rena-ta49 31.05.15, 19:06 pbs.twimg.com/media/CGUmA9YVAAAfVzG.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Oświadczenie fundacji Nowoczesna Polska 31.05.15, 19:07 nowoczesnapolska.org.pl/2015/05/31/oswiadczenie-fundacji-nowoczesna-polska-w-sprawie-wykorzystywania-jej-nazwy-do-celow-politycznych/ Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Oświadczenie fundacji Nowoczesna Polska 31.05.15, 20:27 Czyli panowie zaczęli od kradzieży nazwy!? Ciekawe co jeszcze chcą ukraść. Przecież to jeden z założycieli, tak reformował Polskę, że już bardzo mało do ukradzenia zostało! To dzięki panu L.B. młodzi musieli emigrować ale chyba za to nie będą na niego głosować?! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Oświadczenie fundacji Nowoczesna Polska 31.05.15, 20:52 Kradzież nazwy sposobem na promocję w mediach? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Oświadczenie fundacji Nowoczesna Polska 02.06.15, 12:39 Robią to, co złodzieje potrafią najlepiej! Od samego początku to robią!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 19:09 To prawda, że kongres NowoczesnaPL sponsorował Geriavit Pharmaton? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 19:18 pbs.twimg.com/media/CGVlb3aWQAEdICN.jpg Czy chodzi o to żeby wmówić ludziom, że partia, która będzie reprezentować wielki biznes, finansistów, bankowców to szczyt marzeń zwykłego obywatela? Bo mi się wydaje ,że chodzi o to byleby zawsze być u koryta… Odpowiedz Link
rena-ta49 Co tam nowego obiecali dziś BanksterzyPL? 31.05.15, 19:20 Bo jak słyszę o młodości,to mnie śmiech ogarnia. Odpowiedz Link
m.maska Re: Co tam nowego obiecali dziś BanksterzyPL? 31.05.15, 20:13 To sie nazywa "ucieczka do przodu"... przewidzieli wczesniej, ze łajbą zacznie tonac... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Co tam nowego obiecali dziś BanksterzyPL? 31.05.15, 20:24 m.maska napisała: > To sie nazywa "ucieczka do przodu"... przewidzieli wczesniej, ze łajbą zacznie > tonac... Najbardziej mnie bawi ta ich młodość Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 20:19 Świetne Renia, a ten obrazek wybitnie trafny! Gdy jedną pajęczynę zrywamy zaraz pojawiają się kolejne pająki aby opleść nas znowu! To skurwensyńtwo, jak się tego pozbyć?? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 20:23 Powstanie partii BankowaPL najlepiej pokazuje jak wiele pieniędzy zagraniczne banki mają do stracenia w Polsce. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 20:37 To się nazywa inwestycja! Dorwać się do Sejmu i tam kombinować, za pomocą lewej kasy, złe dla ludzi ale dobre dla banków ustawy forsować! Te mendy już postulują zniesienie finansowania partii z budżetu! Chodzi o to aby żadna służba państwowa, żaden urząd, NIKT W POLSCE, nie miał prawa ich finansów (partyjnych) KONTROLOWAĆ!! NIKT I NIGDY!!! ABYŚMY NIE WIEDZIELI KTO TAK NAPRAWDĘ FINANSUJE PARTIE.Wiadomo kto płaci ten wydaje POLECENIA! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 20:51 tadeusz_ski.51 napisał: > To się nazywa inwestycja! Dorwać się do Sejmu i tam kombinować, > za pomocą lewej kasy, złe dla ludzi ale dobre dla banków ustawy forsować! > Te mendy już postulują zniesienie finansowania partii z budżetu! Chodzi o t > o aby żadna służba państwowa, żaden urząd, NIKT W POLSCE, nie miał prawa ich fi > nansów (partyjnych) KONTROLOWAĆ!! NIKT I NIGDY!!! ABYŚMY NIE WIEDZIELI KTO TAK > NAPRAWDĘ FINANSUJE PARTIE.Wiadomo kto płaci ten wydaje POLECENIA! Dokładnie! ale to im nie przejdzie ,nie uzyskają więcej niż kilka %poparcia. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 22:48 Jeśli ta zaraza wlezie do Sejmu, będą degenerować innych posłów, przekupstwem i kasą "pod stołem" Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 20:25 tadeusz_ski.51 napisał: > Świetne Renia, a ten obrazek wybitnie trafny! Gdy jedną pajęczynę zrywamy za > raz pojawiają się kolejne pająki aby opleść nas znowu! To skurwensyńtwo, jak si > ę tego pozbyć?? Wrzoda należy wycinać! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 21:39 Ciekawe czy chociaż jeden z dzisiejszych wkurzonych od Petru wkurzał się na umowy śmieciowe? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Nowoczesna PZPR 31.05.15, 22:52 rena-ta49 napisała: > Ciekawe czy chociaż jeden z dzisiejszych wkurzonych od Petru wkurzał się na umo > wy śmieciowe? ------------------------------- Ja nie słyszałem, może przeoczyłem?? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 01.06.15, 06:46 Rosati: cele jakie stawia sobie Petru są celami PO - tutaj może dojść do przynajmniej bliskiej współpracy. Jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 01.06.15, 06:47 tadeusz_ski.51 napisał: > rena-ta49 napisała: > > Ciekawe czy chociaż jeden z dzisiejszych wkurzonych od Petru wkurzał się > na umo > > wy śmieciowe? > ------------------------------- > Ja nie słyszałem, może przeoczyłem?? ----------------------------------------------------------- Jedną z twarzy "świeżej" partii Nowoczesna.pl ma być Rafał Brzoska, prezes firmy InPost, znanej z szerokiego stosowania umów śmieciowych... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR-komentarze 01.06.15, 06:52 H. Duncombe Mortimer @hdmortimer 8 godz.8 godzin temu Hej, @RyszardPetru, macie mój głos... jeśli @LBalcerowicz opowie SZCZERZE o swoich kontaktach z Bankiem Światowym w sprawie górnictwa w PL. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 01.06.15, 14:26 pbs.twimg.com/media/CGaEmwOUIAMxr0w.jpg I ten człowiek, związany z bankami i korporacjami, będzie budował w Polsce liberalną partię polityczną... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 01.06.15, 18:24 Dobre! Zdaniem "wolnorynkowca" Petru podwyżka VAT o 1% była ZA MAŁA! Będzie optował za 10%? jak dorwie się nie daj Bój do koryta? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna tratwa 01.06.15, 19:05 "Dla Salonu taki „pan ekonomista z TV” to oczywiście ideał. Ale dla młodych Polaków Petru jest nikim innym, jak jednym z tych kolesi, którzy namawiali ich na kredyty we frankach. Człowiekiem, który dwadzieścia lat siedział w gabinetach na szczytach wieżowców i g... wie o prawdziwym życiu. Prawdę mówiąc, nie bardzo sobie wyobrażam, co Petru będzie chciał zrobić, aby zmienić ten wizerunek. Ale jedno wiem na pewno już teraz – nie uda mu się. Bo czasy wciskania ludziom ściemy o „fajnych panach z TV” się skończyły." rybitzky.salon24.pl/652043,nowoczesna-tratwa-pl-czyli-czego-nie-rozumie-salon-iii-rp Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna tratwa 02.06.15, 07:02 pbs.twimg.com/media/CGcVm1FWQAAaWg0.jpg Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 02.06.15, 13:38 pbs.twimg.com/media/CGcR3P5WgAEzY0s.jpg Petru dziś gra rolę „wkurzonego”, a wg Wikileaks był „nieformalnym doradcą premiera Tuska” Odpowiedz Link
rena-ta49 Zakłamana szuja! 02.06.15, 13:41 Twierdzi, że zaangażował się w politykę, bo "wkurza go to, co dzieje się w Polsce", a "Polacy oczekują zmiany". Na konferencji prasowej 12 maja br. Petru w towarzystwie Komorowskiego chwalił proponowane przez ustępującego dziś prezydenta zmiany w prawie podatkowym. Nazwał pomysły Komorowskiego "krokiem w dobrym kierunku". Na swoim profilu na Twitterze jeszcze 24 maja, w dniu II tury wyborów namawiał by iść głosować i dzwonić do znajomych, by zrobili to samo. niezalezna.pl/uploads/zdjecie2015/67651975811433235231.jpg Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zakłamana szuja! 02.06.15, 13:55 wikileaks.org/plusd/cables/09WARSAW288_a.html Odpowiedz Link
m.maska Re: Zakłamana szuja! 02.06.15, 14:30 Ja mu daje w wyborach jesiennych nie wiecej niz 7% a PO - 12%... niech sie dziela... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Zakłamana szuja! 03.06.15, 08:56 Ale się Renia wnerwiła! Tak jest, popieram Renię! Sitwa wyczaiła okazję aby nas dobić i tworzy tratwę dla tonącej Platformy!!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zakłamana szuja! 03.06.15, 13:45 tadeusz_ski.51 napisał: > Ale się Renia wnerwiła! Tak jest, popieram Renię! Sitwa wyczaiła okazję aby nas dobić i tworzy tratwę dla to > nącej Platformy!!! Trzeba być ślepym,albo zaczadzonym by tego nie widzieć! Odpowiedz Link
rena-ta49 Od jutra lodówkach? 03.06.15, 14:34 Petru w Wyborczej, Petru w Rzeczpospolitej, Petru tu, Petru tam. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Będąc obiektywnym, 03.06.15, 09:08 muszę stwierdzić, że do Kulturalnych.eu sam bym się załapał? A może nawet i Czarka namówił? Bo coś mi się zdaje, że obaj pasujemy do "liderów" S.N i J.P. (nie mylić ze świętym J.P II !!!!) Uwaga!! Proszę mi nie insynuować "zdrowej samokrytyki błędów i wypaczeń"! - nagminnej praktyki członków PZPR, którym czasem wypsnęło się coś mądrego, więc musieli się pokajać i odszczekać swoje słowa) A Skuter ma teraz raj - NIC NIE MUSI ODSZCZEKIWAĆ! Odpowiedz Link
rena-ta49 Ojojoj, ale nieładnie wypomnieli Petru jego progno 03.06.15, 13:41 m.wyborcza.pl/wyborcza/1,132748,18037029,Partyzanci_miejscy__Kolysanka_Petru.html Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Będąc obiektywnym, 03.06.15, 13:42 tadeusz_ski.51 napisał: > muszę stwierdzić, że do Kulturalnych.eu sam bym się załapał? A może nawet i Cza > rka namówił? Bo coś mi się zdaje, że obaj pasujemy do "liderów" S.N i J.P. (nie > mylić ze świętym J.P II !!!!) > Uwaga!! Proszę mi nie insynuować "zdrowej samokrytyki błędów i wypaczeń"! - nag > minnej praktyki członków PZPR, którym czasem wypsnęło się coś mądrego, więc mus > ieli się pokajać i odszczekać swoje słowa) A Skuter ma teraz raj - NIC NIE MUSI > ODSZCZEKIWAĆ! Czy dlatego ,że Skuter już dawno zmienił nicka na Czuk? Odpowiedz Link
rena-ta49 Petru chce zrobić z Polski „takie małe Niemcy” 05.06.15, 12:54 A ja też mam w dopie Irlandie,Japonię ,Kuwejt,chcę żeby Polska była normalną Polską!! By tu ludzie mieli pracę,godne zarobki ,by nie było złodziei w rządzie! By nami nie rządzili agenci WSI! wpolityce.pl/polityka/254937-ryszard-petru-chce-zrobic-z-polski-takie-male-niemcy-wciaz-nie-pojmuje-ze-polacy-chcieliby-zeby-polska-byla-polska Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Petru chce zrobić z Polski „takie małe 05.06.15, 14:23 By tak się stało Polacy muszą odzyskać rozum i szacunek do samych siebie i raz na zawsze wyleczyć się z kompleksów inaczej zawsze będą niewolnikami wykorzystywanymi przez kolejne złodziejskie rządy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowoczesna PZPR 09.06.15, 21:32 i jak na parodie nazwali sie "Nowoczesna"... jaka nowoczesna? wszystko to stara zgrana gwardia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nowoczesna PZPR 09.06.15, 21:36 m.maska napisała: > i jak na parodie nazwali sie "Nowoczesna"... jaka nowoczesna? wszystko to stara > zgrana gwardia Im bardziej zgrana, tym bardziej niebezpieczna. Odpowiedz Link
rena-ta49 premier Petru z pierwszą wizyta zagraniczą w Bruks 24.06.15, 15:04 pbs.twimg.com/media/CIQ4r2gUYAAA5k3.jpg Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: premier Petru z pierwszą wizyta zagraniczą w 24.06.15, 15:06 rena-ta49 napisała: > > pbs.twimg.com/media/CIQ4r2gUYAAA5k3.jpg widocznie tam też chcą Nowoczesnej.pl Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 24.06.15, 15:08 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > i jak na parodie nazwali sie "Nowoczesna"... jaka nowoczesna? wszystko to > stara > > zgrana gwardia > > Im bardziej zgrana, tym bardziej niebezpieczna. Może powinni zmienić nazwę Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nowoczesna PZPR 09.08.15, 11:56 Strasznie mnie śmieszy ten Petru . Taki kieszonkowy Napoleonek. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: "Co to ja POwiedziałem"? 18.08.15, 17:37 A jutro dla kasy wyprze się własnej matki i przodków. Zwyczajna gnida jakich wiele w rządzącej sitwie. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: "Co to ja POwiedziałem"? 18.08.15, 18:11 Czy ktoś normalny pod kątem psychicznym, może na nich głosować??? Odpowiedz Link
rena-ta49 hahaha Nowoczesna PRL nie zarejestrowała list 16.09.15, 13:50 Ojej, światli ludzie jednak nie poparli tłumnie akwizytora CHF? i gdzie są te zakłamane sondażownie co dawały R.Petru ponad 10% ? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ale to już było 03.10.15, 22:16 A wiesz ile polactwa po raz kolejny kupi ten kit - że będzie lepiej fajniej i weselej pod warunkiem że...... ? bo głupota polactwa jest porażająca i nieobliczalna i to jest i tragiczne dla dzisiejszej Polski. Odpowiedz Link
rena-ta49 To ma być trzecia partia w Sejmie? 07.10.15, 20:02 twitter.com/MCupial777/status/651815914288074752?lang=pl Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nowoczesny konsomolec 21.10.15, 10:56 Kwaśniewski swego czasu chyba był naczelnym SM. Czy tylko Petru zmienił poglądy po 89 tym i przechrzcił się z komucha na demokratę liberała ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Czy Petru przeprosi,oni nie przepraszają? 21.10.15, 14:28 niezalezna.pl/72103-petru-przeprosi-za-brunatne-koszule-domaga-sie-tego-legendarny-opozycjonista Odpowiedz Link