bubasio 16.04.08, 21:38 na you can dance normalnie nawet mój małż je zauważył masakra kto ją tak wcisnął w tę bluzkę ?? a może to sukienka?? na razie ją od pasa w górę pokazują ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ireen Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 16.04.08, 21:52 O rany, faktycznie wygląda fatalnie. W ogóle mam wrażenie że jej styliści są... delikatnie mówiąc - nie najlepsi :P Odpowiedz Link
antusia84 Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 16.04.08, 22:07 Też od razu zwróciłam na to uwagę. Jej piersi naprawdę wyglądają fatalnie Odpowiedz Link
bubasio Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 16.04.08, 22:11 chyba jej ktoś o tym powiedział, bo przerzuciła włosy do przodu :P Odpowiedz Link
bigmiki Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 16.04.08, 22:13 właśnie włosy troszkę zasłaniają ale i tak wygląda fatalnie Odpowiedz Link
bubasio Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 16.04.08, 22:36 no właśnie na początku miała włosy odrzucone do tyłu i pierwsze co było widać to wielkie buły pod pachami Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 17.04.08, 06:47 hihi:) tez zauwazylysmy z mama(mama jest od wczoraj wierna poczytywaczka foruma;)) mialysmy strasszny ubaw:) Odpowiedz Link
milarka Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 17.04.08, 08:29 też widziałam ;-) Odpowiedz Link
agab27 Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 17.04.08, 09:01 czy ona nie widzi jak wygląda ? ? ? czy nie mają tak luster ? ? ? jej kreacje w tym programie to jakaś masakra Odpowiedz Link
ada1 Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 17.04.08, 11:07 Też zwróciłam na to uwagę, miała ewidentnie za małe miski. Wszystko jej się wylewało bokami i pod pachami, piersi niemiłosiernie spłaszczone. TVN za grube pieniądze zatrudnia stylistów, a oni potrafią oszpecić całkiem atrakcyjną kobitkę. Odpowiedz Link
falafala Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 17.04.08, 11:56 Jeżeli TVN zatrudnia jakiś stylistów to bron nasz Boże przed takimi stylistami ;-) Co jedna jest tak strasznie ubrana, jakby lustra nie widziała. A Skrzynecka w tańcu z gwiazdami.. normalnie i fryzura i strój wołają o pomstę do nieba. W ogóle mam wrażenie ze teraz taka moda na największe bezguście w stroju wśród prezenterek zapanowało. Odpowiedz Link
fille_de_soleil Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 17.04.08, 19:23 Ha, widziałam, czyli nic się nie zmieniło od pierwszej edycji programu. Wtedy też jej tak dobierali stroje, że nie wiem co było większe, buły czy biust :/ Kurczę, jak to jest, że WSZYSCY widzą, że coś ona ma nie tak z tymi ciuchami, a styliści dalej nic? Nie rozumiem... Odpowiedz Link
mara04 Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 17.04.08, 19:54 Nawet mój brat zauważył, że biust jej się wylewa ze wszystkich stron. A on nie interesuje się stanikami ;P Odpowiedz Link
boginiuf_ola Re: Kinga Rusin ma ogromne buły-włączcie tvn 17.04.08, 22:09 haha, mój brat też to zauważył :)!! Odpowiedz Link
teresa104 Bułeczki Nigelli Lawson 20.04.08, 13:46 Tym razem nie chodzi o upartolone naprędce wyroby mączne wyjmowane gołymi rękami z pieca, ale, tak, właśnie tak, o cały komplet kajzerek: dwie pod pachą, dokładka na ramionach od wewnętrznej strony rąk, po dwa zestawy śniadaniowe pod i nad stanikiem na plecach. Nigella ascetką nie jest, wiadomo, wszystkich nas zachwyca bezpretensjonalnym podejściem do gotowania, apetytem i seksapilem. Jej staniki sprawiają wrażenie dobrze dobranych, dopóki przypadkiem nie podniesie ręki, lub nie odwróci się tyłem do kamery. No i powiedzcie mi, Siostry, czy te wszystkie buły są w stanie schować się w staniku? Odpowiedz Link