darima_ka 02.01.09, 19:06 Witam na Forum , życzę miłego klikania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 02.01.09, 19:21 al.1 to meteor Nie osiądzie ,meteorytem sie nie stanie. No dobra , kometa. Pojawi się za jakiś czas))))))))) Się przywitam.Hej! Troszkie kultury,no nie? Odpowiedz Link
al.1 Re: Al.1 02.01.09, 20:29 tropem_misia1 napisała: > al.1 to meteor > Nie osiądzie ,meteorytem sie nie stanie. > No dobra , kometa. > Pojawi się za jakiś czas))))))))) > Się przywitam.Hej! Czółkiem t_m, Dobrze że są fora, na których nie musi się stosować mowy wiązanej > Troszkie kultury,no nie? O kulturę ocieram się na co dzień - jak kot o nogę gospodarza. ---------------------------------------------- Z kaktusów najbardziej lubię tequilę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Al.1 02.01.09, 20:36 "Czółkiem t_m, Dobrze że są fora, na których nie musi się stosować mowy wiązanej " Ja tam lubię niepoważnie Odpowiedz Link
al.1 Re: Witaj.. 03.01.09, 21:56 inka-1 napisała: > i zostan na dluzej... Dzieki za zaproszenie. Przytulnie tu u Was. To i pozdrwaiam wszystkich przytulnie. Bede sie tu przewijal. A szczególnie jak bede potrzebowal jakiejs dobrej rady. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Witam wszystkich 04.01.09, 10:36 al.1 napisał: > ... i Szczęszczenia w Nowym Roku życzę Wzajemnie Odpowiedz Link
europa.1 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 03.01.09, 18:43 Witam Już gdzieś się spotkaliśmy, ale ta moja skleroza...)) Odpowiedz Link
marii51 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 03.01.09, 18:58 wczoraj tak sobie pożartowałam o lampie itd- a dziś rownież witam.. i klikaj--gdzieś tak cmyknął?- wpadłes wczoraj.. a dziś nima.. AL.1 Odpowiedz Link
al.1 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 03.01.09, 21:50 marii51 napisała: ... > gdzieś tak cmyknął?- > wpadłes wczoraj.. a dziś nima.. AL.1 Juz sie zameldowalem Odpowiedz Link
arnoszta Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 03.01.09, 21:54 Wiesz Al, już kiedys rozmawialiśmy - miałam wtedy innego nicka. To niewazne, bo za jakimkolwiek nickiem zawsze stoi konkretny człowiek/. Podrawiam Odpowiedz Link
al.1 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 03.01.09, 21:58 Jesli to nie tajemnica, to zapodaj go. Jesli obciachowy (w co watpie) to na pryw. Odpowiedz Link
arnoszta ♠♠ Al.1 ♠♠ v Pewnie przesadziłam... 03.01.09, 22:13 pisząc "rzoawialiśnmy. Ttylko kilka re nawt nie pamiętam czyje to było firum, ale niew wstydzę się moich nicków i mogę je podać tutaj. ira22 zielone.ziolo ragnatela salamandra222 I jeszcze kilka krótko żyjących, bo zawsze mam tylko jeden. Przecież to nie ma znaczenia Odpowiedz Link
al.1 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 03.01.09, 21:47 europa.1 napisała: > Witam Już gdzieś się spotkaliśmy, ale ta moja skleroza...)) Mam ten sam problem, ale europe jak i skorpionice kojarze. Bawilem na wielu forach i pewnie cos waznego, albo i niewaznego dyskutowalismy. Odpowiedz Link
al.1 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 04.01.09, 13:22 europa.1 napisała: > Witam Już gdzieś się spotkaliśmy > ... Aha Europa da się lubić - tym krótkim stwierdzeniem Zakończyłem komentarz. Jakie forum? Nie wiem! Odpowiedz Link
europa.1 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 04.01.09, 18:15 To chyba było jeszcze za czasów poprzedniej Europy... Jakkolwiek, miło ponownie spotkać)) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 04.01.09, 18:10 Al, kiedyś dyskutowaliśmy o czasie. Weź i przedstaw tutaj Swoją teorię, ale w sposób przystępny i w skrócie. Chodzi o umożliwienie ludziom oderwania się od przyziemnych problemów. Odpowiedz Link
al.1 Re: Al.1 04.01.09, 20:46 tadeusz_ski.51 napisał: > Al, kiedyś dyskutowaliśmy o czasie. Weź i przedstaw tutaj Swoją > teorię, ale w sposób przystępny i w skrócie. Chodzi o umożliwienie > ludziom oderwania się od przyziemnych problemów. A no taaak. Byles zatem z "x" na koncu. Milo sie znowu spotkac. Ja to wyjasnilem w sposób tak prosty, ze juz prosciej sie nie da. Jesli to kogos zainteresuje, to najlepiej przejsc do tego rozdzialu na mojej stronie www.andreaquarius.org . Rozdzial o czasie jest w artykule "Mój punkt widzenia". Jakby byly jakies pytania, to chetnie wyjasnie. -------------------------------------------------------------------- ----------------------- Język wspaniałym łącznikiem ludzi jest. Pod warunkiem, że nie oddcięty. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 07.01.09, 10:20 Al, a gdyby tak rozszerzyć Twoją przestrzeń energetyczną do nieskończoności, to uprościłoby teorię? Wielki wybuch tworzący materię, stał się w jednym punkcie przestrzeni, która ciągle posiada nieograniczoną ilość energii? Odpowiedz Link
al.1 Re: ♠♠ Al.1 ♠♠ 07.01.09, 17:12 Na to pytanie odpowiem na wczesniejszym watku, zeby nie rozwlekac tematu - jesli Ci to nie robi róznicy. Odpowiedz Link