wroblica 17.06.08, 21:55 Az mi szczeka do ziemi opadła! :)) Chyba wszystkie sie zaraz rzuca do zakupów! Jedynym mankamentem jest brak mozliwosci zwrotów... Udanych łowów, siostry! :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroblica Sorry! 17.06.08, 21:57 Oj przepraszam, zle mi sie tytuł posta wpisał www.figleavesclearance.co.uk Odpowiedz Link
agnesp76 Re: Sorry! 17.06.08, 22:12 Hmm... z 28E są 2 frejki (dla mnie odpadają bo wąskie) i 1 charnos - tego nie znam. Odpowiedz Link
quleczka wielka prosba jak ktos bedzie kupowal :) 17.06.08, 23:11 Ja bym chciala 1-2 rzeczy, a nie mam jak zaplacic :( Pieniazki oczywiscie przeleje na konto wczesniej. Odpowiedz Link
agnesp76 Re: wielka prosba jak ktos bedzie kupowal :) 17.06.08, 23:23 Ja sobie jeszcze jutro przejrzę i może... to się odezwę jakby co pomyślałam o ciasnych macpherson, ale zebździła się wyszukiwarka i piszą tylko, ze sorry, bo error się pojawił. Hmm... jutro przestudiuję na spokojnie jak się wyśpię. Dobranoc :) Odpowiedz Link
quleczka Re: wielka prosba jak ktos bedzie kupowal :) 17.06.08, 23:30 niestety z moich rzeczy jest po jednej sztuce juz, wiec jutro moze nie byc jakby ktos kupowal to plizzz - o jedna pare majtek arabella nutmeg, rozmiar 10 - obiecuje wlascic pieniazki - w tej chwili sa jeszcze 3 sztuki bo wpisalam 10 i mi "zakrzyczalo", ze tylko 3 dostepne :) stanika jeszcze nie mam ale coz...jak sie okaze niepasujacy to bede sprzedawac i jedno i drugie najwyzej :p Odpowiedz Link
agnesp76 Re: wielka prosba jak ktos bedzie kupowal :) 18.06.08, 09:38 Chyba kupuję, kto co chce? quleczka? Odpowiedz Link
quleczka ja juz napisalam do joankb :/ 18.06.08, 09:44 ona pytala dzis rano kto sie dolacza nie chcialabym wiec robic zamieszania... Odpowiedz Link
babajaga87 Jest parę fajowych rzeczy.. 17.06.08, 23:09 kilka Fayreformów, Miss Mandalay.. Ale mi już 5 paczek utknęło nie wiadomo gdzie, więc nie będę dorzucać do tego szóstej :( Odpowiedz Link
lavaenn mogę się dołączyć do kogoś? 17.06.08, 23:55 bardzo, bardzo proszę, pieniądze wpłacę i zrobię wszystko! tych moich jest też po jednej sztuce, ale lista chciejstw obejmowała początkowo 95 funtów, więc myślę że coś jeszcze będzie ;) Odpowiedz Link
lavaenn Re: mogę się dołączyć do kogoś? 18.06.08, 00:01 a osobę która podkupiła Lottie 28E serdecznie pozdrawiam i proszę o kontakt jakby nie pasowała :P Odpowiedz Link
rockiemar Re: <a href="<a href="http://www.figleavesclearance.co" target 17.06.08, 23:57 Mialam juz 2 staniki w koszyku, ale na cale szczescie tuz przed nieodwolalnym kliknieciem "zaplac" poszlam po rozum do glowy i sprawdzilam, czy nie byly przypadkiem opisywane na lobby. Ufff... jeden okazal sie wyjatkowym duzomiskowcem i rozciagliwcem (niebieski Lejaby za 15funtow!!!), a samego drugiego Ruby Pinka nie oplaca mi sie brac;) Jesli ktos znajdzie tam kiedys jakies mile staniki w rozmiarze duze 30FF/male 30G, w kolorze niebieskim albo w male, delikatne, pastelowe kwiatki, ponizej 20 funtow, to niech mi da znac :p Swoja droga widzialam bardzo ladny, niebieski 32E. A jesli bym go podszyla? Pasowalby na 67cm pod? ;) Odpowiedz Link
madzi1 Re: <a href="<a href="<a href="http://www.figleave" target 18.06.08, 00:29 > Swoja droga widzialam bardzo ladny, niebieski 32E. A jesli bym go > podszyla? Pasowalby na 67cm pod? ;) NIE. :) Odpowiedz Link
quleczka Re: nie przyjmują zwrotów!! 18.06.08, 08:30 no bo to jest podstrona figleaves gdzie sa same wyprzedaze resztek kolekcji :) stad te ceny i brak zwrotow...co za cos :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: nie przyjmują zwrotów!! 18.06.08, 09:21 ja wiem, tylko chciałam na to zwrócić uwagę :) Żeby potem się nie pojawiły wątki pt - o rany, kupiłam, chcę zwrócić, a nie mogę ;)) Odpowiedz Link
joankb Re: <a href="<a href="http://www.figleavesclearance.co" target 18.06.08, 08:15 Będę chyba kupować. Proszę o maile jeśli ktoś czegoś pragnie ponad wszystko. Kupuję po południu - bez gwarancji zatem, że jeszcze wybór będzie. Odpowiedz Link
klezmatics Re: <a href="<a href="<a href="http://www.figleave" target 18.06.08, 08:56 też napisałam :) Odpowiedz Link
agnesp76 Może mi ktoś wyjaśni 18.06.08, 09:05 www.figleavesclearance.co.uk/p/Womens_Bras/FRI-4276.htm?size=30D Na zdjęciu jest czarny i cena 6 funtów, poniżej gdzie się wstawia ilość i do koszyka jest że biały i cena 10 funtów - rozumiem, ze zdjęcie może być w innym kolorze - ok jest napisane, ale cena czemu się różni?? Odpowiedz Link
agnesp76 Re: Może mi ktoś wyjaśni 18.06.08, 09:09 To tylko przykład, są staniki, w których cena się nie różni, a część jest przy dodawaniu do koszyka droższa o jakieś 4-5 funtów. Nie rozumiem chyba :( Odpowiedz Link
quleczka Re: Może mi ktoś wyjaśni 18.06.08, 09:34 cena moze sie roznic w zaleznosci od koloru niestety i tyle :) w arabelce na przyklad za majtki w kolorze nutmeg chca 8, a za sorbet 4.8 w tym wypadku zaskoczenie jak mile akurat bo pokazuje sie zawsze zdjecie i cena nutmeg, a jak ktos chce sorbet to ma taniej :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Może mi ktoś wyjaśni 18.06.08, 09:23 Bo cena zależy też od rozmiaru i koloru. W podanym przykładzie np dla rozmiaru 32B czarny kosztuje 6 funtów, a biały 10. Zależy to pewnie też od tego, ile sztuk danego koloru im zostalo w danym rozmiarze. Podejrzewam, że im mniej i im szybciej chcą się go pozbyć, tym niższa cena. Odpowiedz Link
agnesp76 Re: Może mi ktoś wyjaśni 18.06.08, 09:25 No właśnie już do takich wniosków dosżłam też :) dzięki :)) Odpowiedz Link
edytaf5 zamowilam i... 18.06.08, 09:15 Zalogowalam sie, zlozylam zamowienie, podalam numer karty i nie moge znalesc moich rzeczy w koszyku... Jak mam sprawdzic stan zamowienia? Odpowiedz Link
lavaenn działają kody! 18.06.08, 10:27 dziewczyny na LB piszą że np. eve15pc na -15% na wszystko przyjęli :) Odpowiedz Link
quleczka Re: działają kody! 18.06.08, 10:30 ja wczoraj probowalam z tym kodem, tez mi napisalo, ze przyjety... tyle, ze ceny byly te same nadal :/ ale nie doszlam do konca bo moja karta nie dziala i tak :p Odpowiedz Link
ekler.ka Re: działają kody! 18.06.08, 10:42 mnie tez pokazalo,ze przyjety,potem ceny byly takie same,a na koneic na rachunku kwota jest mniejsza :) Odpowiedz Link
quleczka Re: działają kody! 18.06.08, 11:15 ok, dobrze wiedziec, ze jednak sie zmniejszaja :) ja nie doszlam do konca z braku mozliwosci podania kodu CCV czy jak on sie tam zwie...ale w sumie wiedzialam, ze sie nie uda ;) Odpowiedz Link
abere8 Alescie mnie urzadzily, siostry! ;-) 18.06.08, 10:54 Wlasnie wydalam GBP 37.79 na dwa biustonosze i dwie pary bokserek dla meza, niech tez cos z tego ma :-) A przeciez dzis przyszedl gorset z eBaya (cudo, a do tego pasuje jak ulal!), czekam na trzy biustonosze, tez z eBaya i do tego na jeden z Bravissimo (za to w dwoch rozmiarach). Naprawde planowalam przystopowac na co najmniej pare tygodni! :-) Nie wiedzialam nic o zadnych kodach, ale zdziwilam sie, jak mi podliczylo cene za calosc GBP 39.70, plus 4 GBP za przesylke i ostateczna cena wyszla... GBP 37.79! Odpowiedz Link
lavaenn złe Lobby. 18.06.08, 12:02 już kupiłam w tym miesiącu jeden stanik przecież, czaiłam się na allegro na drugi, a tu przypadkiem kupiły mi się trzy za 55Ł, dwa Fayreformy i Arabelka... dobrze że już części rzeczy które wczoraj upatrzyłam nie było, bo wtedy już bym nic nie jadła w tym miesiącu, a tak to najwyżej nie wrócę po sesji do domu bo nie będę miała na bilet ;) niech mnie ktoś odetnie od internetu! Odpowiedz Link
agnesp76 Re: złe Lobby. 18.06.08, 12:15 :D ja też nakupiłam - i majtek :D O mężu nie pomyślalam, no ale dla niego szorty czy cuś to kupię w pierwszym lepszym sklepie :))) a moje piersi potrzebują szczególnego traktowania :D Odpowiedz Link
joankb kupiłam 18.06.08, 13:37 Kod zadziałał, musze to rozliczyć. Poczekajcie na maile. Klezmatics - czy Ty jesteś Uschi? Ch....ra z tymi różnymi kontami pocztowymi, odezwij się. Odpowiedz Link
joankb Lobby bankrutów :)) 18.06.08, 14:13 Wiem po co to było zakładane, ta sekta :)) Zbankrutuję jeśli takie wątki będą częściej. Odpowiedz Link
quleczka Re: Lobby bankrutów :)) 18.06.08, 14:33 ja tez :/ zaraz po zrobieniu przelewu dla Ciebie dostalam maila z banku z informacja... "przekroczono zdefiniowana minimalna kwote salda" :D Odpowiedz Link
inkageo Re: <a href="<a href="http://www.figleavesclearance.co" target 18.06.08, 14:18 O rany... Ja też nakupiłam... Staniki sztuk 4, majtki sztuk 1, za całość ok. 43 funty z wysyłką. Kod zniżkowy zadziałał :) Odpowiedz Link
agnesp76 Kody dzialaja pozornie!!! 18.06.08, 15:16 Kod został przyjęty, suma ze 118,50 funtów zmniejszyła się na 101,43 funta, ale w banku zablokowali mi kwotę na karcie odpowiadającą 118,50 funtów. Czyli kod nie działa jednak - sprawdźcie czy też tak macie, bo chyba muszę napisać do figleavsów. Odpowiedz Link
megiddo0 a ja sie chyba poplacze 18.06.08, 15:22 bo nie mam chwilowo w ogole kasy (co najmniej do jutra po poludniu) a jest cudny half-cup w moim rozmiarze za 7.2 funta 1 sztuka w dodatku jak mi ktoras go kupi i pozwoli zwrocic kase pozniej to ozloce Odpowiedz Link
ireen Re: Kody dzialaja pozornie!!! 18.06.08, 22:57 Ja też dostałam właśnie potwierdzenie na wyższą kwotę (bez rabatu). Na karcie też zablokowana wyższa. Napisałam do nich maila, że w ogóle o co chodzi i jak to tak. Niech sobie nie myślą :P Odpowiedz Link
agnesp76 Odpowiedź z figleaves 19.06.08, 08:45 Dostałam niestety negatywną odpowiedź, wklejam: Dear Agnieszka Thank you for your message. I can confirm that your order total is £118.50 and no promotional codes were applied against the order. If you have any further queries, your bank/card issuer should be able to clarify the matter. With best regards Customer Service Team figleavesclearance.co.uk Odpowiedz Link
ronfleuse dwie rozne kwoty w confirmation e-mails 18.06.08, 15:30 kupilam trzy rzeczy, razem 27 funtow + przesylka 4 funty, ale wpisalam kod, zostal zaakceptowany i "grand total" wyszlo 26.97, czyli super. Dostalam tez mejla potwierdzajacego, ze grand total 26.97 czyli takie samo info co na stronie jak kupowalam. no a przed chwila dostalam mejla ze rzeczy zostaly wyslane i ze moja karta zostanie teraz obciazona suma 31 funtow. No sie wkurzylam, to przeciez niezgodne z prawem, nie moga mi wyswietlac wiadomosci ze zaplace jedno a potem zabierac mi z karty drugie, swinie. Napisalam juz do nich mejla, ciekawe co odpowiedza. Odpowiedz Link
agnesp76 Re: dwie rozne kwoty w confirmation e-mails 18.06.08, 15:34 A możesz podeslać tekst maila i na jaki adres słałaś? Bo ja coś skleciłam pewnie nieskładnie, ale wysłałam z formularza contact us ze stronki, więc nie mam nawet potwierdzenia czy to do nich dotarlo. Odpowiedz Link
quleczka Re: dwie rozne kwoty w confirmation e-mails 18.06.08, 15:35 dokladnie - trzeba sie klocic, szczegolnie jak jest mail z potwierdzeniem tej kwoty to nie maja prawa wziac wiecej Odpowiedz Link
ronfleuse Re: dwie rozne kwoty w confirmation e-mails 18.06.08, 15:46 kliknelam "odpowiedz" ale do tego pierwszego mejla (gdzie total byl nizszy) bo ten drugi (gdzie napisali ze zabiora mi, chamy, 31 funtow), zostal wyslany z adresu na ktory nie nalezy odpowidac. napisalam tak: Hi, below is my order confirmation. I understand that the grand total is lower than the sum of prices of particular items because I entered a promotional code that was accepted. Anyway the total was supposed to be 26.97 and I have just now received an e-mail confirming the despachtment of my purchase, which also said my card would be "now charged 31 GBP". May i know where the difference in prices comes from? Regards, Odpowiedz Link
agnesp76 Re: dwie rozne kwoty w confirmation e-mails 18.06.08, 15:51 Hmm, ciekawe, bo ja tego drugiego nie dostałam. Mam tylko order confirmation - zamówienie z tą niższą kwotą, a o obciążeniu nic nie dostałam. Wiem z banku. Odpowiedz Link
ekler.ka Re: dwie rozne kwoty w confirmation e-mails 18.06.08, 16:09 drugi przychodzi jak wysla przesylke. Odpowiedz Link
quleczka i dobrze :) 18.06.08, 15:53 mozna by jeszcze dodac cos o tym, ze jestes przekonana, ze to chyba tylko jakas drobna pomylka w DRUGIM mailu (zwiazana z tym, ze strona jest nowa) i ze na pewno szybko to poprawia :p Odpowiedz Link
quleczka tak dla info z LB po pewnie nie kazda czyta 18.06.08, 16:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=81028563&a=81045929 Odpowiedz Link
agnesp76 Re: tak dla info z LB po pewnie nie kazda czyta 18.06.08, 17:06 No zobaczymy jak zaksięgują. Swoją drogą to dziwne - czytałam, że kwota pobierana jest dopiero jak skompletują zamówienie i wysyłają - to u mnie jakoś tuż po południu w banku się pojawiło, czyli musieli wysłać. A maila nie mam. No ciekawe jak to się dalej rozwinie. Odpowiedz Link
agnesp76 Re: tak dla info z LB po pewnie nie kazda czyta 18.06.08, 17:08 O, w tym momencie dostałam, ze ściągnęli wyższą kwotę. Odpowiedz Link
sssecret Re: tak dla info z LB po pewnie nie kazda czyta 18.06.08, 21:52 dziewczyny, skąd się bierze ten kod? Odpowiedz Link
agnesp76 Re: tak dla info z LB po pewnie nie kazda czyta 18.06.08, 22:09 Niżej dziewczyny podawały: eve15pc Odpowiedz Link
sssecret Re: tak dla info z LB po pewnie nie kazda czyta 18.06.08, 23:09 sorry, nie wiem dlaczego, ale pomyślałam, że to nick kogoś z forum;) Odpowiedz Link
joankb Kody - odpowiedź 19.06.08, 09:15 Jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=81028563&a=81073462 Wygląda na to, że kody nie działają, pomyłka techniczna jak myślę. Odpowiedz Link
ronfleuse Re: Kody - odpowiedź 19.06.08, 10:04 no ale to juz chyba ich problem prawda? przeciez moglam wcale sie nie decydowac na wydanie 31 funtow - w momencie zakupu mialam wydac 27 funtow, i to nie cale. Mi sie wydaje ze to by bylo niezgodne z prawem gdyby tak nagle nam powiedzieli ze sory, kody nie dzialaja. A w ogole to strona tez nie dziala i tak naprawde kazdy stanik stoi po 50 funtow. no halo. Odpowiedz Link
quleczka Re: Kody - odpowiedź 19.06.08, 10:29 > no ale to juz chyba ich problem prawda? dokladnie... ja bym odpisala cos jeszcze odnosnie tego, ze dostalam potwierdzenie zakupu na taka to, a taka kwote i bylam pewna, ze za taka, a nie inna kwote kupuje p.s. kiedys kupilam w ryanair przez ich blad w systemie bilet za darmo ;) Odpowiedz Link
quleczka Re: Kody - odpowiedź 19.06.08, 10:36 to jest moim zdaniem niezgodne z prawem, a juz na pewno z etyka pewna...ja bym im nie podpuscila i sie poklocila troche pisemnie po dostaniu takiej suchej odpowiedzi, ze sciagneli tyle i tyle. owszem, moga przeprosic, powiedziec, ze blad i ze kody nie beda dzialac i jak najszybciej strone poprawic...ale tym osobom, ktorym wyslali potwierdzenie na pewna kwote to ta kwote powinni sciagnac P.S. Ja sama robie strony i pare razy przez nasze bledy ludzie kupili dziwnie tanie (nawet za zero zlotych) miejsca w super hotelach i zawsze to byla nasza wina (firmy informatycznej)i nasza finansowa strata.... a nie klienta, ktory to kupil. Odpowiedz Link
ronfleuse co za bezczelnosc 20.06.08, 13:07 Dostalam wiadomosc ze moj tamten mejl nie zostal dostarczony wiec wyprodukowalam jeszcze jeden, dluzszy i bardziej, ze tak powiem,asertywny, i tak mi odpowiedzieli: Unfortunately, the figleavesclearance.co.uk website does not accept promotional codes like the figleaves.com website offers and occasionally advertises. I can confirm that your order was charged at the correct price of £31.00. I apologise if this was not made clear to you on the website. I hope this helps. However, should you have any further queries please don't hesitate to contact us again No chyba ich pogielo. "This was not made clear"? owszem, zostalo "made clear", ze place 26.97!!! a nie 31. Chamy, zaraz im odpisze. Odpowiedz Link
agnesp76 Re: co za bezczelnosc 20.06.08, 13:28 No dokładnie mi też napisali, odpisałam, ze nie rozumiem, skoro potwierdzałam kwotę 101 a nie 118, ale na kolejnego już nie odpisali. A w banku już mam zaksięgowane. Odpowiedz Link
quleczka Re: co za bezczelnosc 20.06.08, 13:30 dokladnie bylo "made clear", ze "code was accepted" i w mailu z potwierdzeniem tez byla taka cena. ja bym sie klocila, ze maja obowiazek sprzedac po takiej cenia jaka wyswietlili i jaka wyslali w potwierdzeniu! "website does not accept promotional codes" - to po jakiego grzyba jest okienko do wpisywania kodow? Odpowiedz Link
ronfleuse Re: co za bezczelnosc 20.06.08, 13:42 tak im odpisalam: Dear Sir / Madam, Thank you for your prompt reply. Yes, I do have further queries. I may not have expressed myself clearly in my previous e-mail. The problem is not that it was not made clear on your website and during the purchase that you do not accept promotional codes and will charge me with a higher amount than appears on the receipt. The problem is that IT WAS made clear that: - you DO accept promotional codes, - the promotional code I entered was accepted by you - that I would be charged with 26.97 GBP It is therefore clear that it was a technical mistake on your side and you are the side that should bear the responsibility, financial in this case. Since my card has already been charged with 31 GBP, I expect that I will receive the difference, i.e. 4.03 GBP from you shortly. Please let me know if you need any billing information or perhaps it is not necessary since it is a refund. With best regards, Odpowiedz Link
quleczka Re: co za bezczelnosc 20.06.08, 14:02 ronfleuse - w paru miejsach nie jest to do konca poprawnie po angielsku - ale sama tresc maila super! o to wlasnie chodzilo :) moglas jeszcze wytluscic, ze dostalas potwierdzenie mailowe z ta nizsza kwota Odpowiedz Link
ronfleuse Re: co za bezczelnosc 20.06.08, 14:10 to juz im wczesniej napisalam w mejlu, ale faktycznie, moglam to zrobic jeszcze raz dla wzmocnienia efektu. Mysle ze jeszcze dostane od nich odpowiedz i najwyzej napisze im to jeszcze raz. PS:o jakie bledy Ci chodzi? nastepstwo czasow? Odpowiedz Link
quleczka Re: co za bezczelnosc 20.06.08, 14:24 nie wiem, ja tez nie jestem mistrzem z angielskiego ;) przeczytalam jeszcze raz powoli i w sumie nie ma bledow :D tylko ja bym nie uzyla "queries" tylko "questions" ale w sumie jest w porzadku :) Odpowiedz Link
ronfleuse Re: co za bezczelnosc 20.06.08, 14:33 hehe, czyli tak na zapas stwierdzilas, ze sa bledy, tak?;] ja akurat ucze angielskiego, i mowie raczej poprawnie ale jak pisze to mi sie nie chce myslec. w tym mejlu akurat jest kilka bykow wynikajacych z nastepstwa czasow, ale co za roznica;] a 'queries' napisalam specjalnie, bo oni mi napisali zebym sie kontaktowala jesli mam "further queries", no i owszem, mam takowe, niech odczuja ma frustracje ;] Odpowiedz Link
agnesp76 Re: co za bezczelnosc 20.06.08, 14:35 Zainspirowana Tobą napisałam trzeciego maila, zobaczymy o zrobią Odpowiedz Link
quleczka Re: co za bezczelnosc 20.06.08, 19:32 > hehe, czyli tak na zapas stwierdzilas, ze sa bledy, tak?;] nie na zapas, tylko widac cos pobieznie przeczytalam bo wydawalo mi sie, ze widzialam co innego ,a jak przeczytalam powoli to wyszlo, ze tego tam jednak nie bylo. fakt, moze wina ;) Odpowiedz Link
ronfleuse odpisali 23.06.08, 12:18 najpierw dostalam mejla, ze pani musiala przekazac moja sprawe do innego dzialu (widocznie uznali ze nie da sie mnie zbyc jednym "sory) i dostalam tez z tego dzialu przeprosiny za to, ze ich strona wprowadzila mnie w blad i ze wg regulaminu rzeczy z przeceny nie podlegaja dalszym znizkom. I poprosili o mego mejla z order confirmation, ktorego tez im przeslalam. Juz jednak nie produkowalam dalszej frustracji, ale wyprodukuje chetnie w wielu zdaniach, jesli mi odpisza tylko "sory" kolejny raz. Serio chce odzyskac moje 4 funty!!! jesli ich nie stac na porzadnych informatykow, to nie moja wina. konsument ma swoje prawa. Odpowiedz Link
agnesp76 Re: odpisali 23.06.08, 13:15 To jeszcze zapytam - na jakiego maila słałaś - bo jak wysyłam jako odpowiedź na ten pierwszy (orders@figleavesclearance.co.uk) to niestety dostaję informację, że nie został dostarczony. Dałam znać moim informatykom, bo może to po naszej stronie problem, ale sama już nie wiem. Odpowiedz Link
ronfleuse Re: odpisali 23.06.08, 13:42 figclear@mailnj.custhelp.com na tego. to jest adres, z ktorego dostalam od nich odpowiedz. mysle ze byla to odpowiedz na mejla, ktorego napisalam w takim ich formularzu na ich stronie. "mysle" bo napisalam tez na ten wlasnie, co Tobie przychodzi odpowiedz, ze nie dostarczono - ja tez taka odpowiedz dostalam kilka razy. Odpowiedz Link
agnesp76 Re: odpisali 23.06.08, 13:58 Ja za pierwszym razem napisałam do nich ze strony - odpisali, więc ja też odpisałam właśnie na ten figclear@mailnj.custhelp.com, ale odpowiedzi już nie dostałam. Kolejnego wysłałam na "orders..." i jak się okazuje nie przyjmuje - więc przekleiłam to do stronki i jeszcze raz ze stronki wysłałam. Odpowiedz Link
quleczka Re: odpisali 23.06.08, 14:09 > Serio chce odzyskac moje 4 funty!!! jesli > ich nie stac na porzadnych informatykow, to nie moja wina. konsument ma swoje prawa. Dokladnie! Tak jak juz wspominalam, firma informatyczna w ktorej pracuje juz pare razy ponosila koszty bledow informatykow ( akurat szczesliwie nie mnie :p) na stronie, ktora robilismy. Dalo sie sprzedac bilet za 0zl, to nasza wina, nie klienta...i nasza firma musiala za to zaplacic. Tak wiec nalezy walczyc, a co :) Odpowiedz Link
agnesp76 Re: odpisali - mam odpowiedź 23.06.08, 18:59 Na razie taką: Dear Agnieszka Thank you for your message. In order to assist you, we have requested further information from our billing department. We will contact you again shortly, once we are able to fully answer your query. I hope that you will not be inconvenienced by this short delay. With best regards Rose Hewitt figleaves.com No ale myślę, że dobrze rokuje :) Odpowiedz Link
agnesp76 Chyba koniec wymiany mailowej 24.06.08, 20:44 Dostałam kolejną odpowiedź - że kody na wyprzedaży nie działają, owszem ważne są, ale nie na clearance, że przepraszają, ale kwota końcowa, która się pojawiła, to kwota bez VAT i obciązyli mi kartę prawidłową kwotą. I tyle. Odpowiedz Link
faforzyca dywersja - przecena na figleaves :) 19.06.08, 10:50 Dziewczyny, na zwykłych listkach też jest mała wyprzedaż - Pour Moi są taniej i niektóre Freye (np Darcey czy Lola). Zamówiłam sobie st Tropez za 12 funtów i Fantasie Cally za 10.. Odpowiedz Link
yavanna86 Re: dywersja - przecena na figleaves :) 19.06.08, 20:23 Wróblico dzięki za cynk!upolowałam Gossarda:)) oraz wkurzyłam się ponieważ kupiłam przed przeceną stanik,który dzięki PP jeszcze nie dotarł a teraz jest o połowę tańszy:P Odpowiedz Link
rrranx Re: dywersja - przecena na figleaves :) 19.06.08, 20:48 a dla mnie już nic nie zostało... :( może rzuciło się którejś w oczy jakieś 60f... albo 65dd? :> Odpowiedz Link
agagin Re: dywersja - przecena na figleaves :) 25.06.08, 17:53 To go oddaj, napisz, ze kiepsko lezy, zwroca kase a Ty kupuj ten za pol ceny. Ja chyba tak zrobie. Najgorsze, ze za paczke rejestrowana,ze zwrotami zaplacilam 10euro. Z Irlandii do UK a takie ceny (345gram). Odpowiedz Link
bigmiki dołączenie się do zamówienia 20.06.08, 11:48 tak bardzo bym chciała dołączyć się do kogoś do zamówienia jeśli to możliwe zależy mi na 1 staniczku, pieniądze wpłacę na konto z góry Odpowiedz Link
megiddo0 mimi holliday jest przeceniona na listkach 20.06.08, 13:55 do w miare normalnej ceny ciekawe czy ktos sie skusi bo nie mamy nawet watku tej firmy w spisie producentow a maja halfcupy Odpowiedz Link
boziaj Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 20.06.08, 15:54 w duzej galerii jest mimi i wygrywa bezkonkurencyjnie konkurs na stanikowy koszmar niewykluczone, ze na mniejszym biuscie prezentuje sie lepiej, ale az trudno mi w to uwierzyć :/ Odpowiedz Link
megiddo0 Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 20.06.08, 16:03 niestety nie mam dostepu do galerii na modelkach moim zdaniem ladnie lezy (nie liczac jednego pokazanego z boku i wyjatkowo dziobatego modelu-w sumie inne tez moga takie byc) ale wiadomo ze moze to byc fotoszop po prostu zainteresowaly mnie te staniki bo sa bardzo wyciete i wydaje mi sie kroj maja w sam raz na maly biust Odpowiedz Link
babajaga87 Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 20.06.08, 19:12 Podobno strasznie dzioby robi.. A i na listkach dużo jest negatywnych opinii o Mimi Holliday. Odpowiedz Link
megiddo0 Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 20.06.08, 20:19 hm... dobrze ze napisalyscie-przynajmniej mi teraz zal nie bedzie;) dzioby za ta cene? dziekuje bardzo Odpowiedz Link
boziaj Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 20.06.08, 22:10 no wlasnie, z boku nie pokazuja, bo to nie sa dzioby kacze tylko jakiegos ptaka o znacznie dluzszym dziobie ;) jakby pokazali, to nikt by tego nie kupil okropienstwo Odpowiedz Link
megiddo0 Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 20.06.08, 22:47 kurcze dziwne zeby badz co badz chyba dobra firma skoro szyje z jedwabiu i sprzedaje za ta cene robila takie dzioby... chyba ze one maja byc takie retro i fetish:P Odpowiedz Link
boziaj Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 21.06.08, 08:56 mnie już nic nie zdziwi, w końcu ile jest luksusowych (drogich) firm z rozmiarówka od 70 i A-D/E i tez ktos to kupuje moze sa tez amatorki takiego oryginalnego wygladu??? a moze takie ceny mają, bo obrót mały ;)? Odpowiedz Link
chamsin2 Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 25.06.08, 13:23 Jak myślcie, Mimi Holliday ma szansę ładnie leżec na bardzo małym biuście? (65/77) Jak ktoś może, to niech poda mi linka do wątku o tej firmie na lobby biuściastych ;) Odpowiedz Link
ronfleuse Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 25.06.08, 17:28 podobno lezy koszmarnie, kacze dzioby itp. nawet na tym watku jest link do tego watku o mimi wiec przejrzyj posty. Odpowiedz Link
chamsin2 Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 25.06.08, 17:38 Chyba jestem ślepa, bo nigdzie nie mogę znaleźc :( Kurczę, zdenerwowałam się, bo na listkach zamówiłam sobie jeden mimi holliday z nadzieją, że będzie dobry... Poza tym jest taki śliczny na zdjęciach! Odpowiedz Link
ronfleuse Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 25.06.08, 17:45 rzeczywiscie, przepraszam, nie ma linka, cos mi sie pomylilo. faktycznie to bardzo ladne staniki. No i na Tobie moze lezec dobrze, wiec sie nie przejmuj. i na pewno opisz tu gdzies na forum, jak lezy. a najlepiej daj zdjecia do galerii :) Odpowiedz Link
megiddo0 Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 25.06.08, 18:12 a w ogole to na balkonetce jest zdjecie w rihanny w mimi i oprocz tego ze rozmiar jest tragicznie niedopasowany to ladnie lezy a przynajmniej nie robi dziobow balkonetka.pl/2008/03/31/rihanna-przedstawia-stanikowe-grzechy-gwiazd/ eh...kusi, moze i dobrze ze koniec miesiaca jest:P Odpowiedz Link
ronfleuse Re: mimi holliday jest przeceniona na listkach 25.06.08, 18:15 rzeczywiscie wyglada bardzo ladnie, poza tym ze rozmiar nie ten. Odpowiedz Link
lavaenn czy ktoś jeszcze będzie robił zakupy? 24.06.08, 14:01 bo oczywiście namyśliłam się już po swoich zakupach, a jedna sztuka jeszcze tam wisi i kusi... może mogłabym się do kogoś podłączyć? Odpowiedz Link
natalicja Re: czy ktoś jeszcze będzie robił zakupy? 24.06.08, 14:32 Też bym się chętnie dołączyła, gdyby ktoś robił zakupy. Niestety ie mam jak tam zapłacić... Odpowiedz Link
moty-lica Re: czy ktoś jeszcze będzie robił zakupy? 24.06.08, 14:48 a moge zapytac jak tam sie placi?? nie mozna zrobic przelewu na konto? Odpowiedz Link
lavaenn Re: czy ktoś jeszcze będzie robił zakupy? 24.06.08, 15:14 tylko kartą kredytową, jak we wszystkich innych "naszych" sklepach... Odpowiedz Link
moty-lica Re: czy ktoś jeszcze będzie robił zakupy? 24.06.08, 17:43 lavaenn napisała: > tylko kartą kredytową, jak we wszystkich innych "naszych" sklepach... :-O ja naiwna, od kilku dni ogladam przepiekne staniki w sklepach internetowych i teraz do mnie dotarlo, ze zadnego nie moge kupic:/ Jak na razie mam tylko jeden "odpowiedni" stanik, zakupiony na allegro... Czy w takim razie ja rowniez moglabym sie poidlaczyc do czyjegos zamowienia? Z gory wplace pieniadze na podane konto:) Odpowiedz Link
nikopolis1 Re: czy ktoś jeszcze będzie robił zakupy? 03.07.08, 18:43 czy ktoś będzie robił zakupy? Odpowiedz Link
idid Re: czy ktoś jeszcze będzie robił zakupy? 03.07.08, 20:22 Możliwe, że ja. Czekam jednak na jedną paczkę z listków i od niej, a raczej od trafności zamówienia, uzależniam zakup. Odpowiedz Link
ireen Dla fanek Arago(r)na :) 24.06.08, 14:46 Dziewczyny, przypadkiem się dziś natknęłam na stanik, który nie jest opisany jako Aragon, ale nim jest ;-) Kosztuje całe 8.40, może któraś ma ochotę...? www.figleavesclearance.co.uk/p/Womens_Bras/MQ-4131.htm?size=32D Odpowiedz Link
ekler.ka maly off 24.06.08, 15:21 nie potrzebuje ktoras szortow freya soda niebieskich? kupilam 8/xs, na mnie niestety nie pasuja. moze ktoras kupila sama gore? zainteresowane prosze o kontakt na maila. Odpowiedz Link
joankb Doszła paczka... 25.06.08, 10:37 Dziewczyny, paczka doszła. Pomieszali adres i poszła na "bankowy". Odbiorę ją dopiero w niedzielę, w poniedziałek mam zamiar wysyłać do Was. Odpowiedz Link
quleczka Re: Doszła paczka... 25.06.08, 10:48 super,ze doszla :) ...mniej super, ze pomieszali :/ jesli Ci sie uda wyslac w poniedzialek to byloby ekstra - podaje Ci adres na maila :) Odpowiedz Link
sophie999 Re: Doszła paczka... 25.06.08, 10:52 Fajnie że doszła:) ale z nich paskudy- znowu namieszali... najpierw kody, teraz adres.. Z tego, co tu dziewczyny pisza, kody nie działały, więc pewnie Tobie też obciążyło kartę na więcej i musimy Ci zwrócić 15%? to już chyba każda sobie policzy ile:) Odpowiedz Link
klezmatics to ja też czekam 25.06.08, 10:57 a nie policzę, bo nie wiem nawet co :( Joankab, liczę na wyszczególnienie, czy i co dopłacić... Odpowiedz Link
agagin Re: <a href="<a href="http://www.figleavesclearance.co" target 25.06.08, 17:47 swietna strona, tez mialam zamiescic. Kupuje w ciemno, a co mi tam! :P Tylko ze moich rozmiarow jak na lekarstwo (28DD). Odpowiedz Link
boziaj czy ktoś chce jeszcze cos kupić? 07.07.08, 22:30 bo ja sie namyslam nad jednymi gatkami, ale troche skapię, bo wysyłka 4Ł, to prawie tyle co same gatki jakby ktos chcial sie doczepic, to przesyłka na pół, byłoby mi łatwiej sie zdecydować ;) Odpowiedz Link
caroline.1 Ja jestem chętna ;) 10.07.08, 15:13 Mieszkam w Łodzi, niestety nie posiadam karty do zakupów internetowych, więc oddałabym pieniążki przelewem. Porozumiemy się jakoś? Odpowiedz Link
boziaj Re: Ja jestem chętna ;) 10.07.08, 19:52 niestety juz 2 dni temu zrobiłam zamówienie, przepraszam za brak info w wątku Odpowiedz Link