Dodaj do ulubionych

Panache w GDYNI- stacjonarnie!!!!!!!

21.02.08, 14:18
dziewczyny, tak na szybko niusa daje- w Gdyni zaczyna sie rozkrecac sprzedaz Panache w zwykłym sklepie!!!!!!!

reszte napisze pozniej, bo mam urwanie głowy:)
Obserwuj wątek
    • katarzyna_eu Re: Panache w GDYNI- stacjonarnie!!!!!!! 21.02.08, 14:23
      O! nius na wagę złota. Niecierpliwie czekam na szczegóły
    • bathilda Re: Panache w GDYNI- stacjonarnie!!!!!!! 21.02.08, 14:57
      I nie bądź sobek - jak już coś napiszesz to podlinkuj tez na LB :)
    • falafala Re: Panache w GDYNI- stacjonarnie!!!!!!! 21.02.08, 20:20
      dawaj znac, jak beda szczegoly, tez jestem zainteresowana
    • azareth już mówie:) 21.02.08, 23:02
      w ramach rekonesansu bieliznianego i obiecanego w watku sklepow stacjonarnych up date przeszłam sie do sklepu bieliznianego "galeria rajstop" w gdyni na wojta radkego (na przeciwko hali targowej- na wysokosci wiat przystankowych autobusow)-pare krokow z dworca gdynia głowna- tyle gogle map:)

w sklepie- jak juz zachwalam jest niezła obsługa i rozniary od 70 w gore, ale...

panie wzieły na sklep jeden jak na razie miekki model panache- czarny całkowicie miekki(kosztuje ok 150 zł), w drodze (czyli za ok 2 tyg.- co sprawdze i zdam relacje) sa nastepne modele i obwody 70..
      (aha w najblizeszej dostawie bedzie model z miskami z wkładkami zelowymi- ale to chyba Was nie interesuje..)

panie wiedza ze istnieja takie obwody jak 60 i miseczki k, a to juz cos- ba przełom w sredniowieczu...

przewidywane sa stroje kapielowe..

rozmawiałam chwilke z paniami i szerokosc asortymentu bedzie zalezna od zainteresowania kilentek, ale bez wzgledu na to, mozna u nich sprowadzic konkret model na zyczenie

to chyba najwazniejsze..

czego nie napisałam a chciecie wiedziec-pytac:)

ps.bathilda, no wiesz, tak mnie brzydko podejrzewac:) jasne ze na lobby b tez bedzie wacik, w koncu tam sie wszytko zaczeło;)
      • mig_usia super:) bede w gdyni latem to zajrze:) 21.02.08, 23:09
        extra news:)do lata napewno sie rozkreca i 65-tki pozamiawiaja:)
        wielkie dzieki azareth:)
        • songor Re: super:) bede w gdyni latem to zajrze:) 23.02.08, 12:51
          czyzby skutki nawracania ? Byla u nich kilka miesiecy temu i pani z
          zywym zainteresowaniem sluchala o obwodach 60/65 i co zadziwiajace
          dlasporzedawczyn przyznala racje ze powinno sie je szybko
          wprowadzaci szkoda ze takei problemy z wiekszymi miseczkami sa :O
          szkoda ze panache ale od czegos trzeba zaczac
      • orange_juce Re: już mówie:) 23.02.08, 18:21
        Ja tam prawie trafiłam w zeszłym tygodniu.
        Dostałam adres od bellissimy, tyle że na Władysława IV gdzie sprzedaja tylko rajstopy.Weszłam, zapytałam o staniki i dowiedzialam sie że wogole nie prowadza. Niestety sprzedawczyni nie raczyła mnie poinformować że w drugim sklepie mają staniki.
        Pomyslalam ze dostalam stary nieakutalny adres.
        Rece odpadaja nad niekompetencja sprzedawczyn
        • azareth Re: już mówie:) 23.02.08, 18:33
          kochana, własciwy adres przypominam: na wojta radkego, nie na władysława:)

