boziaj 13.05.08, 09:37 uprzejmie donosze z siostrzanego forum ;) sporo modeli, choć rozmiarówka coraz bardziej przebrana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.asz Re: masquerade w brastop 13.05.08, 10:24 dostalam na maila o tym, zobaczylam aragona czerwonego i ...zonk:( nie ma rozmiaru dla mnie, zebym choc lekko mniejsza w biuscie byla: (((( a tak to moge tylko pomarzyc Odpowiedz Link
joankb Re: masquerade w brastop 13.05.08, 10:24 Zwariowałam i kupiłam czarną casablancę. I zwariuję jak będzie mała... Czuję, że Lobby wykupi całą dostawę :)) Odpowiedz Link
bigmiki Re: masquerade w brastop 13.05.08, 10:37 to co mi się podoba juz nie ma rozmiaru ;( Odpowiedz Link
joankb Re: masquerade w brastop 13.05.08, 10:40 No i to się dopasowywuje do odwrotnej od Twojej sygnaturki. Trzeba to było zrobić wczoraj, nie dzisiaj :)). Ale współczuję. Odpowiedz Link
duende2 Re: masquerade w brastop 13.05.08, 10:53 a macie może jakiś kody na brastop?? Casablanca jest piękna - jaką ma miskę, standardową czy zaniżoną??? Odpowiedz Link
joankb Re: masquerade w brastop 13.05.08, 11:11 Wczoraj działał PICK48, ale chyba dziś już nie. Miska raczej standardowa - z tego co pisała ungore o białej. Odpowiedz Link
ireen Re: masquerade w brastop 13.05.08, 13:22 Ja zamówiłam dwa Aragony w dwóch rozmiarach, więc pewnie któryś będzie do sprzedania :) Chyba że siostrze przypasuje. Do tego jeszcze Polkę i jeden stanik próbny dla mamy, która nie jest specjalnie chętna na nowy rozmiar, ale podobają się jej moje i siostry angielskie staniki ;-) Mam nadzieję, że jej będzie pasował i się przekona. A kod STANIK daje darmową wysyłkę. Odpowiedz Link
bibea Re: masquerade w brastop 13.05.08, 22:17 hmmm... a jak te masquerade są fiszbinowo? bo niektóre ładne są. a ja chyba typ takli bardziej freyowy jestem... Odpowiedz Link
bibea Re: masquerade w brastop 17.05.08, 12:19 help, powiedzcie dobre kobiety jak te maskaradki sa fiszbinowe... Odpowiedz Link
bibea Re: masquerade w brastop 17.05.08, 13:31 no dobra, zamówiłam 2 maskaradki i jednego gossarda (bo mnie nie zaskoczy rozmiarowo) can't wait :) Odpowiedz Link
asia.asz Re: masquerade w brastop 17.05.08, 13:43 a jakie zamowilas i w jakim rozmiarze? cos mi sie przypomina ze mamy zblizone rozmiary, ja mam 70/88,89 ps. i tak nie zamowie teraz bo czekam na ekarte ale bede miala poglad na przyszlosc:) Odpowiedz Link
bibea Re: masquerade w brastop 17.05.08, 13:46 asia.sz: jak najbardziej. ja mam 71/87 ale różne staniki na mnie pasują. zamówiłam 30e z 1) brastop.com/Items.aspx?itemId=93526&productId=CASABLANCA%20BRA&categoryId=24 2) brastop.com/Items.aspx?itemId=93625&productId=POLKA%20BRA&categoryId=24 3) brastop.com/Items.aspx?itemId=94031&productId=TEMPTATION%20BRA&categoryId=24 więc jakby mi nie pasowały, to wrzucę na giełdę. ps: a jak jesteś z warszawy, to sobie nawet przymierzysz Odpowiedz Link
asia.asz Re: masquerade w brastop 17.05.08, 13:59 dzieki myslalam o casablace ale 30f, tyle ze wlasnie na ta krte czekam i jest z tego rozmiaru tylko biala dostepna co do mierzenia to ja niestety z zagranicy jestem wies cobie nie pomierze:( Odpowiedz Link
bibea Re: masquerade w brastop 17.05.08, 14:05 ja z okolic amsterdamu/hagi to też coś się da zrobić, bo ja tam często kursuję ;) (a od przyszłego roku nawet na dłużej tam zasiądę jako żona pana tulipana) - więc będę skazana na zakupy internetowe, bo w nlu posucha, oj, posucha. Odpowiedz Link
asia.asz Re: masquerade w brastop 17.05.08, 14:12 portugalia, a za niedlugo usa-to juz wogole daleko i glucho;) Odpowiedz Link
bibea Re: masquerade w brastop 17.05.08, 14:14 a to cię ładnie wywiało ;) a w usa też posucha. na samym początku mojego ostanikowania zdarzyło mi się tam być. pojechałam entuzjastycznie, wróciłam załamana Odpowiedz Link
asia.asz Re: masquerade w brastop 17.05.08, 14:24 dlatego staram sie jeszcze zakupic co sie da przed wyjazdem:) Odpowiedz Link