iloneczka27 16.06.08, 23:29 cicha ladowana od przodu z duza mozliwoscia zaladunku i z bardzo DUZA iloscia obrotow i klasa energooszczedna:) dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
han-a34 Re: Polećcie dobra pralke 17.06.08, 00:05 kupiłam właśnie 5 dni temu Siemens WM 16S 740 OE. 8 kg wsad, ładowana od przodu, obroty do 1600, inteligentna - nawet ma program 15 minutowy- uprałam sukienkę, i podkolanowki - całą masę, która od 2 miesięcy chyba czekała w koszu na ręczną przepierkę, energooszczędna, cichutka. Z programami odplamianie 14 plam np. krew : najpierw leci zimna woda, potem dopiero ciemna. Na błoto ponoć mocne uderzenia wody. Jeszcze jej nie rozgryzłam do końca. No i przez internet można oczywiście kupić taniej niż w Saturnie. Mądry Polak po szkodzie. A do tanich niestety nie należy Odpowiedz Link
camilcia Re: Polećcie dobra pralke 17.06.08, 10:51 o! jaka fajna! my kupilismy w listopadzie jak nasz whirlpool odmowil współpracy wybierał M, czytał o różnych mamy AEG/electrolux lavamat aquacontrol 62610 chyba bo nic więcej nie widzę ;) jest cichutka, 1200 obrotów, różne programy, do 6kg - kołdry i pokrowce się mieszczą, piorę nawet dywanyki różniste :) kosztowala ok 1400zl Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: Polećcie dobra pralke 17.06.08, 11:48 o kurteczka!!! jaja ta pralka droga tzn. dla mnie droga...gdyby zamiast 2 na poczatku byla jedynka:))) Odpowiedz Link
a_gnieszka0 Re: Polećcie dobra pralke 17.06.08, 21:58 Właśnie pisałam na innym forum że 2 tygodnie temu kupiłam whirlpoola AW-OD 4520, nie była zbyt droga(1349zł) na razie działa bez zarzutów,mam nadzieję że tak będzie dalej(poprzednia również whirlool 10 lat(a właściwie dalej działa tylko nie pobiera płynu do płukania) Odpowiedz Link