darima_ka 01.12.08, 17:17 Jak udało się przez kilka miesięcy wyprowadzać miliony złotych? Wszystko przez luki w systemie bankowości internetowej. Grupa wykorzystała je, żeby transferować na swoje rachunki "drobne" sumy. tiny.pl/6t4m Za taką kasę to nawet bym mogła posiedzieć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazetowe_konto_z_debetem Re: Logowanie za 6 milionów 01.12.08, 19:39 I to kobieta tam rządziła. Cwana babka, ale wpadła Odpowiedz Link
darima_ka Re: Logowanie za 6 milionów 01.12.08, 20:09 Jak dobrze kasę ulokowali , to odsiedzą trochę i za dobre sprawowanie połowa kary i... mogą życia używać Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Logowanie za 6 milionów 01.12.08, 20:46 Nie jestem pewna, ale teraz chyba coś tam zabierają jeśli jest dowód na to, że kasa z przestępstwa? Zresztą... może pochrzaniło mi się z jakimś filmem sensacyjnym Odpowiedz Link
darima_ka Re: Logowanie za 6 milionów 01.12.08, 21:01 Był taki projekt ,ale czy wszedł w "zycie" tego nie wiem bo chyba duużo ludzi z kręgów biznesu polityki itp. by majątki straciło wiec łatwo tego przepisu nie będzie wprowadzić chyba ;P Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Logowanie za 6 milionów 01.12.08, 21:11 No tak. I to już nie jest śmieszne. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Logowanie za 6 milionów 01.12.08, 21:16 Dokładnie, przecież oni nas obrabiają "szarych " obywateli ;P Odpowiedz Link