inka-1 31.12.08, 23:02 wszyscy beda sie snuc bez zycia i ,,celu wyraznego"...przemeczeni zabawami ,bez energi???? Coz bedziecie miec wspomnienia..z dzis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnoszta Ineczko;) 31.12.08, 23:17 Goście w kolejce do "haźlika", znaczy do łazienki/ubikacji. Młodzież Domowa na imprezkach młodzieżowych, Głowa (???) Domu odgrzewa bigos i barszczyk Jeszcze raz: Najlepszego na Nowy Rok!!!! Uciekam, bo mnie wołają P.S. Kac będzie po przebudzeniu. Teraz nie chcę o nim myśleć Odpowiedz Link
inka-1 Uczciwie pracowalam..nie balowalam 01.01.09, 08:31 to dlaczego ja dzis mam ,,ciezki łepek jak po spożyciu ... Odpowiedz Link
inka-1 Nie lubie dni po nocnych 01.01.09, 09:04 dyzurach i po balangach-tak samo zle sie czuje Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Juz widze jak jutro 01.01.09, 12:10 A nie prawda, nie wszyscy ,niewyspana trochę jestem , dzieciaki już oddałam rodzicom, drzemkę poobiednią sobie zafunduję Odpowiedz Link
darima_ka Re: Juz widze jak jutro 01.01.09, 15:42 Oprócz niewyspania nic więcej mi nie dokucza , wszystko było z umiarem stosowane, dlatego wspomnienia są bardzo pozytywne Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No i źle widzisz, 01.01.09, 17:17 Ja się nie snuję, ja piszę! Nie mam kaca, nie mam kataru nawet, bo tą plenerową wrocławską imprezę sylwestrową oglądałem, siedząc wygodnie w fotelu Odpowiedz Link