Dodaj do ulubionych

Prezent dla mamy

26.07.18, 13:14
Hej, niedługo moja mama ma urodziny. Jest prawdziwą kurą domową i zastanawiam się jaki prezent mógłby się jej spodobać. Co myślicie o zegarku damskim? Jest ich spory wybór w internecie luxtime.pl/zegarki_damskie ale nie mam pojęcia jaki mógłby się jej spodobać. Nie jest elegancką kobietą, ale kochaną mamą. Chyba, że lepiej kupić jej coś do domu?
Obserwuj wątek
    • pawelnow189 Re: Prezent dla mamy 28.07.18, 22:10
      W sumie pomysł ok, pod warunkiem że już nie ma czegoś takiego. Fajna opcja to kosz okolicznościowy, zamawiałam taki z kawą, herbatą i różnymi słodkościami pocztą kwiatową mojej mamie na urodziny. Mam pewność, że prezent trafiony, bo jest domatorką i nic się nie zmarnuje.
      • aga-kosa Re: Prezent dla mamy 23.11.18, 16:15
        Pomyślcie! Mama z mopa się najbardziej ucieszy? ;( Bo jest domatorką? Bo całe życie była kurą domową? Bo nie jest elegancka ? Na szczęście jest kochana - bo... bo jest domatorką. :( aga
    • beata_smol1983 Re: Prezent dla mamy 30.01.19, 11:47
      Może faktycznie powinnaś postawić na jakiś prezent bardziej do domu, ale równocześnie elegancki. Może jakiś ładny wazon? Albo pojemnik, w który można coś schować, ale jednocześnie wygląda ciekawie i ozdobi na przykład kuchnie. Czy Twoja mama lubi kwiaty? Jeśli tak, to pomyślałabym też o takim właśnie prezencie. Może jakaś fajna odmiana storczyka? Albo na przykład cytryna doniczkowa? Moim zdaniem to super pomysł. :) Gdybyś zastanawiała się, gdzie znajdziesz różne takie rzeczy w niskich cenach to polecam hurtownię FloraDekora.pl :) www.floradekora.pl/
    • patrycjasz Re: Prezent dla mamy 01.02.19, 12:10
      Nie jestem mamą, jeszcze sporo lat przede mną do tego, żeby dzieci zastanawiały się co mi kupić, ale chyba bym wolała dostać coś ładnego. Coś, co będzie archetypem kogoś ważnego, a nie tylko kucharki :D Z zegarkiem zawsze mam jeden problem - pasek. Jedni chodzą tylko w ozdobnych bransoletach, a inni z elegancką skórą. Dostałam parę lat temu zegarek ze złotą bransoletą i ani razu go nie założyłam, właśnie z tego powodu. Ze skórzanym Longinesem się nie rozstaję. Dlatego kupiłabym biżuterię, jest bezpieczniej. Śliczna jest w Piotrowskim na przykład www.bizuteriapiotrowski.pl/
    • kokruch86 Re: Prezent dla mamy 29.02.20, 12:40
      a może jakąś lokówko- suszarkę? moja mama ostatnio kupiła sobie sama na urodziny taką właśnie od Babyliss z serii exclusive i jest z iej bardzo zadowolona. Nawet jak sobie modeluje sama te włosy to mam wrażenie, że wróciła własnie od fryzjera. Więc może własnie taki praktyczny prezent?
    • bienka3 Re: Prezent dla mamy 18.03.20, 16:00
      Moja mama narzeka na kręgosłup, a że ma w domu psiaka i kilka dywanów, na których widać każdy biały włosek, dostała ode mnie i rodzeństwa na urodziny Roombę. To tylko 3 przyciski, więc obsługa jest prosta nawet dla starszej osoby, nie ma obaw że mama potknie się o kabel lub rurę odkurzacza.
    • tomek17pl Re: Prezent dla mamy 15.03.21, 13:36
      Ja ostatnio sprezentowałem dla swoich rodziców grill ogrodowy. Muszę wam przyznać że są oni bardzo zadowoleni z mojego pomysłu. Grill ogrodowy przetrwa na lata, a wszelkie posiłki wychodzą naprawdę smacznie. Polecam każdemu tę stronę ;)
      gotowanienapowietrzu.pl/
      • aga-kosa Re: Prezent dla mamy 08.04.21, 07:14
        Moja teściowa była bardzo szczera - powiedziała, że marzy i prawdziwym jedwabiu na bluzkę. I jej przyjaciółka uszyła tak jak teściowa chciała. ;) Było to TYLKO dla niej, lubiła zakładać nawet jak nigdzie nie wychodziła i stać przed lustrem. Pewnie miała miłe wspomnienia z jedwabiem związane.. ;) aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka