quleczka LUSTRA i inne sprawy :) 08.02.09, 10:48 Potrzebujemy jakies lustro najlepiej takie z korytarza by moc sie w tej sali jakos poprzegladac. Jest ktos samochodem, kto moze wziac jakies lustro ze soba? No i kwestia druga - mysle, ze warto o niej wspomniec - staniki powinny miec przywieszki :) Juz ustalono przy wczesniejszych spotkaniach, ze powinny byc mozliwe krotkie (by sie nie plataly) i dosc wytrzymale - raczej sznurek i dekturka czy cos w tym stylu, niz nitka i kartka ;) Na przywieszcze: - imie/nick wlascicielki stanika - firma i model - rozmiar Zeby potem wiadomo bylo co czyje i by latwo szukac rozmiarow :) Odpowiedz Link
teekanne_mm Re: LUSTRA i inne sprawy :) 08.02.09, 16:33 Nie mam samochodu, nie mam lustra, więc ja odpadam ;-) Co do przywieszek, nie wpadłam na to. Myśle, że przywożąc zaledwie 2 staniki trudno będzie je zgubić, ale jakieś tam przywieszki zrobię :) Co do sali, nie wiem, o których pani mówiła, bo w Babim Lecie byłam po raz pierwszy, ale myślę, że będzie git :) Odpowiedz Link
quleczka Re: LUSTRA i inne sprawy :) 08.02.09, 17:32 Zrob koniecznie:) Kawalek kartonika z dziurka i gotowe :) Szczegolnie z nazwa firmy, modelu i rozmiarem, zeby nie szukac po metkach. Nick tez sie przyda by ewentualnie wiedziec kogo pytac np. jak sie stanik nosi na codzien :) No to dalej czekamy na jakies lustro :) p.s. jak macie jakies kostiumy lub doly do kompletu to tez mile widziane - oczywiscie do poogoladania, nie mierzenia :) Odpowiedz Link
gosiadzika wpisuję się 09.02.09, 08:31 data godzina pasuje, miejsce też , mogłabym wziąć lustro bo będę samochodem ale ja nie wiem gdzie jest to babie lato, czy można tam gdzieś autem stanąć, czy gdzieś dalej bo lustro trzeba będzie tachać ze sobą :))) Odpowiedz Link
quleczka Re: wpisuję się 09.02.09, 13:26 super, ze masz lustro! :) spokojnie mozna stanac obok :) babie lato jest tutaj tnij.com/babie_lato - jak widac blisko dworca, nie jest trudno tam trafic :) Odpowiedz Link
figa84 Bielsko - Biała, Pszczyna - przygarnijcie:-) 12.02.09, 21:34 Bardzo chcę dotrzeć, ale jestem w ciąży, więc na 100% nie obiecam. Jeśli wszystko będzie ok to i mnie przygarniecie: Na 90% jadę samochodem, więc mogłabym zabrać po drodze dziewczyny z Bielska - Białej i Pszczyny;-) Jak któraś z okolicy zainteresowana, to proszę o kontakt na mail: figa19@wp.pl Zaglądam co kilka dni, wiec mogę się odezwać po weekandzie. Gdyby się okazało, że nie mój M będzie miał pilny wyjazd to jadę pociągiem. Wtedy z miłą checią pojadę o tej samej godzinie co inne forumki:-) Odpowiedz Link
teekanne_mm Re: Bielsko - Biała, Pszczyna - przygarnijcie:-) 14.02.09, 03:57 Świetnie! Im więcej, tym lepiej! Odpowiedz Link
teekanne_mm 21 LUTY, godz. 12.00, Babie Lato w Katowicach 14.02.09, 04:23 Śląskie Lobbystki! :-) Naszą rezerwację ostatecznie już potwierdziłam. Data, godzina i miejsce jak w temacie. Wyszło na to, że dostaniemy chyba większą salę za kotarą, bo ta mniejsza ma okna na ulice ;-) Pamiętajcie o przywieszkach z krótkim info doczepionych do swoich staników (Wasz nick, model i jego rozmiar) by łatwiej nam było poruszać się wśród tych stanikowych cudeniek:) Kontynuujemy apel o lustra (do tych forumek, które przyjadą samochodem). Tak jak pisała quleczka - przydałyby się takie z przedpokoju na przykład, żebyśmy mogły się w nich swobodnie przeglądać nie biegając w tym celu do łazienki. Wszystko dla naszej wygody:) Jeszcze jedna sprawa. Te z Was, które przyjadą pociągiem i/lub nie wiedzą, gdzie jest Babie Lato i/lub nie mają zamiaru same go szukać, spotkają się w jednym, umówionym miejscu. Proponowałabym zbiórkę na dworcu pod zegarem, który jest przy głównym wejściu (zaraz obok jest stoisko z bagietkami z pieca czy coś takiego;)). O której? Hmmm... Może 11.45 tak, by na 12.00 być na miejscu. Wiem, że część z Was będzie w Katowicach wcześniej, ale podejrzewam, że znajdziecie inne miejsce do odczekania niż przytulny katowicki dworzec... (Nie jest taki ładny jak ten w Bielsku, oj nie ;-)). Tak więc zajmijcie się, czym chcecie, ale o 11.45 bądźcie POD ZEGAREM PRZY WEJŚCIU GŁÓWNYM NA DWORZEC. Zapomniałam o czymś? :-) Odpowiedz Link
hhtp GLIWICE, ZABRZE 14.02.09, 10:49 Ponieważ jestem z Gliwic i będę jechała do Katowic samochodem mogę kogoś zabrać ze sobą, będę także przejeżdżać przez Zabrze, więc to też wchodzi w grę :) Odpowiedz Link
quleczka Re: GLIWICE, ZABRZE 14.02.09, 11:00 ja bym byla chetna :) zaraz przekopiuje glowne info do nowego watku - moze zapytaj tam raz jeszcze - ten watek jest juz dlugasny i wydaje mi sie, ze nie kazdy go sledzi :) Odpowiedz Link
quleczka NOWY WATEK O SPOTKANIU 14.02.09, 11:01 Zrobilam nowy watek dotyczacy juz konkretnie spotkania forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=91342865 Tak wiec fajnie by bylo przeniesc sie tam z konkretami juz :) Odpowiedz Link