nati94.1994 01.12.17, 22:26 Jak zweryfikować korzyści płynące z audytów SEO On i Off-Site? Czy takie przeprowadzenie fachowej analizy SEO powinno wystarczyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzik2505 Re: Audyty SEO 17.07.18, 10:34 Audyty SEO są bardzo pomocne i zawsze należy je zlecać firmom doświadczonym i profesjonalnym. Ja audyt swojej strony zleciłam www.technetium.com.pl/audyt-seo.html i po wprowadzeniu wielu ważnych zmian firma zajęła się pozycjonowaniem mojej strony. :) Odpowiedz Link
barbarara1988_88 Re: Audyty SEO 14.11.18, 14:31 Na czym polega tai audyt, i czy on jest wliczony w cenę usługi SEO? Czy jest to jakas osobna kwestia? Odpowiedz Link
luiscarlos Re: Audyty SEO 18.09.25, 15:54 Приятелка, която работи в туристическа агенция, ми показа дигитални агенции. Там открихме рейтинг на рекламни агенции, включително с опит в туристическия сектор. Сайтът е удобен – можеш да сравниш агенции, да прочетеш мнения и да видиш с какви клиенти са работили. Ние избрахме дигитална агенция, която създаде рекламна кампания в Google и разработи стратегия за Instagram. За по-малко от два месеца увеличихме резервациите и разпознаваемостта на хотела. Това ни спести много време и ни помогна да изберем информирано. Odpowiedz Link
luiscarlos Re: Audyty SEO 18.09.25, 15:58 Приятелка, която работи в туристическа агенция, ми показа [url=https://it-rating.bg/digital-agenstvo]дигитални агенции[/url]. Там открихме рейтинг на рекламни агенции, включително с опит в туристическия сектор. Сайтът е удобен – можеш да сравниш агенции, да прочетеш мнения и да видиш с какви клиенти са работили. Ние избрахме дигитална агенция, която създаде рекламна кампания в Google и разработи стратегия за Instagram. За по-малко от два месеца увеличихме резервациите и разпознаваемостта на хотела. Това ни спести много време и ни помогна да изберем информирано. Odpowiedz Link