podałem rękę (...) i spotkałem się groźbami, że jak będę występował przeciwko bankom, to on mnie o coś oskarży - powiedział były wiceminister finansów.

- Dwukrotnie to padło - dodał.

W jego opinii, rząd w sprawie frankowiczów jest "dziwnie zaangażowany po jednej stronie". - Być może puściły nerwy - stwierdził prof. Modzelewski.
      www.tvn24.pl/piechocinski-mial-grozic-modzelewskiemu,518162,s.html
      • rena-ta49 W tym PSL-u 24.02.15, 19:24
        gumofilce robią wały gdzie się tylko da i na czym się da.
        Ale wyborcom się to widocznie się podoba ,uważają że złodziej to nie złodziej, tylko człowiek kreatywny!
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,17476837,Afera_z_wyludzeniami__3_osoby_zatrzymane__w_tym_b_.html?lokale=local#BoxNewsLink
        • m.maska Re: W tym PSL-u 24.02.15, 20:12
          Kiedy mi sie juz wydaje, ze nic mnie w tym kraju nie zaskoczy, pojawia sie jakis kolejny kwiatek i znowu wprawia w zdumienie uncertain
          • rena-ta49 Re: W tym PSL-u 25.02.15, 14:48
            Może byłoby to śmieszne,gdyby nie było tak smutne,bo to z naszych pieniędzy.To nas okradają,
            potem się dziwimy gdzie kasa z funduszu emerytalnego?
            A te cygara,sukienki kolacje kursy angielskiego itp....to za friko?
    • darima_ka Re: Gumofilc zapłacił z resortowyej kasy 24.02.15, 18:34
      Komorowski pisał sam do siebie list,nie dziwi nicbig_grin
      • zak-1 Re: Gumofilc zapłacił z resortowyej kasy 24.02.15, 20:11
        Jestem podobny do nich , czasami sam ze sobą gadam wink
        ale jeszcze nie jestem na etapie wywiadów.
        • rena-ta49 Re: Gumofilc zapłacił z resortowyej kasy 25.02.15, 14:46
          Dobrze ,że sam nie płacisz za wywiady z sobąsmilesmile
    • rena-ta49 Re: Gumofilc zapłacił z resortowyej kasy 27.02.15, 20:14
      Dzień dobry, tu minister. Chciałbym udzielić wywiadu. - Proszę wybrać pakiet. Z trudnymi pytaniami za darmo, z własnymi za 12 000 złotych.
      • zak-1 Re: Gumofilc zapłacił z resortowyej kasy 28.02.15, 07:58
        Powinno być odwrotnie , Z trudnymi pytaniami za 12000 a z łatwymi za darmo smile
        • rena-ta49 Re: Gumofilc zapłacił z resortowyej kasy 28.02.15, 08:22
          Ale on własne pytania przynosi i za nie płacismile
    • al-szamanka Re: Gumofilc zapłacił z resortowyej kasy 28.02.15, 21:56
      Jeszcze trochę, a polscy politycy będą sobie wypłacali za czkawkę, albo za bekniecie po obiedzie.
      • rena-ta49 Re: Gumofilc zapłacił z resortowyej kasy 01.03.15, 08:18
        Zapłacił za to ,że łaskawie zrobili z nim wywiad,bo kto by chciał z takim gumofilcem robić wywiad?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka