azareth 11.06.08, 22:27 PODAŁO przed chwila radio tok fm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavaenn Re: POCZTA ZAWIESIŁA STRAJK 11.06.08, 22:31 a mi pani na poczcie dzisiaj po południu powiedziała, żeby nie słuchać co mówią w telewizji i radio, bo sortownie i tak strajkować nie przestaną, o. Odpowiedz Link
ametyst89 Re: POCZTA ZAWIESIŁA STRAJK 11.06.08, 22:33 ... No żesz. I zgasła ma nadzieja. Odpowiedz Link
faforzyca Re: POCZTA ZAWIESIŁA STRAJK 11.06.08, 22:40 Mi mowila pani z poczty, ze pewnie skoncza w najblizszych dniach :) Tu wiecej: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1329&wid=10044936&ticaid=160d5&_ticrsn=5 Odpowiedz Link
azareth Re: POCZTA ZAWIESIŁA STRAJK 11.06.08, 22:42 ja pan w okienku nie słucham;) to sprawa przede wszytkim dogadania sie zwiazkowcow do czego najwyrazniej doszło, wiec prosze o wiecej optymizmu;) Odpowiedz Link
yavanna86 Re: POCZTA ZAWIESIŁA STRAJK 12.06.08, 12:32 wzruszajace.fala wdziecznosci i uwielbienia dla zwiazkowcow:P Odpowiedz Link
caroline.1 Łódź - szczera prawda 12.06.08, 14:23 Przed chwilą powitałam i pożegnałam listonosza. Czułam się tak, jak gdyby odwiedził mnie dawno niewidziany znajomy... Dobry znajomy. Paczkę przyniósł i korespondencję. Mam nadzieję, że sortownie zamierzają sortować dalej :P Odpowiedz Link
agnesp76 Re: Łódź - szczera prawda 12.06.08, 14:29 Ja też z Łodzi - przed chwilą dzwoniłam do domu - listonosz był, ale nic nie było. Dziwne. A czekam i czekam. No ale u mnie 2 listonosze chodzą - z 2 różnych poczt. Może ten drugi co przyniesie. Taki paradoks... Odpowiedz Link
osobliwosc Re: Łódź - szczera prawda 12.06.08, 21:06 > Ja też z Łodzi - przed chwilą dzwoniłam do domu - listonosz był, ale nic nie > było. Dziwne. A czekam i czekam. Bo pewnie najpierw muszą przesortować listy, żeby móc je poroznosić. U mnie listonosz najwyraźniej dziś był - przyniósł ulotki. ;-\ Odpowiedz Link
scarlet_agta Potwierdzam - Kraków 12.06.08, 16:09 Dziś rano widziałam listonosza jak roznosił polecone sąsiadom. :) Odpowiedz Link
faforzyca Wwa 12.06.08, 16:52 Hmm.. Listonosza nie widziałam, a w swojej skrzynce pocztowej znalazłam.. Reklamę ;) Więc nie wiem jak to jest. Odpowiedz Link
elmilinden Re: Wwa 12.06.08, 18:46 Ja listonosza nie widziałam 2 tygodnie... I tak rzadko przyjeżdża, zwykle 1-2 razy na tydzień, chyba że są jakieś polecone paczki itp. Mam nadzieję, że się jakoś pozbierają i wszystko, co zamówiłam, dotrze do mnie. Odpowiedz Link
agusek00 Re: Wwa 12.06.08, 18:54 Do mnie na Mokotów dziś przyszedł pierwszy raz od początku strajku, ale przyniósł tylko list, a nie moje wyczekane przesyłki. Ja myślę, że mają tyle towaru w sortowniach, że zajmie im trochę czasu porozwożenie tego wszystkiego. Odpowiedz Link