inka-1 Re: Czy mój komp wariuje ? 22.05.08, 18:10 hi..hi..teraz Ty masz problem,a ja myslalam ze to moje ,,zdolnosci i specjalnosc "problem z kompem... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy mój komp wariuje ? 22.05.08, 18:19 Nie wiem , czy to gazeta , czy komp, a jak u Was gazeta chodzi? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy mój komp wariuje ? 22.05.08, 18:20 A może neostrada ? cholera wie co się dzieje Odpowiedz Link
e-irene Re: Czy mój komp wariuje ? 22.05.08, 18:24 Właśnie, może to dostawca? Moje stare pudło dzisiaj daje radę nawet gazecie.pl Odpowiedz Link
legwan4 Re: Czy mój komp wariuje ? 22.05.08, 18:29 Jakieś dwa-trzy dni temu,miałam dziwną przygodę.Próbując wejść na gazetę,otrzymałam komunikat:że traktują,to jako atak wirusów i niemożliwe jest udostępnienie mi tej strony:[[[Próbowałam kilka razy i zawsze ten komunikat....Dopiero późnym wieczorem,udało mi się wejść.Jak to rozumieć?;O Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Takiego komunikatu nigdy nie miałem 22.05.08, 18:39 legwan4 napisała: > Jakieś dwa-trzy dni temu,miałam dziwną przygodę.Próbując wejść na gazetę,otrzym > ałam komunikat:że traktują,to jako atak wirusów i niemożliwe jest udostępnienie > mi tej strony:[[[ -------- Nawet jak autentycznie miałem wiry w kompie, wpuszczali zawsze. Skanuj on line. Koniecznie przeskanuj! Odpowiedz Link
legwan4 Re: Takiego komunikatu nigdy nie miałem 22.05.08, 18:41 Nie mam wirów,trojanów i innego dziadostwa,już sprawdzałam.....i wszystko jest ok. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Musisz wejść z Internet Explorera 22.05.08, 18:43 www.mks.com.pl/skaner/ lub www.eset.pl/onlinescan (mocny jest!) ten też ok www.kaspersky.pl/services.html?s=online_vir_chk Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Czy mój komp wariuje ? 22.05.08, 18:50 darima_ka napisała: > Czy to znów gazeta? > mi narazie dziala net Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy mój komp wariuje ? 22.05.08, 20:58 To moja neostrada rwie dziś cholernie wrrr Odpowiedz Link