Dodaj do ulubionych

forumki ze Śląska

• quleczka LUSTRA i inne sprawy :) 08.02.09, 10:48
      Potrzebujemy jakies lustro najlepiej takie z korytarza by moc sie w tej sali
      jakos poprzegladac. Jest ktos samochodem, kto moze wziac jakies lustro ze soba?

No i kwestia druga - mysle, ze warto o niej wspomniec - staniki powinny miec
      przywieszki :)

Juz ustalono przy wczesniejszych spotkaniach, ze powinny byc mozliwe krotkie (by
      sie nie plataly) i dosc wytrzymale - raczej sznurek i dekturka czy cos w tym
      stylu, niz nitka i kartka ;)

Na przywieszcze:
      - imie/nick wlascicielki stanika
      - firma i model
      - rozmiar

Zeby potem wiadomo bylo co czyje i by latwo szukac rozmiarow :)
      • teekanne_mm Re: LUSTRA i inne sprawy :) 08.02.09, 16:33
        Nie mam samochodu, nie mam lustra, więc ja odpadam ;-)

Co do przywieszek, nie wpadłam na to. Myśle, że przywożąc zaledwie 2 staniki
        trudno będzie je zgubić, ale jakieś tam przywieszki zrobię :)

Co do sali, nie wiem, o których pani mówiła, bo w Babim Lecie byłam po raz
        pierwszy, ale myślę, że będzie git :)
        • quleczka Re: LUSTRA i inne sprawy :) 08.02.09, 17:32
          Zrob koniecznie:) Kawalek kartonika z dziurka i gotowe :)

Szczegolnie z nazwa firmy, modelu i rozmiarem, zeby nie szukac po metkach.

Nick tez sie przyda by ewentualnie wiedziec kogo pytac np. jak sie stanik nosi
          na codzien :)

No to dalej czekamy na jakies lustro :)

p.s. jak macie jakies kostiumy lub doly do kompletu to tez mile widziane -
          oczywiscie do poogoladania, nie mierzenia :)
          • gosiadzika wpisuję się 09.02.09, 08:31
            data godzina pasuje, miejsce też , mogłabym wziąć lustro bo będę samochodem ale
            ja nie wiem gdzie jest to babie lato, czy można tam gdzieś autem stanąć, czy
            gdzieś dalej bo lustro trzeba będzie tachać ze sobą :)))
            • quleczka Re: wpisuję się 09.02.09, 13:26
              super, ze masz lustro! :)

spokojnie mozna stanac obok :)

babie lato jest tutaj tnij.com/babie_lato - jak widac blisko dworca, nie
              jest trudno tam trafic :)
    • figa84 Bielsko - Biała, Pszczyna - przygarnijcie:-) 12.02.09, 21:34
      Bardzo chcę dotrzeć, ale jestem w ciąży, więc na 100% nie obiecam.

Jeśli wszystko będzie ok to i mnie przygarniecie:
      Na 90% jadę samochodem, więc mogłabym zabrać po drodze dziewczyny z
      Bielska - Białej i Pszczyny;-) Jak któraś z okolicy zainteresowana,
      to proszę o kontakt na mail: figa19@wp.pl Zaglądam co kilka dni,
      wiec mogę się odezwać po weekandzie.
      Gdyby się okazało, że nie mój M będzie miał pilny wyjazd to jadę
      pociągiem. Wtedy z miłą checią pojadę o tej samej godzinie co inne
      forumki:-)
      • teekanne_mm Re: Bielsko - Biała, Pszczyna - przygarnijcie:-) 14.02.09, 03:57
        Świetnie! Im więcej, tym lepiej!
        • teekanne_mm 21 LUTY, godz. 12.00, Babie Lato w Katowicach 14.02.09, 04:23
          Śląskie Lobbystki! :-)

Naszą rezerwację ostatecznie już potwierdziłam. Data, godzina i miejsce jak w
          temacie. Wyszło na to, że dostaniemy chyba większą salę za kotarą, bo ta
          mniejsza ma okna na ulice ;-)

Pamiętajcie o przywieszkach z krótkim info doczepionych do swoich staników (Wasz
          nick, model i jego rozmiar) by łatwiej nam było poruszać się wśród tych
          stanikowych cudeniek:)

Kontynuujemy apel o lustra (do tych forumek, które przyjadą samochodem). Tak jak
          pisała quleczka - przydałyby się takie z przedpokoju na przykład, żebyśmy mogły
          się w nich swobodnie przeglądać nie biegając w tym celu do łazienki. Wszystko
          dla naszej wygody:)

Jeszcze jedna sprawa. Te z Was, które przyjadą pociągiem i/lub nie wiedzą, gdzie
          jest Babie Lato i/lub nie mają zamiaru same go szukać, spotkają się w jednym,
          umówionym miejscu. Proponowałabym zbiórkę na dworcu pod zegarem, który jest przy
          głównym wejściu (zaraz obok jest stoisko z bagietkami z pieca czy coś
          takiego;)). O której? Hmmm... Może 11.45 tak, by na 12.00 być na miejscu. Wiem,
          że część z Was będzie w Katowicach wcześniej, ale podejrzewam, że znajdziecie
          inne miejsce do odczekania niż przytulny katowicki dworzec... (Nie jest taki
          ładny jak ten w Bielsku, oj nie ;-)). Tak więc zajmijcie się, czym chcecie, ale
          o 11.45 bądźcie POD ZEGAREM PRZY WEJŚCIU GŁÓWNYM NA DWORZEC.

Zapomniałam o czymś? :-)
          • hhtp GLIWICE, ZABRZE 14.02.09, 10:49
            Ponieważ jestem z Gliwic i będę jechała do Katowic samochodem mogę kogoś zabrać
            ze sobą, będę także przejeżdżać przez Zabrze, więc to też wchodzi w grę :)
            • quleczka Re: GLIWICE, ZABRZE 14.02.09, 11:00
              ja bym byla chetna :)

zaraz przekopiuje glowne info do nowego watku - moze zapytaj tam raz jeszcze -
              ten watek jest juz dlugasny i wydaje mi sie, ze nie kazdy go sledzi :)
    • quleczka NOWY WATEK O SPOTKANIU 14.02.09, 11:01
      Zrobilam nowy watek dotyczacy juz konkretnie spotkania

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=91342865
      Tak wiec fajnie by bylo przeniesc sie tam z konkretami juz :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka