gazetowe_konto_z_debetem 30.11.08, 19:00 Bardzo fajna rzecz wyautować się samemu-czasem taka możliwość się przydaje, prawda? Lepiej samemu niż czekać aż ktoś nas/mnie wyrzuci za linę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekna_nie Re: AUT 30.11.08, 19:22 gazetowe_konto_z_debetem napisała: > Bardzo fajna rzecz wyautować się samemu-czasem taka możliwość się > przydaje, prawda? > Lepiej samemu niż czekać aż ktoś nas/mnie wyrzuci za linę. Swiete slowa tez sie sama wywale jak sie nie przyjme.Ostatecznie korzeni jeszcze nie zapuscilam Odpowiedz Link
darima_ka Re: AUT 30.11.08, 19:24 Korzeni jeszcze nie zapuściłaś ,a już jesteś posądzana , że jesteś nie wiadomo kim. Cel owej osoby jest dla mnie dość jasny Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: AUT 30.11.08, 19:25 Już z wielu miejsc sama się wywaliłam. Na razie mnie tu tolerują i podoba mi się tutaj Chociaż kiedyś już stąd uciekłam... Odpowiedz Link
darima_ka Re: AUT 30.11.08, 19:26 Widzisz są ludzie którzy robią to sami bo coś tam.... a są też tacy nachalni ,że możesz wyrzucać drzwiami a on i tak oknem wlezie , i co z takimi robić? poradzisz? Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: AUT 30.11.08, 19:28 Są dwa wyjścia: Albo ciągła walka, albo przystosowanie się. Chociaz nie... jest trzecie: Olewanie (to nie było kierowane do nikogo personalnie!) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 ??? 01.12.08, 09:01 gazetowe_konto_z_debetem napisała: > Lepiej samemu niż czekać aż ktoś nas/mnie wyrzuci za linę. ------- Eeee tam, Debeściara, kto z forum otwartego może kogoś wyautować? Poza tym, nie widzę, aby akurat Ciebie ktoś się specjalnie czepiał? Forum to nie publikacja naukowa, wyluzuj. Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Aw którym miejscu twierdzę, że... 01.12.08, 09:47 ... ktoś mnie się czepia? Chyba nadinterpretujesz Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: AUT 01.12.08, 13:55 Wtedy daje się satysfakcję temu , który z" wiadomymi" zamiarami przylazł Odpowiedz Link