taaaaa , cudowna polska niekompetencja i ignorancja..
          • azareth do panache dołaczyły.. 25.03.08, 16:41
            frily intimates i masqerade:)
            poko co nadal od 70 w gore, ale to chyba wiadomosc dobra dla duzych lobbystek:)
            • azareth Re: do panache dołaczyły.. 23.04.08, 19:53
              65 juz sa i ida nastepne:)
              • megiddo0 Re: do panache dołaczyły.. 23.04.08, 20:46
                ale wam fajnie
                a we wroclawiu kicha:(
                chodze po sklepach i prowadze neoficka dzialalnosc dywersyjna (sekta
                zobowiazuje;) ale na razie efektow brak:(
                • azareth Re: do panache dołaczyły.. 23.04.08, 20:48
                  hehe, u nas to tez dopiero poczatki:)

jak widac chodzenie i lobbowanie robi swoje:)
              • osobliwosc Re: do panache dołaczyły.. 23.04.08, 20:48
                A ja właśnie przeemigrowałam z 65 na 60, kurrrczę. :-(
                Ale i tak pójdę zmierzyć. Byłaś czy dzwoniłaś? Bo ja dzwoniłam do nich w sobotę,
                mieli przedzwonić w poniedziałek i osobiście podejrzewam, że tak zrobili, ale
                mnie jest ostatnio trudno wrócić do domu przed 19stą.
                • azareth Re: do panache dołaczyły.. 23.04.08, 20:49
                  byłam ja osobiscie:) ba mierzyłam nawet:)
                • azareth Re: do panache dołaczyły.. 23.04.08, 20:50
                  a 60 to chyba kwestia czasu:)

pamietam jak rozmawiałam o 65 - ze to moze kiedys, i co? juz kolejna dostawa w realizacji:)
                  • anusiaczek87 Re: do panache dołaczyły.. 23.04.08, 21:33
                    o to super bo ja sie do Gdyni na rocznice slubu wybieram :P
                  • osobliwosc Re: do panache dołaczyły.. 23.04.08, 21:35
                    Mój chytry plan brzmi tak, że pójdę, pomierzę i jeśli żadna z 65 nie będzie wystarczająco ściśliwa, to im pojęczę o 60. ;-) Tzn. właściwie pojęczeć zamierzam i tak, i tak, ale natężenie będę miała różne w zależności od rozwoju sytuacji.

Dzięki za informacje. :-)
    • u-lotka Re: Panache w GDYNI- stacjonarnie!!!!!!! 24.04.08, 15:21
      Tak, tak. Są 65, ale tylko Tango w kolorze intensywnego różu. Pytałam się o
      jakieś inne i pani powiedziała, że będą na przełomie kwietnia i maja.
      • azareth Re: Panache w GDYNI- stacjonarnie!!!!!!! 24.04.08, 15:24
        owszem, jest fuksja, idzie biel i czern- powinna byc za 2 tyg., ale rozmiar jest rozmiar i to najwazniejsze;)
        • jud.yta Re: Panache w GDYNI- stacjonarnie!!!!!!! 05.05.08, 17:39
          Są białe i czarne 65, i nowe modele z 70.
          • blizniaki14 dziewczyny mam pytanie 05.05.08, 20:35
            do Gdyni mam jakieś 150km, więc na darmo nie pojadę ;)
            z 65 jaka jest w sklepie najmniejsza miska?
            pewnie nie ma nic w rozmiarze 65C ani 60D czy 60DD...
            pzdr
            • jud.yta Re: dziewczyny mam pytanie 05.05.08, 23:59
              60 nie mają, tel. do sklepu 58-621-07-00. Panie są miłe i przez tel
              powiedzą Ci chociaż jakie mają rozmiary.
              • blizniaki14 Re: dziewczyny mam pytanie 06.05.08, 09:59
                Dzięki za odpowiedź :)
          • aadrianka Dziewczyny, a może hurtem się tam wybierzemy? 05.05.08, 21:15
            Może dołączycie? 17 maja kroi się jakiś stanikowy zlot trójmiejski:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=78296753
            • marzena_gabi Re: Dziewczyny, a może hurtem się tam wybierzemy? 06.05.08, 11:46
              kobietki jestem tu nowa, małobiuściasta :)))))))))))) ale dobrze mi z tym, a
              teraz jeszcze w ciąży i też nie wybujała, a może wiecie gdzie w Warszawie taki
              fajny sklep jak ten w Gdyni o którym tu piszecie mają, gdzie są te fajne staniki
              Panche?
              pomożecie? :))))))))
              • scarlet_agta Re: Dziewczyny, a może hurtem się tam wybierzemy? 06.05.08, 12:44
                Sprawdź w tym wątku:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=75038455
                • marzena_gabi Re: Dziewczyny, a może hurtem się tam wybierzemy? 06.05.08, 21:30
                  dzięki :))))))))))))
          • ksyva Re: Panache w GDYNI- stacjonarnie!!!!!!! 13.06.08, 12:13
            Cholibka wybieram sie tam w sobote, wiec zadzwonilam na podany przez Was tel i
            sie dowiedzialam ze 65D (ktory mnie interesuje) sa w calym sklepie tylko 3
            modele :/ (bialy, rozowny i czarny). 60-tek zadnych nie ma, bo dopiero na
            przelomie czerwca i lipca maja przyjsc Freye w takich m.in. rozmiarach. Jednak
            pani nie wiedziala co zamawiali i co beda mieli :(. No nic i tak sie wybiore,
            zeby choc przymierzyc to Panache i sie ew. przekonac czy moze jestem panachowcem ;).
            • idid Re: Panache w GDYNI- stacjonarnie!!!!!!! 14.06.08, 19:08
              Już od jakiegoś czasu słyszę od nich o nowej dostawie :( Dobrze, ze mi wyjazd do
              Warszawy się kroi pod koniec lipca to się do Peachfield umówię :)
    • m.mada odwiedziłam i się rozczarowałam 19.05.08, 20:26
      Pisałam już na stacjonarnych, ale wkleję jeszcze tu, innym ku przestrodze. W
      tym sklepie niestety nie wszystkie panie słuchają co się do nich mówi i nie
      wszystkie są dobrze wykształcone. Ja trafiłam źle. Gdybym się nastawiła, że może
      tak być, to pewnie byłabym bardziej asertywna, a tak to mnie zamurowało,
      zniechęciło i odebrało chęć do kontaktów z tym sklepem.

> Przy wymiarach 71/87 zapytałam co pani ma 65E, bo w domu mam kilka 65DD i
      > wszystkie za małe. Pani powiedziała że ma tylko trzy, dwa plunge, no cóż
      > upewniłam się tylko, że to nie mój fason, i trzeci polskiej firmy Dalia -
      > koszmarny. Jednak ten trzeci w miarę dobrze leżał - żadnych buł, a nawet ciut za
      > duży. Za to pani mnie obejrzała i powiedziała, z miłym uśmiechem i bardzo
      > delikatnie, żeby mnie nie urazić, - że E, a nawet D to ja nie mam na pewno i
      > przyniosła mi 70B w najlepiej nam znanym fasonie, obecnym w każdym polskim
      > sklepie z bielizną, z żelowymi w wkładkami... Odmówiłam mierzenia i
      > powiedziałam, że chcę coś miękkiego, więc pani przyniosła mi następny z
      > wyjmowanymi poduszkami. Nawet go założyłam, żeby jej pokazać na co ja sobie mogę
      > ten rozmiar włożyć. Łaskawie przyniosła mi jeszcze 70C i powiedziała, że nic
      > więcej na mnie nie ma.
      > Zwątpiłam w sens tej wizyty, straciłam serce do tego sklepu i sobie stamtąd
      > poszłam. Chociaż gdyby ta Dalia była trochę ładniejsza lub chociaż lepiej wykonana
      > to pewnie bym ją wzięła.
      • azareth Re: odwiedziłam i się rozczarowałam 19.05.08, 20:34
        ja dołaczam sie do rozczarowania, widac Panie nie zaparacowały na tak dobry PR, jaki ja sama - w dobrej wierze- sama robiłam....

a szkoda, bo na pomorzu ze stanikami nadal cieniutko.....

strzał w piete drogie panie...
        • smitte Re: odwiedziłam i się rozczarowałam 04.06.08, 12:45
          Może mają lepsze i gorsze dni, ja trafiłam bardzo dobrze i muszę pochwalić, pani
          miła, chętna do pomocy, wie co mówi, doradza, obiecują, że Freya będzie wkrótce.
          Pani brunetka, głupio mi było jakoś pytać o imię, ale na pewno wrócę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka