Dodaj do ulubionych

Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Brastopu?

12.06.08, 12:30
Przesylka wyszla by taniej, moze akurat ktos sie czai na jakis stanik z tego
sklepu?
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • zooba Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 12.06.08, 12:33
      A kiedy chcesz zamawiać? Musiałabym się dobrze zastanowić, np. do soboty, ok?
      • quleczka Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 12.06.08, 12:59
        no i moze jeszcze jakie miasto? :)

przy okazji jak sie zapisze do newlettera brastopu to dostaje sie znizke na
        pierwsze zakupy - bodajze 10% :)

tylko nalezy sie zapisac pare dni przez zakupami bo znizka jest wazna jakis
        tydzien :)
        • quleczka Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 12.06.08, 13:01
          zle pamietalam ale sprawdzilam

"As a new customer we would like to treat you to an EXTRA £5 OFF your next order!"

czyli jednak 5 funtow - zawsze cos :)
          • i-l-o-n-a Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 13.06.08, 09:36
            a jaki kod wpisuje sie zeby miec te 5 funtow taniej?
            Wpisalam sie do newslettera pare dni temu ale nie dostalam zadnego kodu :/
            • quleczka Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 17.06.08, 11:10
              Ja dostawalam zawsze drugiego maila 2-3 dni po wpisaniu sie. Robilam to ze 3
              razy bo zawsze jakos przegapialam waznosc kuponu, a potem spojrzalam, ze kod
              jest zawsze ten sam :)

"As a new customer we would like to treat you to an EXTRA £5 OFF your next order!

Enter the coupon code “owxrv” at the checkout to claim your discount and start
              shopping now!
              (This offer is valid for one order only when you spend over £20, and expires
              25th May 2008)." - data jest inna za kazdym razem, ten mail byl z 19 maja czyli
              tydzien daja tylko waznosci od rejestracji :/

