blue_monique 29.08.08, 20:47 to się nie robi jakieś zbyt Tadeuszowe? I te nicki...poduszka_tadeuszka, tadex itp.... Powariowaliście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 A bo to widzisz Monia, 29.08.08, 20:49 mam sporo wiernych fanek... i fanów chyba też, a Ty mnie nie doceniasz. )) Odpowiedz Link
blue_monique Re: A bo to widzisz Monia, 29.08.08, 20:50 No wybacz Tadziu, ale ja swojego nicka nie zmienię... bardo lubię być blue... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ja też jestem tadeusz 29.08.08, 20:55 ale są tacy, którym się wydaje, że połowa nicków na gazecie to ja, i sam ze sobą gadam, hahahaha... Odpowiedz Link
mickrola Re: Ja też jestem tadeusz 29.08.08, 21:16 ale są tacy, którym się wydaje, że połowa nicków na gazecie to ja, i sam ze sobą gadam, hahahaha... Odpowiedz Link
mickrola Re: A bo to widzisz Monia, 29.08.08, 21:03 mam sporo wiernych fanek... i fanów chyba też, a Ty mnie nie doceniasz. )) Odpowiedz Link
darima_ka Re: A czy to forum... 29.08.08, 20:51 Niektórzy pewnie tak , popatrz na nicki DD np. ten : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=84012953 Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bo na podsufitkę 29.08.08, 21:05 nie założyli paneli, dlatego to tak jakoś... DDD Odpowiedz Link
mickrola Re: A czy to forum... 29.08.08, 21:03 nie powariowaliśmy! tzn.powariowałem juz dawno i teraz postanowiłem się ujawnić hhahaha... Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: A czy to forum... 30.08.08, 11:45 blue_monique napisała: > to się nie robi jakieś zbyt Tadeuszowe? > I te nicki...poduszka_tadeuszka, tadex itp.... Powariowaliście? taa forum chodzi na psy niestety i dlatego nie mam ochoty tutaj zagladac jak i pewnie inni forumowicze lepiej aby bylo miej ruchu ale zkultura niz takim trollem Tadeuszem Odpowiedz Link
samantha.1 Re: A czy to forum... 30.08.08, 13:59 skorpionica11 napisała: taa forum chodzi na psy niestety i dlatego nie mam ochoty tutaj > zagladac jak i pewnie inni forumowicze > lepiej aby bylo miej ruchu ale zkultura niz takim trollem Tadeuszem Wiesz mało pisze ,ale dużo czytam fora-różne, i widzę wiele trolli czyżbyś Ty tego nie zauważała? tam gdzie Ty pisujesz trole się nie trafiają? w zasadzie trollem możemy nazwać każdego nawet Ciebie, mnie zresztą też Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: A czy to forum... 30.08.08, 15:41 samantha.1 napisała: > > Wiesz mało pisze ,ale dużo czytam fora-różne, i widzę wiele trolli czyżbyś Ty > tego nie zauważała? tam gdzie Ty pisujesz trole się nie trafiają? w zasadzie > trollem możemy nazwać każdego nawet Ciebie, mnie zresztą też trole sa i bede zawsze ale nie w takiej duzej ilosci jak tutaj bo ktos o niku tadeusz ma "pod kopuła" zachowujac sie tak a nie inaczej a pisze akurat na zamknietych forach czesciej ja nie jestem trolem bo mam staly 1 nik od ponad 2 lat na gazecie Odpowiedz Link
darima_ka Scorpi ten post można nazwać 30.08.08, 16:01 Nie inaczej , jak trollowaniem właśnie , atakujesz imiennie , co jest niezgodne z Netykietą ,a zaprzeczasz Samanthcie ,iż trollem nie jesteś. Odpowiedz Link
darima_ka Re: A czy to forum... 30.08.08, 15:49 Scorpi wiemy wszyscy ,bo sam się do tego przyznał ,że Tadeusz trolluje (microla74),aczkolwiek nie sądzę żeby tak zmasowany atak był Jego sprawką , noooo chyba ,że masochistą jest i atakuje sam siebie w tak niewybredny sposób. Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: A czy to forum... 30.08.08, 17:26 darima_ka napisała: > Scorpi wiemy wszyscy ,bo sam się do tego przyznał ,że Tadeusz trolluje > (microla74),aczkolwiek nie sądzę żeby tak zmasowany atak był Jego sprawką , > noooo chyba ,że masochistą jest i atakuje sam siebie w tak niewybredny sposób. > wiem ze sie przyznal dlatego samancie o tym pisalam ze troluje , taa jasne atakuje go jak wiem ze on zakłada watki pod nikami roznymi dobre sobie phi Odpowiedz Link
darima_ka Re: A czy to forum... 30.08.08, 17:36 Nooo, tak skoro Ty wiesz , to musi tak być , bo wiesz ja w tym necie nikogo i niczego pewna nie jestem , szczególnie na Gazecie Odpowiedz Link
darima_ka Ja uważam temat trolli 30.08.08, 17:37 Za zamknięty , nie możemy my jeszcze o nich się sprzeczać , to byłoby naprawdę śmieszne Odpowiedz Link
mickrola Re: A czy to forum... 30.08.08, 18:24 darima_ka napisała: > Scorpi wiemy wszyscy ,bo sam się do tego przyznał ,że Tadeusz trolluje > (microla74),aczkolwiek nie sądzę żeby tak zmasowany atak był Jego sprawką , > noooo chyba ,że masochistą jest i atakuje sam siebie w tak niewybredny sposób. > no jestDD Odpowiedz Link
mickrola darima... 30.08.08, 18:25 skorpi nie jest trollem, wiem na pewno)) to ja (Tadzio) trolluję... hahaha... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A czy to forum... 02.09.08, 12:41 Skorpionica11 napisała: taa forum chodzi na psy niestety i dlatego nie mam ochoty tutaj zagladac jak i pewnie inni forumowicze lepiej aby bylo miej ruchu ale zkultura niz takim trollem Tadeuszem Skorpi zauważam Twoją awersję do Tadeusza , masz do tego prawo oczywiście , tylko się zastanawiam po co męczyć się czytaniem Jego postów, ja mam bardzo prosty sposób na trolli -daję takiemu osobnikowi "ignora", nie widzę jego postów , i nie ma sprawy trolla. Ten sposób napewno doskonale znasz być moze zapomniałaś o takiej opcji? Odpowiedz Link