rena-ta49 07.08.15, 13:59 medium,udowodnił to wczoraj PAD, komunikując się z tyś. ludzi live przez facebooka. Telewizja niech sobie dalej te kłamstwa sadzi,a większość i tak dowie się prawdy innymi kanałami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cb456cc Re: W najblizszym czasie telewizja stanie się zbę 07.08.15, 19:11 rena-ta49 napisała: > medium,udowodnił to wczoraj PAD, komunikując się z tyś. ludzi live przez facebo > oka. > Telewizja niech sobie dalej te kłamstwa sadzi,a większość i tak dowie się prawd > y innymi kanałami. Skoro kłamie to po co oglądasz,a jeśli nie oglądasz to skont wiesz że kłami? Ale mimo,ze telewizja kłamie to często wrzucasz linki z portali telewizyjnych forum.gazeta.pl/forum/w,50394,158389789,158389789,Prezydent_Duda_powolal_dzis_swoja_kancelarie_.html twitter.com/FaktyTVN?lang=pl Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W najblizszym czasie telewizja stanie się zbę 07.08.15, 19:28 Oglądam właśnie po to by się przekonać jak często kłamie,przeinacza, inaczej skąd bym wiedziała? Natomiast telewizja ,GW nie jest jedynym zródłem wiadomości ,dużo więcej i szybciej można dowiedzieć się na na portalach społecznościowych. Podtrzymuję swoją opinie ,którą jest w tytule wątku,a ty sobie oglądaj nawet 24 h ,nikt ci nie zabrania,wiec pozwól że ja wybiorę to co mi odpowiada. Odpowiedz Link
cb456cc Re: W najblizszym czasie telewizja stanie się zbę 07.08.15, 19:41 I oglądając te kłamiące telewizji porównujesz je z jakimi telewizjami by sie przekonać o tych kłamstwach? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W najblizszym czasie telewizja stanie się zbę 07.08.15, 19:36 Zgodna współpraca sąsiedzkich mediów - w Niemczech media służą interesom Niemiec. Największe polskie media też służą interesowi Niemiec. Odpowiedz Link
cb456cc Re: W najblizszym czasie telewizja stanie się zbę 07.08.15, 19:42 rena-ta49 napisała: > Zgodna współpraca sąsiedzkich mediów - w Niemczech media służą interesom Niemie > c. Największe polskie media też służą interesowi Niemiec. A ty tak dobrze znasz niemieckie media,słuchasz oglądasz że wiesz jakie są? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W najblizszym czasie telewizja stanie się zbę 07.08.15, 20:00 Boroku, nawet tego nie wiesz,ze większość polskich mediów jest w rękach niemieckich, a TVN ostatnio w rękach amerykanów ,one są tylko polsko języczne.Kto płaci ten wymaga. Odpowiedz Link
cb456cc Re: W najblizszym czasie telewizja stanie się zbę 07.08.15, 20:13 A co to jest ten BOROK,chcę wiedzieć jak się mam jak mnie nazywasz,czy miło czy przeciwnie. Co ty z tym TVN stale,masz jakąś obsesję na punkcie tej stacji Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W najblizszym czasie telewizja stanie się zbę 07.08.15, 20:34 Hahaha,"borok" to biedny-niedoinformowany TVN już nie raz pokazało jak potrafi manipulować,wycinać swoje news-y. Ja nie skupiam się na jednej stacji,oglądam najczęściej TVPINFO Odpowiedz Link
cb456cc RTL Group... 07.08.15, 20:19 ...tak na szybko RTL Group SA (Radio Télévision Luxembourg) – największy nadawca naziemnej telewizji bezpłatnej w Europie, skupiający 45 stacji telewizyjnych oraz 32 stacje radiowe nadające łącznie w 11 krajach Sztandarowa stacja to niemiecki RTL i jeszcze 9 innych stacji tv w tym stacja informacyjna N-TV,,,,pytanie kto płaci i kto wymaga? pl.wikipedia.org/wiki/RTL_Group Odpowiedz Link