Dodaj do ulubionych

Za młodu Jaki stał pod blokiem

29.10.17, 08:44
Portal gw.pl oskarża min Jakiego że poucza prezydent HGW a sam za młodu stał pod blokiem. To co, był menelem ? Jezu już nic lepszego nie mogą wynaleźć żeby się przyczepić i zdyskredytować kogoś na kogo nic nie mają ? wpolityce.pl/polityka/364538-jaki-odpowiada-gazeciepl-tak-stalem-pod-blokiem-nawet-w-nim-mieszkalem-tak-jak-miliony-polakow-internauci-dolaczaja-do-akcji-stalempodblokiem
Też za młodu wystawałem pod blokiem z kolegami i z dziewczynami z podwórka i nie odczuwam z tego powodu ani żadnego dyskomfortu ani nie czuję się gorszy od kogokolwiek.
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Michnik nie stał pod blokiem, 29.10.17, 09:18
      stał tam gdzie stał Urban
      https://pbs.twimg.com/media/DNSfy6fXUAI_3No.jpg
      • rena-ta49 Min.P. Jaki odpowiada: 29.10.17, 09:21
        "Tak, stałem pod blokiem, nawet w nim mieszkałem-tak jak miliony Polaków.Nie każdy miał wille w PL lub Szwecji i z górki jak resortowe dzieci"
        twitter.com/PatrykJaki/status/924368656930426881
        • rena-ta49 Ja też stałam pod blokiem, 29.10.17, 09:29
          grałam w gumę, bo rodziców nie było stać na tenisa, i nie miałam brata w Szwecji:
          https://pbs.twimg.com/media/DNQFjxwX4AE_CtD.jpg
          • rena-ta49 Re: Ja też stałam pod blokiem, 29.10.17, 09:32
            No popatrz - Resortowe Bachory i Pomiot Magdalenkowy Tych Co Pierwszy Milion Ukradli brzydzi się @PatrykJaki - bo w blokach się wychował
            twitter.com/smok05/status/924381825270677504
        • al-szamanka Re: Min.P. Jaki odpowiada: 29.10.17, 09:58
          rena-ta49 napisała:

> "Tak, stałem pod blokiem, nawet w nim mieszkałem-tak jak miliony Polaków.Nie ka
          > żdy miał wille w PL lub Szwecji i z górki jak resortowe dzieci"
          > twitter.com/PatrykJaki/status/924368656930426881

Ja też stałam, a w przerwach "ćwiczyłam" na trzepaku, albo grałam w palanta. Bardzo w modzie było wspinanie się na olbrzymią jabłonkę, z której zresztą raz spadłam - zwichnięta ręka nie zniechęciła mnie jednak do kolejnych wyczynów.
          • czarek_sz Re: Min.P. Jaki odpowiada: 29.10.17, 12:27
            Kiedyś znaczną cześć życia spędzało się na podwórko. Jak powiedziała Al - trzepak chodzenie po drzewach czy inne testy sprawnościowe i wymagające odwagi że pokazać że nie jest się mamisynkiem smile a co było robić jak telewizor rzadko kto miał a o komputerach jeszcze nikt nie słyszał. Dorośli też gruszek w popiele nie zasypiali i w sobotę czy niedzielę gdy było ciepło wynosili przed bloki stoły i biesiadowali pod chmurką często z muzyczką przygrywaną na akordeonie. I nikomu to nie przeszkadzało nawet dzielnicowy się nie czepiał tylko prosił by nie nic demolować i nie rozrabiać po pijaku. I poza epizodami spokój był niemal zawsze.
            • rena-ta49 Re: Min.P. Jaki odpowiada: 30.10.17, 08:41
              czarek_sz napisał:

> Kiedyś znaczną cześć życia spędzało się na podwórko. Jak powiedziała Al - trzep
              > ak chodzenie po drzewach czy inne testy sprawnościowe i wymagające odwagi że po
              > kazać że nie jest się mamisynkiem smile a co było robić jak telewizor rzadko kto
              > miał a o komputerach jeszcze nikt nie słyszał. Dorośli też gruszek w popiele ni
              > e zasypiali i w sobotę czy niedzielę gdy było ciepło wynosili przed bloki stoły
              > i biesiadowali pod chmurką często z muzyczką przygrywaną na akordeonie. I niko
              > mu to nie przeszkadzało nawet dzielnicowy się nie czepiał tylko prosił by nie n
              > ic demolować i nie rozrabiać po pijaku. I poza epizodami spokój był niemal zaws
              > ze.

Jak komuś brakuje rzeczowych argumentów ,to będzie rzucał debilne teksty o staniu pod blokiem. Swiadczy to o miałkości intelektualnej.
          • rena-ta49 Komorowski stał na krześle, 30.10.17, 08:38
            my staliśmy pod blokiem.
            https://pbs.twimg.com/media/DNQbHszW4AAee6m.jpg
            • al-szamanka Re: Komorowski stał na krześle, 30.10.17, 09:59
              Dlatego Japończycy potraktowali go jak śmiecia.
              • czarek_sz Re: Komorowski stał na krześle, 30.10.17, 10:10
                Bronek oprócz tego że wlazł na krzesło to zaglądał pod pulpit, jak debil jakiś albo dziecko które wszystko interesuje. Czego tam szukał, sokowirówki która gdyby była to by ją podpieprzył ? smile
              • rena-ta49 Re: Komorowski stał na krześle, 30.10.17, 13:06
                al-szamanka napisała:

> Dlatego Japończycy potraktowali go jak śmiecia.
                >
                >

Bo ten burak gdzie pojechal,to robił bydło.
                A to pieprzyl o bigosowaniu i sugerował Obamie pilnowanie żony,
                a to siadał przed kobitę.Można by tak wymieniać bez końca.
    • opuncja.figowa.1 Re: Za młodu Jaki stał pod blokiem 30.10.17, 10:11
      Stał pod blokiem, a przecież mógł go zreprywatyzowaćwink
      • czarek_sz Re: Za młodu Jaki stał pod blokiem 30.10.17, 10:47
        Gdyby Jaki nie zareagował to w następnym artykule byłoby że Jaki pod blokiem stał z menelami którzy zaczepiali przechodniów żądając pieniędzy na wódkę a także okradali piwnice i dokonywali rozbojów. Doniósł by o tym ktoś z bliskiego otoczenia Jakiego - ktoś kogo dane są do wiadomości redakcji.
      • rena-ta49 Re: Za młodu Jaki stał pod blokiem 30.10.17, 13:08
        opuncja.figowa.1 napisała:

> Stał pod blokiem, a przecież mógł go zreprywatyzowaćwink

Złodziejstwo trzeba mieć we krwi,to domena lewactwa.
    • m.maska Re: Za młodu Jaki stał pod blokiem 30.10.17, 12:43
      A pamietacie, jak przed laty Kaczynski powiedzial, "nie wychowywalem sie na podworku" i jaki byl jazgot, ze ma sie zakogos lepszego? no to jak? jak stal pod blokiem czyli na podworku to zzle, a jak nie stal to tez zle - to co mial fruwac?
      • rena-ta49 Re: Za młodu Jaki stał pod blokiem 30.10.17, 13:12
        m.maska napisała:

> A pamietacie, jak przed laty Kaczynski powiedzial, "nie wychowywalem sie na pod
        > worku" i jaki byl jazgot, ze ma sie zakogos lepszego? no to jak? jak stal pod b
        > lokiem czyli na podworku to zzle, a jak nie stal to tez zle - to co mial fruwac
        > ?
        >

Lewactwo już tak ma,że co by Kaczyński powiedział będzie źle.
        Nawet jak w krótkim czasie okaże się ,że miał rację,to lewactwo udaje ,że nie zauważyło.
        • czarek_sz Re: Za młodu Jaki stał pod blokiem 30.10.17, 15:22
          Do tego co powiedziała Maska dodam jedno - że jak Kaczyński milczy to nienawistnie milczy a jak śpi to śni mu się że morduje Tuska. Oni to wszystko wiedzą qrwy smile
          • czarek_sz Re: Za młodu Jaki stał pod blokiem 30.10.17, 21:20
            https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22885888_1193514960750399_566634481667934699_n.png?oh=4cfd42115f51cf3782a3ac0a77737dcd&oe=5A6A545C
            • rena-ta49 Jakubowska komuchów podsumowała 31.10.17, 20:56
              www.youtube.com/watch?v=aKXjua2DYF4
              • czarek_sz Re: Jakubowska komuchów podsumowała 31.10.17, 22:43
                Nie musi. Swoje spiła teraz niech spierdala ze swoimi mundrościami. Miała czas to robiła wałki za które ją podliczono. Akurat podliczono.
                • rena-ta49 Re: Jakubowska komuchów podsumowała 01.11.17, 08:17
                  czarek_sz napisał:

> Nie musi. Swoje spiła teraz niech spierdala ze swoimi mundrościami. Miała czas
                  > to robiła wałki za które ją podliczono. Akurat podliczono.

Nie wiem czy zauważyłeś,ale lewactwu odsuniętemu od koryta zdarzają się rozsądne wypowiedzi.
                  Obserwuję to u Millera,Czarzasty,czy Jakubowska.
                  Trzeba im przyznać,że totalną opozycję każdy z nich przewyższa intelektualnie.
                  Weź porównaj kogoś z nowośmiesznej z Milleremsmilesmile
                  • rena-ta49 On tez stał pod blokiem 01.11.17, 11:28
                    https://pbs.twimg.com/media/DNUpDiJWkAA7FBR.jpg
                    • czarek_sz Re: On tez stał pod blokiem 01.11.17, 12:07
                      Reniu ja nie wierzę lewactwu. Oni wciąż marzą o powrocie do władzy i to do takiej władzy jaką miała PZPR. Nie daj się zwieźć ich słodkim słówkom. Osiem lat działałem w opozycji to przejrzałem lewaków na wylot. To karierowicze dla których społeczeństwo o których mówią że to masy to w rzeczywistości woły robocze których wystarczy połechtać sloganami w rodzaju klasa robotnicza rządzi itd a już się dzieje. Nigdy więcej lewactwa u władzy. Brata nieżyjący już teść przed wojną był policjantem w Warszawie i przy kielichu opowiadał jak konno ganiali lewaków po ulicach i walili pałami smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka