ameliadeniss 18.11.20, 17:28 Witam. Moja żona przeszła operację, niestety lekarz doprowadził do tego, że teraz jest kaleką. Chcemy starać się o zadośćuczynienie. Polecicie jakąś firmę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ameliadeniss Re: odszkodowanie 26.11.20, 15:15 Znalazłem do tej pory prawapacjenta.org/ według mnie jest to strzał w 10! Odpowiedz Link
aga-kosa Re: odszkodowanie 30.11.20, 21:46 Szczerze odradzam: Europejskie Centrum Odszkodowań EuCO SA. Zabierają 31%. Dokąd nie podpiszesz obiecują złote góry, potem potrzebują wszystko gotowe. W moim przypadku nie tylko ich prawnik nie był na sprawie, ale mnie o niej nie powiadomiono. Odszkodowanie wypłacają w ratach i dopiero wtedy jak się mocno upomnisz. aga Odpowiedz Link
rafalski850 Re: odszkodowanie 08.01.21, 14:18 a ze swej strony polecam nalezysie.pl; mają ponad 16 lat doświadczenia i nie jednej osobie już pomogli. Weryfikacja przypadku jest darmowa. Są skuteczni i bardzo często udaje im się uzyskać odszkodowanie na drodze przed sądowej jeszcze. Prowizja za ich pracę pobierana jest dopiero po wypłacie odszkodowania co jest bardzo fair . Odpowiedz Link