darima_ka 21.06.09, 10:05 Facet dał ogłoszenie do gazety "Szukam żony". Jeszcze tego samego dnia otrzymał mnóstwo odpowiedzi. Zdecydowana większość zaczynała się słowami "Weź pan moją". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: Ogłoszenie 21.06.09, 10:18 Gdyby poszukujący się zdecydował, to pewnie większość oferujących zmieniłaby zdanie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ogłoszenie 21.06.09, 10:22 No, nie wiem czy większość , bo większość chciałaby zamienić na nowszy model, szczególnie tak około 40-tki Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Ogłoszenie 21.06.09, 10:26 Większosć około czterdziestoletnia czy nowszy model ma być około czterdziestki? Tak poważnie to sądzę, że ta + - cztredziestoletnia większość szukałaby młodszej kochanki. Odpowiedz Link
metalwrona Re: Ogłoszenie 21.06.09, 10:39 Żona to kłopot, mąż też... Lepiej mieć kota (ale nie w głowie) Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ogłoszenie 21.06.09, 11:31 Podobno haremy to byly ....problemy Ale tak pwaznie z 2-3 dałbym sobie chyba radę Odpowiedz Link
tropem_misia1 kontra: 21.06.09, 12:47 Pilnie sprzedam męża,ostatnio niewiele używany. CENA 0,67 ZŁ.informacja W TYM DOMU Mąż wraca z pracy,czyta i robi awanturę,że za grosze go sprzedaje. Juz ci to tłumaczę-mówi zona-dwa jajka po 32 grosze plus 10 cm rurki za 3 grosze ,to daje 67 groszy Odpowiedz Link
metalwrona Re: kontra: 21.06.09, 12:53 Ale jeszcze słonina dochodzi, a to też kosztuje ! tropem_misia1 napisała: > Pilnie sprzedam męża,ostatnio niewiele używany. CENA 0,67 ZŁ.informacja W TY > M DOMU > > Mąż wraca z pracy,czyta i robi awanturę,że za grosze go sprzedaje. > Juz ci to tłumaczę-mówi zona-dwa jajka po 32 grosze plus 10 cm rurki za 3 gr > osze ,to daje 67 groszy > > Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: kontra: 21.06.09, 13:14 metalwrona napisała: > > Ale jeszcze słonina dochodzi, a to też kosztuje ! > Jak kiedyś pewiem facet zasiedział się w knajpie i spił się tak, że nogi go nieść nie chciały, to dobrzy koledzy postanowili odholować go do domu. Była już 1:30 w nocy, dzwonią do drzwi przerazeni przewidywaną reakcją małożonki spitego kupla, a ona im otwiera i pięknie dziękuje. Widać, że naprawdę jest im wdzięczna. Zdziwili się i pytają za takie wylewne podziękowania. Widzicie panowie - odpowiada kobieta - jak ktoś we wsi zabije wieprzka i przyniesie sąsiadowi kawałek mięsa to przecież trzeba podziękować. A wy przytaszczyliście do domu całą świnię i za to wam dziękuję. Odpowiedz Link
zak-1 Re: kontra: 21.06.09, 13:35 Facet to świnia (pijany trzeba dodać ) ....słowa piosenki - prawda - ale boli ... Co do haremu - coś w tym jednak musi być pozytywnego jesli arabowie to praktykują Jeden pozytyw widzę - jakies odmiany w łóżku Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: kontra: 21.06.09, 13:43 Ich żony też podobno widzą mnóstwo pozytywów. Teoretycznie każdej należy się to samo; utrzymanie na tym samym poziomie, uwaga męża, określona noc w miesiącu i jeszcze kilka rzeczy. Zak... chciałbyś utrzymywać kilka żon i conajmniej kilkanaście dzieci? Nie miałbyś kiedy wyjechać na powierzchnię Odpowiedz Link
metalwrona Re: kontra: 21.06.09, 13:48 Ale ja bym chciała, żeby to mnie kilku mężów utrzymywało- nie głupia rzecz :] Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: kontra: 21.06.09, 13:50 Tyle, że miałabyś obowiązki wobec tych kilku Zresztą taki nadmiar testosteronu w jednej rodzinie mógły skutkować wojnądomową Odpowiedz Link
zak-1 Re: kontra: 21.06.09, 13:59 Zioło - masz rację - chyba nie dałbym rady ....gdybym był jakimś szejkiem to bym sprobował , ale w mojej sytuacji to przyczynek do depresji by był Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: kontra: 21.06.09, 14:03 No to dobrze się składa, że w naszej kulturze wielożeństwo jest zbronione Odpowiedz Link
zak-1 Re: kontra: 21.06.09, 14:12 Zabronione , ale tyle rozwodów i zdrad jest, że tak jakby było dozwolone . Ale to raczej nie do opanowania - człowiek całe zycie szuka wrazeń i nowosci Odpowiedz Link
metalwrona Re: kontra: 21.06.09, 14:15 Zioło- jeżeli masz na myśli TAKIE obowiązki to tylko fajnie by było ;P Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: kontra: 21.06.09, 14:22 Żądni wrażeń niech wezmą się sporty ekstremalne, a nowości można szukać np. na rynku wydawniczym Odpowiedz Link
zak-1 Re: kontra: 21.06.09, 14:28 Chcę powiedzieć , ze zdrada to jest super extremalny sport I jak przy wypadku ...tez ma przykre konsekwencje . Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Ogłoszenie 21.06.09, 14:33 Ta większość woli mamusie,wyprała wyprasowała,dała jeść,nie miała pretensji o nic,nie zabierała pensji co najwyżej dałaśmieci do wyrzucenia.Zona nie dość że ani nie umywa się do mamusi to jeszcze ma wymagania Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ogłoszenie 21.06.09, 14:36 Mamusię wolałem do ślubu ))))) Zona tez ma jednak dobre strony -hahahahahha - bardzo dobre )))) Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Ogłoszenie 21.06.09, 14:38 Ale jeśli już mamusi zabrakło, albo nie chce daleć nianczyć synka, to dobra i stara żona. Tej nowej trzeba by więcej atencji okazywać Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ogłoszenie 21.06.09, 14:41 Co racja to racja - dlatego nie zdradzam ...za dużo fatygi Leniwy jestem . Odpowiedz Link
metalwrona Re: Ogłoszenie 21.06.09, 15:04 Zakochać małe zło, ale co jak ze zdrady się ludzkość powiększy ? Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Ogłoszenie 21.06.09, 15:06 Wtedy trzeba tę ludzkosć po-kochać, bo czemu ona winna. Odpowiedz Link
metalwrona Re: Ogłoszenie 21.06.09, 15:08 Dlatego lepiej nie zdradzać, bo i jeszcze przymus kochania Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Ogłoszenie 21.06.09, 15:13 I to jest koronny argument przeciwko zdradzie: Przymus kochania! Odpowiedz Link