No i jak sa kupony wazne na 10% czy 20% znizki to zazwyczaj sie bardziej oplaca :)
              • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 17.06.08, 11:46
                Nie rozumiem, ja nie dostalam takiej wiadomosci o 5 funtach przy rejestracji
                wiec chyba nie kazdy go dostaje. Swoja droga mozna zarejestrowac nastepnym razem
                mame, tate, siostre, psa :>.
    • blizniaki14 Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 12.06.08, 17:44
      ja też się dołączam chyba :) dam ci jeszcze dokładnie znać
    • sophie999 Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 12.06.08, 17:48
      Też napisałam po południu jakoś, czekam na jakąś odpowiedź:)
    • vicky1 Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 12.06.08, 20:00
      ja także bardzo chce sie dolaczyc
      zamowienie dalabym w sobote wieczorem
    • blizniaki14 prośba od wiszer 12.06.08, 20:22
      Mamy się nie martwić wszystko aktualne (dziś jest po prostu zajęta :),wiszer
      prosi o maile z zamówieniem :) im więcej nas będzie tym tańsza wysyłka super :)
      • wiszer Re: prośba od wiszer 12.06.08, 22:57
        No hej dziewczyny, nie liczylam na tak duze zainteresowanie, chcialam prosic
        joankb o zamowienie dla mnie CK Emily 60DD, ale napisala mi ze lepiej by bylo
        jakby zamowilo wiecej osob, ale skoro az tyle sie zglosilo, to pojde do Banku
        podzialac cos z moja karta zeby jej nie zawracac glowy, takze zrobie to
        najprawdopodobniej jutro. Zastanowcie sie co dokladnie checie i napiszcie mi na
        maila, bede czekac powiedzmy do soboty, ale tez niech sie nikt nie obrazi bo juz
        zglosily sie 3 osoby i nie wyobrazam sobie robic zamowienia np. dla 12 :)).
        Takze moja propozycja jest taka, pomnozymy koszt stanika razy obecny kurs i do
        tego wysylka w zalenosci od ilosci osob. Teraz sie zastanowcie czy chcecie
        zwykla czy ubezpieczona, ubezpieczona kosztuje 14funtow, zwykla 5,9 funta
        najtaniej - pozniej zalezy od wagi, ale to nie powinna byc wielka roznica, plus
        6zl wysylki do Polski.
        • sophie999 Re: prośba od wiszer 12.06.08, 23:56
          14 funtów?? o pomocy! nie sądziłam, że to tyle kosztuje, szok, więcej niż staniki:D
          Ja bym była za ubezpieczoną, bo zaginęła mi śliczna nowa Eva, która szła zwykłą przesyłką, więc już na pewno nie chcę ryzykować... a to duże zamówienie będzie, więc straty też byłyby duże. a 14 funtów podzielone na 3 czy 4 osoby to już tylko kilka funtów, prawda?:)
          Genialny pomysł, Wiszer:)
          • bruxelka11 Re: prośba od wiszer 13.06.08, 00:13
            Czy mogę się jeszcze dołączyć do ekipy?!!!
            • wiszer Re: prośba od wiszer 13.06.08, 00:43
              Sluchajcie bo robi sie burdel mi na mailu ogromny :) i juz nie wiem kto co chce
              i czy jednak chce czy nie :>. Osoby zainteresowane prosze mi w jednym mailu
              napisac, imie, nazwisko i adres (pozniej bedziemy ustalac czy odbior osobisty
              czy wysylka), pozniej wymienic jakie chcecie staniki w punktach, np.:
              1. Curvy Kate Emily 60DD rozowa
              2. Panache Flamenco 60D czarne
              I dopisek czy wolisz ubezpieczona za 14funtow czy jak najtaniej - wtedy
              wszystkie ryzykujemy, ja kosztow na pewno w takim sytuacji nie poniose.
              I prosze nie piszcie w tym mailu, ze nad tym to sie jeszcze zastanawiacie, a
              jakie ma ten miseczki itd. Chcialabym miec czysta klarowna liste by nic sie nie
              pokielbasilo. Zbieram liste stanikow w takiej formie do powiedzmy soboty
              wieczor. Poczytajcie, zastanowcie sie, przemyslcie :). Dodam, ze jesli w sklepie
              bedzie np. tylko 1 sztuka to kupie ja dla osoby ktora pierwsza sie zglosila.
              Ufff :).
    • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 13.06.08, 00:56
      Piszcie kolor i czy to plunge czy balkonik, zeby potem nie bylo ze to mialbyc
      inny :).
    • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 13.06.08, 10:56
      Dziewczyny obok nazwy prosze podajcie mi STYLE number i wtedy bedzie dla mnie
      wszystko jasne. I niestety ale osoby zainteresowane za staniki beda musialy
      zaplacic z gory, nie chodzi mi o brak zaufania, po prostu nie stac mnie na
      wylozenie na X stanikow :).
      • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 13.06.08, 12:35
        Dziewczyny, bardzo prosze zeby przykladowy mail wygladal tak:
        "Jacka Kowalska
        ul. Wrzesniowa 2/3
        56-809 Atlantyk
        1. Panache Fiesta Balkony bra style:3781 - 28D
        Ubezpieczona"
        I tyle, chce sobie to po prostu wkleic w Worda i przekopywanie sie przez
        informacje, ze chyba taki, a moze taki, a ten ma dziwne ramiaczka i czy wiem
        jaka ten ma miske, i co z przesylka jest dla mnie za duzym problemem. I
        przepiszcie nazwe a nie wklejajcie ze strony bo poczta tego nie formatuje. Chce
        w ten sposob uniknac pomylki co jest bardzo mozliwe przy tylu chetnych. Poza tym
        nie zamowie ich od razu, tylko napisze do Brastopu jak bede miec liste, zapytac
        o mozliwosc znizki przy takiej ilosci i pozniej do Was opisze, jaka wysylka byla
        przeglosowana, doklany koszt i numer konta na ktory nalezy wplacic pieniadze.
        Prosze bardzo o troche wysilku i samodyscypliny, bo ja obecnie tez narzekam na
        brak czasu i Wam to zajmie 5 minut, a duzo mi to pomoze. Dzieki
        • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 13.06.08, 13:03
          Czekam jednak do dzisiaj do wieczora i wysylam zamowienie jutro rano, ale jak
          sie znajdzie wiecej osob to mozecie umowic sie ze soba i zamowic kolejna paczke.
          Bo nasze zamowienie i tak duze wyjdzie :).
    • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 13.06.08, 14:18
      Dziewczny pytalam sie w Brastopie czy dostaniemy znizke, w koncu zamowienie
      wyniesie 130funtow i zamawiamy 11 stanikow, otrzymalam odpowiedz, ze "i tak juz
      wszystkie staniki sa przecenione", ja sie zalogowalam ale nie dostalam zadne 5
      funtow ani 10%, jesli ktos ma jakies kody to prosze podsylajcie.
    • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 14.06.08, 09:27
      Dziewczyny czekam jeszcze na odpowiedzi bo niektore nie odpisaly, jesli sie
      rozmyslilyscie to tez napiszcie, nikt sie nie bedzie gniewal. Wszystko powinno
      byc ustawione, wiec czekam tylko na pieniazki i zamawiamy! Im szybciej je od Was
      dostane tym szybciej zamowie staniki, mi specjalnie nie zalezy na czasie, ale
      nie chcialabym zeby ktos sprzatnal ktorys sprzed nosa bo potem bedzie zabawa z
      rozliczaniem ;/.
    • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 14.06.08, 09:35
      Poza tym chcialam dodac, ze czuje sie zawiedziona ze przy tak duzym zakupie nie
      zaoferowali nawet jakis 5 funtow rabatu ;/.
      • jud.yta Kod na 10% zniżki 14.06.08, 10:01
        Dziewczyny, nie wiem czy jeszcze działa, ale info z dnia 12.06,
        że "COMPANY78 -kupon dziala na 10% znizki na wszystko!",
        przekopiowałam kupon z LB, spróbujcie, może zadziała, przy takim
        dużym zamówieniu to chociaż przesyłka się Wam zwróci.
        • wiszer Re: Kod na 10% zniżki 14.06.08, 10:19
          Dzieki, i gdzie ten kod mam napisac? I po prostu company78?
          • jud.yta Re: Kod na 10% zniżki 14.06.08, 10:34
            Klikasz na staniczek, zeby go dodac do koszyka i będą się pojawiały
            w Twoim koszyku i później masz przyciski BACK TO SHOP (wróć do
            sklepu), czyli dodajesz sobie staniczki dalej, a potem jak juz
            wszystkie dodasz i już masz wszystko kupione to klikasz CHECKOUT.
            Potem wybierasz sobie przesyłkę, DELIVERY OPTIONS, standardowo się
            wybiera ta tańsza, więc wybierasz tą drugą i tam masz takie okienko
            COUPON CODE i tam wpisujesz kod a potem MUSISZ kliknąc na ten
            przycisk APPLY COMPANY CODE, żeby zaakceptować kod. I wtedy na
            zamówieniu pojawi Ci się kwota tej 10% zniżki, czyli po tym będziesz
            wiedziała, czy wogóle kod działa. I PAMIETAJ że kod możesz wpisac
            tylko raz, bo potem jak byś wróciła do zamówienia, albo wygasła CI
            strona to kod już drugi raz wpisany nie zadziała. Mam nadzieję, że w
            miarę jasno wytłumaczyłam, jak coś to pytaj :)
            • wiszer Re: Kod na 10% zniżki 14.06.08, 11:29
              Super, dzieki wielkie! Dziewczyny czekam na odpowiedz i informacje o przelewach
              do dzisiaj wieczorem i zamawiam staniki liczac na to za przelewy w poniedzialek
              dojda, a my zalapiemy sie na znike (jesli tak to pozniej sie rozliczymy). Czy
              wiecie czy od razu trzeba zaplacic czy mozna w pozniejszym terminie, np we
              wtorek jak staniki zamowie dzisiaj? Czy placi sie od razu?
              • jud.yta płaci się od razu 14.06.08, 13:48
                Dalsza część zamówienia to właśnie podanie danych z karty kredytowej
                i kwota zamówienia jest od razu blokowana na karcie.
                Kiedyś jak zamawiałam system miał problem ze ściągnięciem środków z
                karty i właśnie jak zamówiłam za chwilę jeszcze raz to mi ten kod
                zniżkowy nie zadziałał.
                Czyli musisz mieć dostępne środki na karcie, bo inaczej nie
                zamówisz, a jeszcze w dodatku kod Ci się zmarnuje.
                • wiszer Re: płaci się od razu 14.06.08, 13:51
                  Ok, dzieki za info.
    • wiszer do vicky1 i zooba 14.06.08, 19:42
      Czekam na potwierdzenie. Pisze tutaj bo jakies cuda sie dzieja mi sie na Poczcie.
      • zooba Re: do vicky1 i zooba 15.06.08, 12:49
        Potwierdzam chęć.
        Wysłałam też maila.
    • bruxelka11 Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 14.06.08, 20:58
      Cześć! Przepraszam, ale rezygnuję jednak z zakupów bo w moim rozmiarze nie ma w
      czym wybierać w tej chwili w Brastopie :( Szczęśliwych łowów :)
      • wiszer THE END 15.06.08, 13:26
        Dziewczyny lista jest zamkniete, wysylacie szybko pieniazki bo chce jechac na
        Krete ;D.
        • wiszer Re: THE END 16.06.08, 12:52
          Przepraszam, ale nie mam czasu pisac do kazdej z osobna, zamowienia dzis nie
          robie nie zadna wplata jeszcze nie przyszla, moze jutro.
          Pozdrawiam
          • wiszer do blizniaki14, i-l-o-n-y i sophie999 16.06.08, 15:38
            Wplaty od:
            blizniaki14
            i-l-o-n-a
            sophie999
            sa od 15 na moim koncie, takze szkoda ze nie ma pelnej kwoty bo zrobilabym
            zamowienie. Niech zainteresowane osoby napisza do kiedy mam czekac na wplate, ja
            mysle ze do jutra wieczora i jak pieniadze nie dojda to zamawiam dla naszej 4?
            • blizniaki14 Re: do blizniaki14, i-l-o-n-y i sophie999 16.06.08, 15:40
              dzięki za wiadomość :)
    • wiszer :( 16.06.08, 16:29
      No i juz sie zaczelo, niektorych stanikoe juz nie ma dlatego szkoda ze nie
      poszlo nam to sprawniej. Nie wiem co w tej sytuacji.
      • ekler.ka Re: :( 16.06.08, 17:32
        na brastopie jest -20% na haslo: GOOD , moze sie wam jeszcze przyda :D
        • jud.yta Re: :( 16.06.08, 17:59
          No właśnie chciałam Wam też napisać nowy kod :)
          • wiszer Re: :( 16.06.08, 18:39
            No to byloby super! Wplace moze kase ze swoich i je dzisiaj kupie, czy mysliscie
            ze do jutra bedzie dzialac?
          • wiszer Re: :( 16.06.08, 19:47
            Mam go wpisac z duzych liter? tzn. uzyc capsa i wpisac GOOD? Czy bez capsa? Nie
            chce tego zmascic.
            • wiszer Dziewczyny napiszcie co z kodem. 16.06.08, 20:43
              • jud.yta Re: Dziewczyny napiszcie co z kodem. 16.06.08, 23:32
                wpisz GOOD z duzych, nie wiem czy to różnica, ale jak ma byc z
                duzych to niech bedzie :)
    • vicky1 Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 16.06.08, 18:41
      Pieniadze poszly dzisiaj okolo godziny 17
      beda na koncie jutro, przed poludniem na pewno
      poszla cala kwota za 3 staniki i za przesylke
    • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 16.06.08, 18:57
      Nic ide wplacic kase na konto i kupie staniki dzisiaj, znizka by sie przydala bo
      ireen mi powiedziala ze przelicznik sciagnieli jej ostatnio wyzszy niz
      policzylysmy, ale mam nadzieje ze sie uda!
    • wiszer Zamowienie 16.06.08, 19:27
      Mamy 17 stanikow, zamowienie na 220funtow, wiecie sprawdzam je od pol h mam
      nadzieje ze sie nie pomyle ;/. Na przyszlosc wprowadze chyba jakies ograniczenie
      bo ja nie wiem co ja zrobie z taka iloscia stanikow w domu :D.
    • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 16.06.08, 22:48
      Dziewczyny jest 18 sztuk lacznie, sprawdzalam to po tysiac razy i mam nadzieje
      ze nie pomyle sie w ilosci ani rozmiarze. Jesli by sie tak stalo to oddam
      pieniadze a stanik sprzedam we wlasnym zakresie. I mam dwie informacje, nie
      wyobrazam sobie robienia ewentualne zwrotu, ewentualnie takiej osobie moge
      wyslac formularz i to juz we wlasnym zakresie zalatwiacie bo ja mam zamiar swoje
      puscic na Allegro, bo wysylka do Brastopu jest nieoplacalna. Poza tym jesli
      staniki dojda w przyszlym tygodniu to niestety mam egzaminy (codziennie 5cio
      godzinny), takze postaram sie je wyslac jak najszybciej, ale moze zrobie to
      dopiero w piatek/poniedzialek, takze bardzo prosze o wyrozumialosc i
      cierpliwosc. Sam fakt ze jednak udalo sie nam to zorganizowac w takiej ilosci
      dobrze swiadczy. I dodam, ze na pewno to Nasza Gielde i Allegro bardzo doladuje,
      choc zycze wszystkim zeby staniki pasowaly! W ogole ja zamowilam 7 sztuk i
      raczej wszystkie sie pokrywaja, ale jesli ktos nie chce zebym sobie jego stanika
      przymierzyla to prosze napisac :).
      Pozdrawiam zainteresowane!
    • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 16.06.08, 23:06
      "Dear Agnieszka,

Thank you for your email.
      Unfortunately we are not able to offer you any further discount on your order
      and delivery charge has to be £14.95.

Kind regards

Monika
      Customer Service Manager"

Tzn. ze co? Ze ten kod nie bedzie wazny? Czy Monika to polskie imie?
      • jud.yta Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 16.06.08, 23:31
        Pisz do nich maile po polsku, Monika to Polka i jeszcze kiedyś mi
        odpisywała Adiana, ale smiało pisz po polsku, te panie wtedy po
        polsku odpowiadają :)
        • jud.yta Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 16.06.08, 23:43
          Adriana miało być :)
          • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 17.06.08, 07:28
            Polacy sa wszedzie :>, swoja droga czy po polsku, czy po angielsku, czy po
            chinsku, napisze mi to samo :).
    • wiszer Ludu budu! 17.06.08, 07:27
      Mnie nie bedzie przez 3 dni, staniki do nas leeecaaa i mam nadzieje, ze trafia.
      Wszystko po powrocie - choc pewnie do tego czasu jeszcze nie doleca :>.
      Pozdrawiam
      • wiszer Re: Ludu budu! 17.06.08, 07:29
        Jejku jejku, ja chce moja pieknie jabluszkujaca Emilkeeeeeeeeee!!! :D Bede
        chodzic w 5 na raz, tyle stanikow, chyba pobije rekord przymierzonych :D.
        • jud.yta Re: Ludu budu! 17.06.08, 09:29
          Kupon zniżkowy zadziałał? Jeżeli tak to super :)
          • wiszer Re: Ludu budu! 17.06.08, 10:42
            Chodzilo mi o to, ze 18 stanikow (choc z 7 z nich to to samo, a 4 w nie moim
            rozmiarze) to bedzie kupe mierzenia bo dla siebie zamowilam ich az 5, zreszta 1
            na 100% bedzie pasowal bo juz Emilke mierzylam w tym rozmiarze, moim zdaniem to
            co robi z cycusiami to piekne jest :). Nie wiem co z kuponem bo ja jestem tak
            niekumata ze mi to robila siostra, w efekcie dzwonilam z 5 razy do Banku bo
            musialam za kazdym razem zwiekszac limit, pierwsze kwoty a potem ilosci
            transakcji - cos mi ta Pani tlumaczyla zeby sobie ustawic wiecej niz 1
            transakcje dziennie bo niektore systemy wysylaja potwierdzenie i wtedy to sie
            blokuje bo jest limit. maupa-maupa mi mowila o MO/TO czy cos takiego, ale
            koebita na mLini mi powiedziala, ze oni juz z tego nie korzystaja. W efekcie
            probowalam to zrobic kilka razy. Nastepnym razem bedzie lepiej. Jedno co mi sie
            nie podoba to ze dosc spora marze narzucaja na przeliczniku, bo funt stoi 4,20 a
            oni sciagaja kolo 25groszy wiecej. Dobra ja ide i mnie nie ma bo egzaminow ze
            stanikow pisac nie bede!
    • nikopolis1 Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 25.06.08, 08:24
      trochę nie na temat, ale mam pytanie ile kosztuje przesyłka?
      • sophie999 Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 25.06.08, 10:54
        gdzieś tu było- ubezpieczona 14 funtów:/
        • wiszer Re: Czy ktos chcialby wspolnie zamowic cos z Bras 25.06.08, 17:07
          Najtansza nieubezpieczona 5,95, a ubezpieczona 14,95.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka