Dodaj do ulubionych

Tadeusz co Ty wypisujesz?

30.04.08, 18:30
Nie czytasz nawet wstępnej treści wątku ! Odnosisz sie tylko do tytułów postu.
Przyznaj no ile się wypiło dzisiaj?
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Gdzie?? Co zaś??? 30.04.08, 18:40
      Nic nie wypiłem! Autem wracałem! I znowu się mnie ktoś czepia... ech! Jak nie
      piszę to źle, jak piszę, też niedobrze! Hmmmmmmmm, juz nie wiem co robić??? sad
      • darima_ka A np. tutaj 30.04.08, 18:44
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=79002333&a=79014046
        Jaja sobie z nas robisz więcej postów nie przytoczę , ale zauważam twoje dziwne
        zachowanie!!!!
        • tadeusz_ski.51 No co Ty?? To wyjaśnienie fachowca! 30.04.08, 18:53
          Ja się znam na tym! Nie dość, że dokładnie wyjaśniam, to jeszcze takie podejrzenia??
          • darima_ka Re: No co Ty?? To wyjaśnienie fachowca! 30.04.08, 18:54
            Tadeusz robisz sobie z nas jaja!!!
            • tadeusz_ski.51 A skąąąąąąąąąd! W życiu! 30.04.08, 18:56
              Nie wmawiaj mi jakichś niecnych intencji!
              • tadeusz_ski.51 A nawet nigdy bym się nie ośmielił! 30.04.08, 18:57
                Nie nieeeeeee, to wykluczone!
              • darima_ka Re: A skąąąąąąąąąd! W życiu! 30.04.08, 18:57
                To nie wypisuj bzdur od rzeczy -proszę uprzejmniebig_grinDD
                • azmb Re: A skąąąąąąąąąd! W życiu! 30.04.08, 18:59
                  Darimko, już nie molestuj Tadeusza pod kątem jaj, dobrze? Bądz miłasmile
                  • tadeusz_ski.51 Tak jest! Popieram Azmb! 30.04.08, 19:05
                    Uprasza się Darimę o zaniechanie molestowania Tadeusza!..... Zaraz, chwila...
                    albo wiesz co?? Dobra, niech stracę! Możesz molestować...
                    Pierwsza myśl była pochopna... a nawet dla mnie szkodliwa! big_grinDD
                    • tadeusz_ski.51 Wycofuję poparcie!!! 30.04.08, 19:07
                      dla wniosku Azmb o zaniechanie molestowania mnie! Co więcej ... domagam się
                      molestowania!! big_grinDD
                      • darima_ka Re: Wycofuję poparcie!!! 30.04.08, 19:09
                        Jasne, zmieniasz zdanie z minuty na minutę , nic z tego big_grinDD
                        • tadeusz_ski.51 Odmawiasz człowiekowi możliwości 30.04.08, 19:16
                          pomyłki??? A co to ja, komputer jestem?? Mam prawo się pomylić! Ważne że
                          zauważyłem ten swój błąd, który mógłby być brzemienny w skutkach!! big_grinDD
                          • darima_ka Re: Odmawiasz człowiekowi możliwości 30.04.08, 19:21
                            Zapewne, ale pierwsza odpowiedz się liczy big_grinDDD
                            • tadeusz_ski.51 Nie nie, to nie teleturniej! 30.04.08, 19:24
                              darima_ka napisała:
                              > Zapewne, ale pierwsza odpowiedz się liczy big_grinDDD
                              ----------
                              Nawet nasi posłowie mogą zmieniać zdanie... I zmieniają! A ja nie mogę???
                              • darima_ka Re: Nie nie, to nie teleturniej! 30.04.08, 19:26
                                A co mnie jakiś posły-osły obchodząbig_grinDD
                                • tadeusz_ski.51 A mnie Twój zakaz pomyłek! 30.04.08, 20:08
                                  darima_ka napisała:
                                  > A co mnie jakiś posły-osły obchodząbig_grinDD
                                  ---------
                                  J.w.
                                  • darima_ka Re: A mnie Twój zakaz pomyłek! 30.04.08, 20:09
                                    wrrrr;PP
                                    • tadeusz_ski.51 No i czego warczy? 02.05.08, 10:10
                                      Dobra riposta, co? big_grinDD
                    • darima_ka Re: Tak jest! Popieram Azmb! 30.04.08, 19:34
                      tadeusz_ski.51 napisał:

> Uprasza się Darimę o zaniechanie molestowania Tadeusza!..... Zaraz, chwila...
                      > albo wiesz co?? Dobra, niech stracę! Możesz molestować...
                      > Pierwsza myśl była pochopna... a nawet dla mnie szkodliwa! big_grinDD

a co Ty możesz stracić?
                      • tadeusz_ski.51 Dużo, bardzo dużo! 30.04.08, 20:10
                        Szanse Darima! Szanse na... eee, lepiej Ci nie mówić, bo zaraz wszystko
                        wypaplasz... big_grinDD
                        • darima_ka Re: Dużo, bardzo dużo! 30.04.08, 20:19
                          Oooo, widzę zdanie na mój temat masz wyrobione;pPP
                          • tadeusz_ski.51 Tak, bo lubisz wiele gadać o innych 30.04.08, 20:24
                            darima_ka napisała:
                            > Oooo, widzę zdanie na mój temat masz wyrobione;pPP
                            --------
                            Ale i o Tobie wreszcie coś się dowiedziałem, tylko szkoda, że tak późno!
                            • darima_ka Re: Tak, bo lubisz wiele gadać o innych 30.04.08, 20:25
                              Noooo, szkoda, szkoda big_grinDD
                              • tadeusz_ski.51 Dokładnie! Szkoda, bo gdybym wiedział wcześniej 02.05.08, 10:14
                                darima_ka napisała:
                                > Noooo, szkoda, szkoda big_grinDD
                                ---------
                                to bym się nie starał? Może nawet nie wszedłbym na to forum? Teraz już za późno,
                                bo jest tu Ineczka i Legwanka i Renia... i inne ... Panie! Nie żadne damy! Bo
                                nie dają cholery! Tadziowi nie dają... hmmm, pewnie dlatego że stary? Ale
                                jary... trochu... big_grinDD
                                • darima_ka Re: Dokładnie! Szkoda, bo gdybym wiedział wcześni 02.05.08, 13:00
                                  Jak tylko trochu "jary", to nie ma o czym gadaćbig_grinDDD
                            • darima_ka Re: Tak, bo lubisz wiele gadać o innych 30.04.08, 20:25
                              Twoja strata big_grinDD
                              • tadeusz_ski.51 Zgadza się, moja. 02.05.08, 10:15
                                darima_ka napisała:
                                > Twoja strata big_grinDD
                                --------
                                A Twój zysk nienależny! O! big_grinDD
                  • darima_ka Re: A skąąąąąąąąąd! W życiu! 30.04.08, 19:08
                    azmb napisała:

> Darimko, już nie molestuj Tadeusza pod kątem jaj, dobrze? Bądz miłasmile

Dla Ciebie Azmb wszystko ,mówisz i maszbig_grinDDD
                    • tadeusz_ski.51 Darima, Ty se uważaj 30.04.08, 20:13
                      darima_ka napisała:
                      > Dla Ciebie Azmb wszystko ,mówisz i maszbig_grinDDD
                      ----------
                      żeby nie zejść na manowce! Czy Ty wiesz, że Azmb to kobieta?! A Ty Jej tak
                      "wszystko"??? No no Darima, przemyśl to Sobie... big_grinDD
                      • darima_ka Re: Darima, Ty se uważaj 30.04.08, 20:15
                        tadeusz_ski.51 napisał:

> darima_ka napisała:
                        > > Dla Ciebie Azmb wszystko ,mówisz i maszbig_grinDDD
                        > ----------
                        > żeby nie zejść na manowce! Czy Ty wiesz, że Azmb to kobieta?! A Ty Jej tak
                        > "wszystko"??? No no Darima, przemyśl to Sobie... big_grinDD

Oczywiście ,ze wiem big_grinDD
                        • tadeusz_ski.51 I tak w pełni świadomie 30.04.08, 20:22
                          chcesz Jej dać "to wszystko"??? Uuuuuuuuuu-u Darima, to ja nie wiedziałem... No
                          ale trudno, zawsze można się naciąć.
                          • darima_ka Re: I tak w pełni świadomie 30.04.08, 20:23
                            a skąd Ty możesz wiedzieć co ja chcę dać , a czego nie dam? ;DDD
                            • tadeusz_ski.51 Tu się ofiarowałaś! 30.04.08, 20:26
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=79014446&a=79015620
                              Chyba rozumiem co czytam, nie?? Jak wszystko to wszystko! Więc jasne jest, że
                              preferujesz kobiety! A ja taki głupi... ech!
                              • darima_ka Re: Tu się ofiarowałaś! 30.04.08, 20:28
                                Chyba na głowę Ci poszło dzisiaj , ehhhh;PPP
                                • inka-1 Tadziu co Ty dzis trunkowy???? 30.04.08, 20:59
                                  ja dopiero sie rozgladam i jakos od zamieszania zaczelam...moze ktos
                                  chce ,,balonik-do dmuchania"...poczytam o co chodzi..
                                  • darima_ka Re: Tadziu co Ty dzis trunkowy???? 30.04.08, 21:07
                                    Hi,hi alkomat zakupimy na stan big_grinDD
                                    • tadeusz_ski.51 Pewnie dla Darimy czasem by się przydał?? 02.05.08, 08:06
                                      darima_ka napisała:
                                      > Hi,hi alkomat zakupimy na stan big_grinDD
                                      -------
                                      Bo z tego co Sama czasem tu nam pisze, to niezła z Niej imprezowiczka, a te
                                      imprezy, to sami wiecie! Teraz tak się broni przed tym, co Sama w chwili
                                      szczerości, pewnie będąc "pod wpływem", nam tu napisała... big_grinDD
                                      • darima_ka Re: Pewnie dla Darimy czasem by się przydał?? 02.05.08, 10:08
                                        Owszem nie zła ze mnie imprezowiczka , przyznaję bez "bicia"
                                        natomiast co do trunkowości, to w błędzie jesteś , sądzisz ,że dobrze bawić to
                                        można sie tylko po dużej ilości alkoholu? big_grinDD
                                        • tadeusz_ski.51 Nieeeeee, chodzi o to, 02.05.08, 10:20
                                          darima_ka napisała:
                                          > ...sądzisz ,że dobrze bawić to można sie tylko po dużej ilości >
                                          alkoholu? big_grinDD
                                          ----------
                                          że gdyby był tu alkomat, to zanim coś byś napisała, najpierw byś dmuchała.
                                          Dzięki temu może uniknęłabyś tej "niewygodnej Ci" teraz szczerości... To po
                                          trunkowaniu się zdarza, bo podobno człowiek podcięty, jest bardziej wylewny i
                                          skłonny do mówienia prawdy, haha...
                                  • tadeusz_ski.51 Noe trunkowy dziś, ani wczoraj ani za rok! 02.05.08, 08:03
                                    inka-1 napisała:
                                    Re: Tadziu co Ty dzis trunkowy????
                                    ---------
                                    Uprasza się to Admiństwo o zaniechanie tych insynuacji! Ja rozumiem, solidarność
                                    zarządzających, ale dlaczego moim kosztem?? Sprawa jest oczywista i nie ma co
                                    się wstydzić, Darima! Miej trochę tej cywilnej odwagi, nikt Cię tu nie będzie za
                                    to szykanował! Ja pierwszy osłonię Cię własną piersią!... cherlawą, ale nie
                                    szkodzi! Jaką mam taką dam, w przeciwieństwie do Was! big_grinDD
                                    • darima_ka Re: Noe trunkowy dziś, ani wczoraj ani za rok! 02.05.08, 10:10
                                      tadeusz_ski.51 napisał:

> inka-1 napisała:
                                      > Re: Tadziu co Ty dzis trunkowy????
                                      > ---------
                                      > Uprasza się to Admiństwo o zaniechanie tych insynuacji! Ja rozumiem, solidarnoś
                                      > ć
                                      > zarządzających, ale dlaczego moim kosztem?? Sprawa jest oczywista i nie ma co
                                      > się wstydzić, Darima! Miej trochę tej cywilnej odwagi, nikt Cię tu nie będzie z
                                      > a
                                      > to szykanował! Ja pierwszy osłonię Cię własną piersią!... cherlawą, ale nie
                                      > szkodzi! Jaką mam taką dam, w przeciwieństwie do Was! big_grinDD

Inka sie pyta czy Ty trunkowy , a Ty do mnie "pijesz"
                                      do czego mam sie przyznawać?, czy Ty zbiorowa. odpowiedzialność
                                      stosujesz?big_grinDD
                                      • tadeusz_ski.51 Bo tu Darima, jest takie "dwa w jednym" 02.05.08, 10:23
                                        darima_ka napisała:
                                        > Inka sie pyta czy Ty trunkowy , a Ty do mnie "pijesz"
                                        > do czego mam sie przyznawać?, czy Ty zbiorowa. odpowiedzialność
                                        > stosujesz?big_grinDD
                                        --------
                                        Odpowiadam Ince i wskazuję Ciebie jako tą trunkową Adminkę. Po prostu czasem
                                        Inka powinna Cię jakoś nadzorować, hamować, czuwać nad Tobą...? big_grinDD
                                • tadeusz_ski.51 Może jeszcze na oczy? 02.05.08, 07:57
                                  darima_ka napisała:
                                  > Chyba na głowę Ci poszło dzisiaj , ehhhh;PPP
                                  --------
                                  Widzę co czytam i boleję srodze... ech Darima, Darima, weź i zmień coś w
                                  Sobie... big_grinDD
                                  • darima_ka Re: Może jeszcze na oczy? 02.05.08, 10:11
                                    tadeusz_ski.51 napisał:

> darima_ka napisała:
                                    > > Chyba na głowę Ci poszło dzisiaj , ehhhh;PPP
                                    > --------
                                    > Widzę co czytam i boleję srodze... ech Darima, Darima, weź i zmień coś w
                                    > Sobie... big_grinDD

Ależ Tadziu ja na wiosnę wszystko w sobie zmieniłam big_grinDD
                                    • tadeusz_ski.51 Ahaaaaaaa, to dlatego... 02.05.08, 10:25
                                      darima_ka napisała:
                                      > Ależ Tadziu ja na wiosnę wszystko w sobie zmieniłam big_grinDD
                                      ---------
                                      No to może jest szansa na kolejną zmianę?? Na powrót do preferowania tych menów
                                      w tym Tadzia?? big_grinDD
                                      • darima_ka Re: Ahaaaaaaa, to dlatego... 02.05.08, 13:00
                                        tadeusz_ski.51 napisał:

> darima_ka napisała:
                                        > > Ależ Tadziu ja na wiosnę wszystko w sobie zmieniłam big_grinDD
                                        > ---------
                                        > No to może jest szansa na kolejną zmianę?? Na powrót do preferowania tych menów
                                        > w tym Tadzia?? big_grinDD

Szansa jest zawsze big_grinDD
    • samantha.1 Re: Tadeusz co Ty wypisujesz? 01.05.08, 09:13
      Tadziu jak zwykle rozrabia smile
      • tadeusz_ski.51 Co, gdzie?? Nic tu nie rozrabiam? 02.05.08, 10:29
        samantha.1 napisała:
        > Tadziu jak zwykle rozrabia smile
        ---------
        A przepraszam, dlaczego to "jak zwykle"??? Czy ja gdzieś kiedykolwiek coś
        narozrabiłem??? Nie nie, nie sądzę! Chyba że niechcący... big_grinDD
    • rena-ta49 Re: Tadeusz co Ty wypisujesz? 01.05.08, 12:16
      Przecież to u Niego normalne, Ty się dziwisz temu , ja już niesad
      • tadeusz_ski.51 Co normalne? 02.05.08, 10:30
        rena-ta49 napisała:
        > Przecież to u Niego normalne, Ty się dziwisz temu , ja już niesad
        ---------
        Proszę o konkrety.
        • rena-ta49 Re: Co normalne? 02.05.08, 14:01
          Noo, konkrety , konkrety , mam przeszukać całe forum ?, chyba szybciej bym
          znalazła wątek gdzie nie rozrabiasz!smile)
          • tadeusz_ski.51 O tu wyraźnie widać, kto się lubi kłócić 18.07.08, 20:19
            rena-ta49 napisała:
            > Noo, konkrety , konkrety , mam przeszukać całe forum ?, chyba
            > szybciej bym znalazła wątek gdzie nie rozrabiasz!smile)
            ------
            Prowokacje i insynuacje to specjalność Renaty, a najlepiej jej wychodzi
            wyżywanie się na mnie!
            • darima_ka Re: O tu wyraźnie widać, kto się lubi kłócić 18.07.08, 21:23
              Tadziu Ty wszędzie spisek widzisz przeciwko sobiebig_grinDDD
              • tadeusz_ski.51 Zaraz, co to znaczy "wszędzie"? 18.07.08, 21:37
                darima_ka napisała:
                > Tadziu Ty wszędzie spisek widzisz przeciwko sobiebig_grinDDD
                ---------
                Przecież każdy widzi, że padam ofiarą nagonki Renaty, wspieranej efektywnie
                przez piszącą powyższego posta, niejaką Darimę, nawiasem mówiąc, Adminkę na tym
                forum... big_grinDDD
                • darima_ka Re: Zaraz, co to znaczy "wszędzie"? 18.07.08, 21:39
                  Dobrze już dobrze spoko <pogłaszczemy>
                  Tadzia i nie będziemy ścigać...dzisiajbig_grinDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka