Dodaj do ulubionych

Płacz Bula

01.07.15, 10:01
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18280368,Komorowski_w__Polityce__o_swojej_przyszlosci__Powrot.html#MT
Jednocześnie Komorowski zauważa, że padł ofiarą "zorganizowanej, gigantycznej akcji czarnego PR, demolowania wizerunku, niszczenia godności, przeprowadzonej z nieprawdopodobną brutalnością i skutecznością".

Zapomniał dupek że poległ od własnej broni ? ślepy snajper by trafił można być niskim ale nie małym te wywiady w obcych mediach szkalujące Prezydenta Kaczyńskiego ten przemysł pogardy pracujący 24 h na dobę. Ciesz się że jeszcze żyjesz w 'bulu i nadzieji' dupku że seryjny jeszcze cię nie dopadł ale tylko dlatego cię nie dopadł bo nie upubliczniłeś aneksu. Do czasu jednak więc pisz testament póki co bo sądzę że długo nie pożyjesz zdrajco.
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Płacz Bula 01.07.15, 12:23
      Czarek, to są groźby karalne! Tak nie można!
      • czarek_sz Re: Płacz Bula 01.07.15, 12:35
        Mam nadzieję że dostanie taką zapłatę na jaką sobie zapracował - jak Bolek. Pamiętasz Tadku co mówił Dziadek swego czasu ? bić kurwy i złodziei mówił i robił to. W jakim kontekście to mówił i robił i pod czyim adresem ? więc nie pitol i nie strasz mnie smile
      • rena-ta49 Re: Płacz Bula 01.07.15, 14:02
        Tadeusz ma rację Czarku.
        Byłeś oburzony kiedy po wyborach grożono Dudzie?
        Pamiętasz zbiórkę na proch dziennikarki Polsat?
        Nie zniżaj się do tego samego,coś innego wyśmiewać ,ale nie wolno grozić.
        • czarek_sz Re: Płacz Bula 01.07.15, 14:19
          Masz rację Reniu, że nie powinienem zniżać się do poziomu polactwa. Które szczało do zniczy a na transparentach niosło powieszonych braci Kaczyńskich. Wiesz, nienawiść wraca do tego kto ją uruchomił. Ja nikomu śmierci nie życzę ale piekła zdrajcom i złodziejom jak najbardziej. Wybacz ale nie mam i nigdy nie będę miał litości dla zaprzańców.
          • ravenheart1 Re: Płacz Bula 03.07.15, 15:28
            czarek_sz napisał:

> Masz rację Reniu, że nie powinienem zniżać się do poziomu polactwa. Które szcza
            > ło do zniczy a na transparentach niosło powieszonych braci Kaczyńskich. Wiesz,
            > nienawiść wraca do tego kto ją uruchomił. Ja nikomu śmierci nie życzę ale piekł
            > a zdrajcom i złodziejom jak najbardziej. Wybacz ale nie mam i nigdy nie będę mi
            > ał litości dla zaprzańców.

Ale zniżanie się do poziomu tego motłochu juz Ci nie przeszkadza ?

https://www.newsweek.pl/bins/Media/Pictures/eb/eb29/eb29bdf5ab584ac3a75549a67fc7d376.jpg

" border="0" alt="https://bi.gazeta.pl/im/8/11703/z11703148X.jpg">

• czarek_sz Re: Płacz Bula 03.07.15, 18:15
              Platforma O to antypolskie i anty obywatelskie ugrupowanie - jak kiedyś KPP. Przed wojną poradzono sobie ze zdrajcami dziś są inne czasy. Tusk za zamach na demokrację /w nocnej zmianie/ i za całokształt zasłużył sobie na to co na zdjęciu. Po tysiąkroć sobie zasłużył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka